evet canm 26 yasindayim bayrmapasada oturuyorm bugun yumurtlama gunumdu denedik yine zatrn 2 gunde bir oluyor duzenli olarak ama artik nasip daha zamani var demekki inan suan olup olmamasi degil ilerde olmamasindan korkuyorumyoksa en guzeli 1 yildan sonra dusunmek ama istedik ve bekliyoruz hayirlisi dusunki herkese korunuyotuz diyoruz ki sirf sorup durmasinlar kayinvalidemlerde dahil 2 yil dusunmuyoruz diye biliyorlar
bende senin gibiyim ama biz bebek icin olmasada 2 gunde bir fix oluyor :) doktormu verdi sana o ilaci ben gidiyorum normal hersey bekle kalicaksin diyor yaBizim iki günde bir düzenli olmuyor öyle çok görev haline geliyor gibime geliyor hesap yapınca ne bileyim sürekli çocuğu düşünerek yapılması geriyor beni daha 10 aylık evliyim 6 aydır korunmuyorum ama olmadı ışte çok düşünüp takılınca da psikolojik olarak olmuyor diye düşünüyorum bilmiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin orucumu açarken dua ediyorum
İyi o zaman güzel şansınız fazlabende senin gibiyim ama biz bebek icin olmasada 2 gunde bir fix oluyor :) doktormu verdi sana o ilaci ben gidiyorum normal hersey bekle kalicaksin diyor ya
nasip artik napalim hayirlisi bi sorun cikmasinda allah aratmadan nasip eder insallah sanada banada bende 28 gunde bir fix duzenli cok sukur senn cokmu gecikiyorİyi o zaman güzel şansınız fazlaevet doktor verdi evet ama senin adetinde sorun yok gerek duyulmamış olur inşallah sabret napalim yapacak biseyimiz yok
İyi canım evet benim evlenmeden 6 haftaydi düzenim evlendim 2_2,5 ay arası anca oluyorum ama bizim ailecek böyle herkes düzensiz doktor senin doğal yapın bu dedi sorun yok yaninasip artik napalim hayirlisi bi sorun cikmasinda allah aratmadan nasip eder insallah sanada banada bende 28 gunde bir fix duzenli cok sukur senn cokmu gecikiyor
hmm hormonlar normal mi yaniİyi canım evet benim evlenmeden 6 haftaydi düzenim evlendim 2_2,5 ay arası anca oluyorum ama bizim ailecek böyle herkes düzensiz doktor senin doğal yapın bu dedi sorun yok yani
Evet hepsi normal dedi hamilelik içinhmm hormonlar normal mi yani
iyi bari bak sorun teskil etmiyorsa ne guzel ah canim ya ne biliyim artik bazen tovbe yarabbim hic olmiycak gibi bile geliyor dusunki olmazsa 2 yil sonra esimi tup bebege bile ikna ettim sirf kafam rahatlasin diye
canım bende nisan ayından beri korunmuyorum...doktora gittim bütün testlerimi de yaptırdım.Herşey normal görünüyor artık hayırlısı allah vereceği zamanı biliyor...Canimm inşallah hepimize nasip etsin Allah senin ne zamandır olmuyor
Aynen öyle canım hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun olur inşallah isteyen herkesin daha çok yeni bizde 4 şubattan beri ışte ama bakalım yaz geçsin de bi olmadı eşim gidecekcanım bende nisan ayından beri korunmuyorum...doktora gittim bütün testlerimi de yaptırdım.Herşey normal görünüyor artık hayırlısı allah vereceği zamanı biliyor...
Aminnn canım inşallahkizlar hepimjx icin hayirlisi olsun bi sorun cikmasin rabbim hasret cektirmesinde nasip..
kızlar merhaba ben anne oldum darısı inşaallah tüm isteyenlere. neler yaptığımı anlatmak istedim umarım fayda olur. bizde korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonra müjdeli haberi aldık. benim bebeğimin geç olma sebebi tek taraflı yumurtlama olması 1mm pco olmasıymış. neyse ben buradan tarçın-bal-çörekotu kürünü öğrenip denedim ve denediğim ay hamile kalmışım gerçekten çok fayda etti sağ tarafımdada yumurtlama olduğunu hissettim size böyle söyleyeyim. tabi dualar ve hactan gelen hurmalar ile de hayırlısıyla bebeğim geldi. ve şuan 9 aylığız teyzeleri yürüme çalışmalarındayız Allahım herkese tattırsın yavrularınızı size bağışlasın. müjdeli haberlerinizi bekliyorum tez
Çok teşekkür ederim canım. Her zaman dua ederim çünkü Rabbim o mis kokunun eksikliğini vermesin. Yapmış olduğum karışımı eşimle beraber uyguladıkları biz çok net ölçüleri hatırlamıyorum yalnız kestane balı kullandım fazlası zararlı olduğundan 1 çay k.tukettik. Allah herkese hepinize nasip etsin inşaallahAllah sağlıkla buyutmenizi nasip etsin teşekkürler yazdiklariniz için bende dua ediyorum bol bol herkes için pko yok bende ama bal çörek otu tarcini duymuştum denerim inşallah hayırlısıyla hamile kalırsam yazarım burdan dua edin
41 taneHergün peygamber duaları okudm.hac hurmasina Meryem süresi okuttum 14 tane yarısını ben yarısını eşim yedi .çocuk var ya insana herseyi yaptırıyor yeminle
Bende hep dua ediyorum okumaya başlamıştım meryem süresini daha önce çevremdeki insanlardan duymuştum.....Hayırlısı inşaallah.......41 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?