• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Meraba kızlar. yarim saat önce transferim yapıldı. 1 embriyo konuldu. Simdi hastanede yatıyorum. 3 embriyom da donduruldu. Ins. Bebegim sıkı sıkı tutunur annesine.
canımm işlah tutunur bebeğn.ananas ye günde bi kaç dilim havuç cewz kayısı tüket kabız olma kesinlikle.2-3 lt su tüket.bide bol bol dua et.benmkisi tutundu çok şükür.bu mutluluğu hepiniz yaşayın :)

Meraba kızlar. yarim saat önce transferim yapıldı. 1 embriyo konuldu. Simdi hastanede yatıyorum. 3 embriyom da donduruldu. Ins. Bebegim sıkı sıkı tutunur annesine.
inş.tutunur canım benim de bi tane idi tutundu.Rabbim sana da nasip etsin.ben iki hafta hiç kalkmadım.yemeği bile yatakta yedim.çorba ağırlıklı beslenir bol su içtim kayısıyı yanımdan eksik etmedim ve tabii ki bolca dua ile sen de bu duyguyu yaşarsın inş.

Mrb kizlar 14. Gün degerim 271 çıktı. 3 hafta sonra gel dedi.uzun bi sure mi.bu arada doktora gtsem mi.tavsiyelernizi bekliyorum.

Mrb kizlar 14. Gün degerim 271 çıktı. 3 hafta sonra gel dedi.uzun bi sure mi.bu arada doktora gtsem mi.tavsiyelernizi bekliyorum.
tebriklerr aslında 2 gün sonra tekrar değere bakıyorlar ama seni kese görmek için çağırmışlar değer gayet yüksek olduğu için tekrar test yapmaya gerek görmediler bence

Kizlar meraba. Bugün transfer günümü de sayarsak 3. Günüm. Bugün akintim başladı biraz. Bu normal mi. Sizde de olmus muydu ?

[QUOTE="nursenn33, post: 39557725, member: 63izlar meraba. Bugün transfer günümü de sayarsak 3. Günüm. Bugün akintim başladı biraz. Bu normal mi. Sizde de olmus muydu ?[/QUOTE]
bende de çok az akıntı olmuştu.normaldir.sen yatmaya bak canım ve sakın moralini bozma.stres yapma hiçbirşey i.ben 12 gün kimseyle görüşmedim. rahatına bak.inşallah tutunur.

Kizlar transferin kaçıncı günü banyo yaptiniz. Benim transfer persembeydi bugun yapayim diyorum. Artik kendimi kirli gibi hissetmeye başladım.

Kizlar meraba. Bugün transfer günümü de sayarsak 3. Günüm. Bugün akintim başladı biraz. Bu normal mi. Sizde de olmus muydu ?
cnm tutunma belirtisi olabilir... inş yavr
Kizlar transferin kaçıncı günü banyo yaptiniz. Benim transfer persembeydi bugun yapayim diyorum. Artik kendimi kirli gibi hissetmeye başladım.
mrb ben 4. gün duş almştım.ılık suyla duş al. kesinlikle sıcak suyla değil

cnm tutunma belirtisi olabilir... inş yavr

mrb ben 4. gün duş almştım.ılık suyla duş al. kesinlikle sıcak suyla değil

Inşallah cnm oyledir. Bende dayanamadım artik transfer günümü de sayarsak 4. Gun duş almış oldum. Ilık suyla aldim cnm. Tabi malum kış olunca ılık la sıcak arası oldu biraz:))) ama cok sıcak degildi tabi

Merhaba arkadaşlar, ben de Malatyada Dr Fethiye Ersan Tüp bebk merkezine gittim. son zamanlarda yazılanlara inanamıyorum kesinlikle muhteşem bir ekibi var çok fazla ilgileniyorlar. Hatta her gelen hemşire ve çalışanlar o kadar güler yüzlü ki sırf gülen yüzlerini görmek için bile gidilir. sonuna kadar da ilgileniyorlar. Kim neden bu kadar karalıyor anlamış değilim. Gerçi meyve veren ağaç taşlanır...

Kizlar bugün transferimin 9. Günü. Dün ve bugun ara ara cok kötü sancım oluyor. Bel ağrısı karin ağrısı gaz sancısı hepsi birarada. tuvalete de rahat çıkıyorum. Bu agri niye oluyor. Ölecek gibi oluyorum kızlar öyle boyle degil 5 dk falan sürüyor. Acaba kullandığım progestan ignesinden mi. Sizde de boyle agrilar oluyor mu. Belim kopacak gibi oluyor. Iki büklüm oluyorum. merkezi aradim normal diyor hemşire. Ama cok kötü bi sanci ya tarif edemem size.

bende hiç ağrı olmamıştı sen tahlil yaptırdın mı bana dr 9. gün yaptırmıştı keşke yaptırmasaydı gerçi progestan iğne çok acıtıyormuş ama ondan olabilir

bende hiç ağrı olmamıştı sen tahlil yaptırdın mı bana dr 9. gün yaptırmıştı keşke yaptırmasaydı gerçi progestan iğne çok acıtıyormuş ama ondan olabilir
Cnm test tarihim 12. Gun yani pazartesi. Acaba yarin gidip test mi yaptirsam. Belli olurmu ki. Hayir hamileysem belki baska çözümü vardir bunun jele falan gecerim. Hamile degilsemde artik şu igneyi vurulmak zorunda kalmam. Ya niye bu ağrı bnm adet sancilarim hic boyle siddetli olmazki hatta hic agrim olmazdi

ben 9.gün yaptırdım 13 çıkmıştı emin olamamıştık pozitif mi negatif mi bana da verdi doktor o iğneyi ama ben kullanmadım başka bir dr la görüştüm proluton ve crinone kullanıyorsun gerk yok dedi

Arkadaslar merhaba bana cevap verirseniz sevinirim bugun gonal f e basladim hemsire bana toz ve su karisimini anlatti ilaclarin adini esime verdim gekirken alsin diye hazir enjekte almis bi problem olurmu dr aradim ama ulasamadim mecvuren yaptim igneyi nolur bilen biri bisi desin aglicam zor tutuom kendimi

Arkadaslar merhaba bana cevap verirseniz sevinirim bugun gonal f e basladim hemsire bana toz ve su karisimini anlatti ilaclarin adini esime verdim gekirken alsin diye hazir enjekte almis bi problem olurmu dr aradim ama ulasamadim mecvuren yaptim igneyi nolur bilen biri bisi desin aglicam zor tutuom kendimi
hazır enjektesi varsa sıkıntı olmaz ama miktarı uyuyor mu sana

Back
X