2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

ben sana bişey diyimde şoka gir. aranızda en şanssız benım; başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. 3 bhcg dğerimide kendım gidip baktırdım doktorum aramadı bıle sonucumu faxladım dönmedı bana.bana verdıklerı kağıtta 12.gun sonucunuz ne olursa olsun doktorunuz sizi arayıp bılgı verecektır yazıyodu 1 hafta oldu aramadı ben kaç kere aradım ilgilenmedıler Allah belalarını versın dıyorum.sende 2 gun arayla takıp et sonucunu.birdaha tüp düşünmüyorum Allah muhtaç etmesın ınşallah yuce rabbım doğal verır.
benim doktorumda farklı değil.ne arayabilirsin ne arasan ualaşabilirsin.randevu alıp test sonrası ben gittim konuşmaya.

Internetten arastir rapor gecen hastaneleri bursa ve istanbulda gecen yerler var hemde iyi merkezler bende tesadufen ogrenmistim ,raporun orda gectigini ama yastan dolayi bir kere kullanabildim.daha oncede ben universitede yaptirmam diye rapor cikarmadim.asilama yapmadan rapor vermiyolar sen rapor cikardin mi hic neden karsilamadi ssk gunu falan sartlari mi uymadi
bu yaş oalyı erkek için geçerlimi? benim ssk gün eksikmiş o yüzden karşılamadı.hastanede dedğim gibi.ama eşimden dolayı rapor vardı onun ameliyatıda dediğim gibi tam ödendi.ama dediğin gibiyse olabilir yani her hastanede geçerli değilse.bir daha olurda denersek diye işe yarasın diye soruyom yoksa giden gitti.bide biz 2 ci kez rapor çıakrdık 3 hak var diye biliyom.ama ikisndede rapaor işe yaramadı acaba rapor için son hakkımızmı kaldı.

bu yaş oalyı erkek için geçerlimi? benim ssk gün eksikmiş o yüzden karşılamadı.hastanede dedğim gibi.ama eşimden dolayı rapor vardı onun ameliyatıda dediğim gibi tam ödendi.ama dediğin gibiyse olabilir yani her hastanede geçerli değilse.bir daha olurda denersek diye işe yarasın diye soruyom yoksa giden gitti.bide biz 2 ci kez rapor çıakrdık 3 hak var diye biliyom.ama ikisndede rapaor işe yaramadı acaba rapor için son hakkımızmı kaldı.

Mrh ,erkek icin degil canim yas kadin icin gecerli ,son yasayla 2 haktan ,3 hakka cikti.yasta 40 tan 39 a dustu bizim sansimiza ben tek rapor kullanabildim ,bir senemiz var diye dusunurken piyango bize vurdu bastanda cok sicak bakmiyodum ,ssk sanki sartlar iyi olmaz gibi gelmisti ama ozelde gectigini daha once ogrenseydim 3 hakkimida kullanirdim,asilamalari univ,yaptirdik memnunda kaldim ,ozeldeki hemsirelerden daha deneyimli ve daha psikolojik olarak rahatlatiyolar sadece cok sira bekleniyo kontrole gidiyosun 3 4 saatin geciyo o zaman calisiyodum cok izin almak zorunda kaldim ,sonrada istende oldum .ben bahceci umut tup bebek tavsiye ederim,hala ayni fiyatlar gecerli 3080 raporlu ,ilaclarinda 1000 tlyi gecmez .bu sene psikologda koymuslar insanim ihtiyaci oluyo

Hayırlı olsun"yade87, post: 41970206, member: 689765"]Çarşamba transferim oldu çift embirio bayada dondurulmuşlarım var inş olumlu sonuç alırım 10 ağustosu bekliyorum arkadaşlar dua edin[/QUOTE]
Hayirli olsun. Bebeklerin kavuşurdum İnsallah. Yarın benim test günüm çok heyecanliyim ben de dua bekliyorum arkadaslar

Arkadaslar ben de temmuz sonu başlayacaktım adetim 31 temmuzdu fakat dün olmadim bugun idrar testi yaptim negatif gecikti yarin pazar bugum aksam olsam pazartesi üçüncü gün olacak..ucuncu gün de tedaviye başlanır degil mi lutfen cevaplayin

Sabah midem bir tuhafti bulantı değildi ama sabahları midem tuhafti. Ağzımda buruk bir tat vardı. Herkesin belirtisi farklı oluyor herhalde

Arkadaslar ben de temmuz sonu başlayacaktım adetim 31 temmuzdu fakat dün olmadim bugun idrar testi yaptim negatif gecikti yarin pazar bugum aksam olsam pazartesi üçüncü gün olacak..ucuncu gün de tedaviye başlanır degil mi lutfen cevaplayin
3.gün zaten genelde kontrole gidiliyor sıkıntı yapma gider görüşürsün doktor herşey normalse zaten yönlendirir.

Sali transferim oldu[/QUOTEİ

İnsallah allah bizede ve isteyen herkese nasip eder . Benim tarnsferim de Pazartesi günü oldu. 3. gün transferi ve 2 embriyo senle aynı sayılır:) testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun. Ya ben salı günü yaptırcam sanırım belli olur galiba kanda. Eger düşük çıkarsa perşembe 2. tüp bebek için başvurucam. Şimdilik düşüncem bu salıya kadar değiştirmezsem:)

Korkumda bayanlar hep hissedermiş bebeği ben hiç bir sey hissetmiyorum. Bu yüzden şimdiden kendimi hazırladım::(((

Tatlim doktor bana 10 austos deditest gunu icin erken yaptirip once cikmayip bosuna uzulenler var ,10 12 gun gecmeden yaptirma,bende bisey hissetmiyorum ama bu olumsuz demek degil ,pozitif dusun benim ikinci denemem ucuncuyu kaldiramam bu yuzden bende korkuyorum olumsuz olucak diye ,psikolojin nasil ben surekli bunalim haki ve duygusallik var herseye alinip kusuyorum agamaya hazir annem babam esim etrafimda ama ben kucucuk birseyi olay yapip kendimi yiyorum,ilaclardanmidir nedir

Back
X