Amin canım çok sağolhayirli kandiller kizlar allah su mubarek gecede kabul etsin dualarimizi.
Canım bu kadar umutsuz konuşma Rabbimin vardır bir bildiği. Hersey nasip. Kimbilir belki müjdeli bir haber verirsin bize.bu nasil birsey ? suanda inanin yasamak istemiyorum gunumde adet olsam koymuyo benim hic degismez di 4 gun oldu ne pzitif cikiyo ne adet oluyorum yardim edin kizlar hic iyi degilim ben suan yoruldum hemde cok yoldaym suan hastaneye gidip kan testi yaptrcam ama yine negatif cikicak ve ben deli olucam artl
Aynı şeyleri her ay ben de yaşıyorum .Ama biliyomusun o adet ya mevsimsel yada psikolojik gecikiyo.tabi hormonal bi sıkıntın yoksa ...Sen böyle taktıkça gelmeyecektir.Umutsuz olma herşey olacağına varır.Bugün testin negatif çıkarsa zaman kaybetmeden hemen kadın doğumcuna git.Biran önce adet olman için ilaç versin ki yeni aya şans tanıbu nasil birsey ? suanda inanin yasamak istemiyorum gunumde adet olsam koymuyo benim hic degismez di 4 gun oldu ne pzitif cikiyo ne adet oluyorum yardim edin kizlar hic iyi degilim ben suan yoruldum hemde cok yoldaym suan hastaneye gidip kan testi yaptrcam ama yine negatif cikicak ve ben deli olucam artl
Canım bozma morelini psikolojik gecikiyor ben geçen ay 3 ayda oldum düşüsene ne kadar zor kendimiz yapıyoruz sıkma kendini bende seninle aynı durumdayim çok iyi anlıyorum seni 6 aydır korunmuyoruz 5 kez hcg için aile sağlığına kan vermişim artık çok yoruldumizlar ben anlamadm dr dediki hamile degilsen ve adet olmazsan kist olusmus olabilir tirstim baya kan tahlili verdim geldim eve ki adet oldum aglasam mi gulsemmi anlamadm
al bendende okadar allah buyuk bazen hic olmiycak gibi hissediyorum bekarken hemen olur benim diyordum ama nasip isteCanım bozma morelini psikolojik gecikiyor ben geçen ay 3 ayda oldum düşüsene ne kadar zor kendimiz yapıyoruz sıkma kendini bende seninle aynı durumdayim çok iyi anlıyorum seni 6 aydır korunmuyoruz 5 kez hcg için aile sağlığına kan vermişim artık çok yoruldum
Aynen bende bekarken kesin benim hemen olur diyordum 2 kez de ertesi gün hapı aldım norlevo ve ella düşünsene 1 kez olunca hamile kalırım diye Allah im sen büyüksün Kûn fe yekûn ol der olur insallah Allah ol der ve olur bize de nasip eder ne diyelim başka benimde olmayacak gibi düşünüp geceleri ağlıyorum şimdi de eşime taktım kafayı acaba senin canlı spermin mi yok diye yazık oda cevap vermiyoral bendende okadar allah buyuk bazen hic olmiycak gibi hissediyorum bekarken hemen olur benim diyordum ama nasip iste
kiz oyle deme adama yazikAynen bende bekarken kesin benim hemen olur diyordum 2 kez de ertesi gün hapı aldım norlevo ve ella düşünsene 1 kez olunca hamile kalırım diye Allah im sen büyüksün Kûn fe yekûn ol der olur insallah Allah ol der ve olur bize de nasip eder ne diyelim başka benimde olmayacak gibi düşünüp geceleri ağlıyorum şimdi de eşime taktım kafayı acaba senin canlı spermin mi yok diye yazık oda cevap vermiyor
kiz oyle deme adama yazikvalla bende baya takik hale geldim artik hayirlisi napalim bugunde isin ters yani dr odasina girdim adetim gecikti test istyorum dememe kalmadan muayene setyesinden kim kalksin bizim koylu en dedikoducu kadin simdi gidicek adimi hamileye cikaricak ama yok ayy öleyim ben
[URL .!.:http://www.melinasmom.com/cilekli-dondurmanin/[/URL]
Melinasmom.comSiteyi yazmama izin vermiyor kadinlarkulubu.com
http://www.kadinlarkulubu.com/cilekli-dondurmanin/
Melinasmomkadinlarkulubu.com
.com çilekli dondurmam mutlaka okuyun lütfenMelinasmom
kiz simdi gidicek herkese hamile galiba diycekTövbe tövbe ne ölmesi duysun boşver ya millete takılma zaten stres içindeyiz . Napim şimdi de eşime taktım bende sorun yok diye oda belki bu ay olcak diyor nerden biliyorsun bende sorun olduğunu diyor artık bişey demeden bekleyeceğim yapacak bişey yok
kiz simdi gidicek herkese hamile galiba diyceksoranlar 1 ken bine cikicak bugun kuafore gittim kizi 4 yillik evliydi suan daha yeni 3 aylik hamile nasip hersey bekleyelim napalim ben ekimde esimle gidicem muayeneye herseyim hazir zaten bir rahim filmim eksik esiminde sperm testi sonrasi allahin taktidirin ilahisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?