2015 YILINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER MUTLAKA OKUSUN :)

tirbison66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
23
8
38
SLM ARKADAŞLAR BEN ÇOK ARAŞTIRMACI BİRİ OLDUĞUMDAN HAMİLE KALABİLMEK İÇİN HEM KENDİME HEM SİZE FAYDASI DOKUNACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEYLERİN HEPSİNİ TEK TEK TEK PAYLAŞICAMMMM :))
1-MUTLAKA TÜM HORMON TESTLERİNİZİ YAPTIRIN ÖZELLİKLE ADETİN 2-3 GÜNÜ
2-GÜN AŞIRI VE SABAHLARI İLİŞKİYE GİRİN
3-EŞİNİZE BOL BOL KEÇİBOYNUZU ÖZÜLÜ MUZLU BALLI SÜT YAPIP İÇİRİN BUNLARI AYRI AYRIDA YAPABİLİRİNİZ AMA MUZ BAL KEÇİBOYNUZU ÖZÜ FINDIK ÇOK ETKİLİ BİR SPERM OLUŞUMU 72 GÜN ÖNCESİNE DAYANDIĞI İÇİN HAMİLE KALMAK İSTEDİĞİNİZ ZAMANDAN EN AZ 2,5 AY ÖNCESİNDEN KOCALARA İYİ BAKIYORUZ. SPERM SAYISI İÇİN ÖNEMLİ
4-BALIK YAĞI HAPI, BEBE ASPİRİNİ, ÇİNKO HAPI (HEPSİNİ GÜN AŞIRI) VE FOLİK ASİT (HERGÜN) KULLANIYORUZ. BEBE ASPRİNİ VE ÇİNKO HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIYOR.
5-İLİŞKİ ÖNCESİ EŞLERE BİR FİNCAN TÜRK KAHVESİ İÇİRİYORUZ. HIZ İÇİN ÖNEMLİ.

***TABİ BENİM GİBİ TEZCANLI VE FAZLA ARGECİYSENİZ BEN BUNLARIN YANINDA BU AY KLOMEN BAŞLAYIP ÇATLAMA İĞNESİNİ YAPTIRIP TABİİ ARADA YUMURTLAMA TESTLERİDE KULLANIP ARADA YUMURTAYI GELİŞTİREN FOLİK ASİT ALIP BAŞLANGIÇ YAPICAMM :KK68::KK36: İNŞALLAH HEPİMİZ EN HAYIRLI ZAMANLARDA EN GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ

SLM ARKADAŞLAR BEN ÇOK ARAŞTIRMACI BİRİ OLDUĞUMDAN HAMİLE KALABİLMEK İÇİN HEM KENDİME HEM SİZE FAYDASI DOKUNACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEYLERİN HEPSİNİ TEK TEK TEK PAYLAŞICAMMMM :))
3-EŞİNİZE BOL BOL KEÇİBOYNUZU ÖZÜLÜ MUZLU BALLI SÜT YAPIP İÇİRİN BUNLARI AYRI AYRIDA YAPABİLİRİNİZ AMA MUZ BAL KEÇİBOYNUZU ÖZÜ FINDIK ÇOK ETKİLİ BİR SPERM OLUŞUMU 72 GÜN ÖNCESİNE DAYANDIĞI İÇİN HAMİLE KALMAK İSTEDİĞİNİZ ZAMANDAN EN AZ 2,5 AY ÖNCESİNDEN KOCALARA İYİ BAKIYORUZ. SPERM SAYISI İÇİN ÖNEMLİ
4-BALIK YAĞI HAPI, BEBE ASPİRİNİ, ÇİNKO HAPI (HEPSİNİ GÜN AŞIRI) VE FOLİK ASİT (HERGÜN) KULLANIYORUZ. BEBE ASPRİNİ VE ÇİNKO HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIYOR.

***TABİ BENİM GİBİ TEZCANLI VE FAZLA ARGECİYSENİZ BEN BUNLARIN YANINDA BU AY KLOMEN BAŞLAYIP ÇATLAMA İĞNESİNİ YAPTIRIP TABİİ ARADA YUMURTLAMA TESTLERİDE KULLANIP ARADA YUMURTAYI GELİŞTİREN FOLİK ASİT ALIP BAŞLANGIÇ YAPICAMM :KK68::KK36: İNŞALLAH HEPİMİZ EN HAYIRLI ZAMANLARDA EN GÜZEL HABERLERİ ALIRIZ
Maşallah çok istekli ve Heyecanlı OLDUĞUNU anladım inşaallah olumlu sonuçlar alırsın... Aradan biraz zaman geçince ve düşüklere sonuçlanan gebelikler yaşayınca inan insanın içinde hiç heves kalmıyor hatta acaba hamile kalmamak daha mı iyi acaba diyorsun... Yinede bu azmini tebrik ediyorum

cnm merhaba , bende senin gibi cok aratırıyorum , yazdıklarının hepsini ezverleidm hatta :)

ben 2. ay denememdeyim , pkos'um var , klomene normal yolla olmassa 2 ay sora baslıycam, sende durum ne ?

Maşallah çok istekli ve Heyecanlı OLDUĞUNU anladım inşaallah olumlu sonuçlar alırsın... Aradan biraz zaman geçince ve düşüklere sonuçlanan gebelikler yaşayınca inan insanın içinde hiç heves kalmıyor hatta acaba hamile kalmamak daha mı iyi acaba diyorsun... Yinede bu azmini tebrik ediyorum
Canım benim bakma benimde başından bisürü şeyyy geçtiiiiiii üzerinden 7 ay geçti bu ay bismillahhhh dedik heycanım ondannn ☺️☺️☺️☺️ Hiç sıkma canını her an olabilir gibi heycanlı olalımm onlar istediği zaman gelsinler ben öyle düşünüyorum artıkkk

cnm merhaba , bende senin gibi cok aratırıyorum , yazdıklarının hepsini ezverleidm hatta :)

ben 2. ay denememdeyim , pkos'um var , klomene normal yolla olmassa 2 ay sora baslıycam, sende durum ne ?
Slm canım ben yeni başladım klomene canım pko lularr için inofolic çok etkili deniliooo bi kaç prof dan duyuşumm sabah akşam 2 şer poşet aç karnın iç derim benimde 2 yumyumum olmuş 17 çarşmba çatlatıcazzz bakalımm inşlhhhhhh

Slm canım yazdiklarini okuyunca ayni ben dedim. Iki düşük oldu iki ikidir evliyim henüz hala bebis yok. Artık hiç hamile kalip bebeğim olmayacakmis gibi geliyor. Rabbim bütün isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin inşallah

Slm canım yazdiklarini okuyunca ayni ben dedim. Iki düşük oldu iki ikidir evliyim henüz hala bebis yok. Artık hiç hamile kalip bebeğim olmayacakmis gibi geliyor. Rabbim bütün isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin inşallah
Âmin canım aslında önemli olan bebek fikrini Hayatımızın merkezine koymamak yinede çok şükür en azından hamile kalabilmek de iyi birşey gereken testlerini yaptır bence benim çok şükür bir oğlum var üç senedir de ikinci için uğraşıyoruz iki düşük ve sonunda kan pıhtılaşması çıktı

Masallaaahhh ne güzel seyler yazmışsın oyle..Allah herkesin gonlune gore versin.ben de 2 yıldır uğraşıyorum tutturamadik bi türlü:KK43: bebe asprinini ben de duydum adet oluyum bitiyim alicam hemen:) inofolic kullanıyorum. Pcolular icin diyorlar ama yine de kullaniyorum iste. Yumurtalari gelistiriyor diye okudum. Folikasit var icinde zaten zarari olmaz sanirim:) hayit tohumu da kullaniyorum. Bide esim yese keske biseyler:) inşallah ugurlu topik olur canim Allah hepimizin ne muradi varsa versinnn

Âmin canım aslında önemli olan bebek fikrini Hayatımızın merkezine koymamak yinede çok şükür en azından hamile kalabilmek de iyi birşey gereken testlerini yaptır bence benim çok şükür bir oğlum var üç senedir de ikinci için uğraşıyoruz iki düşük ve sonunda kan pıhtılaşması çıktı
Çok şükür oglun varmis canım biz ilk çocuk için ugrasiyoruz. Onun için hamile kalamama korkusu var. Bayramdan sonra kan vercez bakalım canım inşallah tedavisi olan bişey cikar yada hic birsey cikmaz. Pıhtılaşma olduğun da hamile kalir kalmaz igneye mi başlanıyor canım

CANIM BU HORMON TESTLERİNİ SADECE BİZ Mİ YAPICAZ ....YOKSA EŞİMDE TEST YAPTIRACAK MI ? YAPTIRACAKSA NE TESTİ YAPTIRACAK

meraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar

CANIM BU HORMON TESTLERİNİ SADECE BİZ Mİ YAPICAZ ....YOKSA EŞİMDE TEST YAPTIRACAK MI ? YAPTIRACAKSA NE TESTİ YAPTIRACAK
Sen adetinin 2. 3. Günü yaptırabilirsin emin olmak adına bişii var mı yok mu bilmek adına eşime de spermiyogram yaptırabilirsin bayanlara amh fsh ..... Vs vs testler yapıolar canım doktora Söle bilir

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

X