- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.981
bu ultrasyonlar bebeğe zarar vermiyormus bazı doktorlarlar öyle soyluyormus..ben hiç sormadım doktoruma..Bende gormeyi cok istiyorum ama benim doktor heray ultrosona sokmuyormus ultrosona cok girmek de zararliymis benimde 7nisanda kontrolum Allahin izniyle 3 aylik olacagiz..
Kusmasi olan arkadaslar Allah yardimcıniz olsun( hic kusmadim daha ama cok ögurtu oluyo banada boyle boyle gecer ins.Kusmak gercekten cok kotu birsey hem kilo kaybediyorsunuz kolay degil insallah cabucak biter kusmalar..
belki ögrenirsiniz canm :) bazi doktorlar anliyormus bizimki heralde 4.ayda belli olur bakalim merak içindeyiz..:)bu ultrasyonlar bebeğe zarar vermiyormus bazı doktorlarlar öyle soyluyormus..ben hiç sormadım doktoruma..
benimde iki nisan persembeye ikili test
eşim cinsiyeti ogreniriz deyip duruyorboşa heves etme erken diyorum ama pek ümitli
hadi hayırlısı canımbu ultrasyonlar bebeğe zarar vermiyormus bazı doktorlarlar öyle soyluyormus..ben hiç sormadım doktoruma..
benimde iki nisan persembeye ikili test
eşim cinsiyeti ogreniriz deyip duruyorboşa heves etme erken diyorum ama pek ümitli
doğru söylüyorsun arkadaşım,doktor kesinleşmeden söylememeli,insan kendini kaptırıyo,ciciler alıyo derken farklı cinsiyet söylerse gıcık olur yani,ben bulantı için çubuk kraker leblebi yiyorum ama ne çare,bi nebze fayda etse de son basamakta kusuyorum,tiksindim artık krakerden leblebidenben cinsiyeti tam net olmadan öğrenmek istemezdim hani bazen yüzde altmış kız falan diyolarya sonraki ay değişiyo şartlamak istemezdim doktora diycem yüzde doksan olmadan söylemeyin diye.ultrason bebeğe zarar vermiyomuş intteki uzmanlar da yazıyo.bi de bulantısı olanlar için leblebi çubuk kraker tavsiye ediliyor.yalnız soda değil maden suyu içilmeliymiş o da son aylara doğru ödem yapıyo arkadaşım son aylarda doktora su torbasına basıyomuşum gibi demişti doktor da maden suyu içiyosan içme demişti.3.aydan sonra tuzu sınırlayacaklar
Buldum canım takip ediyorum güzel gercekten :) sağolKızlar facebookta oyuncu anne var. Mutlaka takip edin derim.
Ben çok beğeniyorum canım. Ilerisi için bize de rehberlik edebilir. Bu arada bulantılar açısından bugün daha iyiyim. Sanırım yavaş yavaş geçecek. İnşallah bir an evel geçer bulantılarımız ve hamileliģin tadını çıkarırız. Cumartesi günü tam 11. Haftam bitiyor. Ikili test yaptıracağım. Bu arada ben hala tüp bebek doktorumda devam ediyorum. Vazgeçemeyeceğim ondan. Doğumumu bile o yaptırsın istiyorum. Normalde gebe takibi almıyor ama bakalım nasıl devam edeceğiz.Buldum canım takip ediyorum güzel gercekten :) sağol
Ben çok beğeniyorum canım. Ilerisi için bize de rehberlik edebilir. Bu arada bulantılar açısından bugün daha iyiyim. Sanırım yavaş yavaş geçecek. İnşallah bir an evel geçer bulantılarımız ve hamileliģin tadını çıkarırız. Cumartesi günü tam 11. Haftam bitiyor. Ikili test yaptıracağım. Bu arada ben hala tüp bebek doktorumda devam ediyorum. Vazgeçemeyeceğim ondan. Doğumumu bile o yaptırsın istiyorum. Normalde gebe takibi almıyor ama bakalım nasıl devam edeceğiz.
Inşallah canım. Inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. Hayırlı cumalar herkese.Bende 11 haftaya girdim 3 gun oldu :) canım hic birsey yapmak istemiyor yorgunum sanki birde 20 lik disim aciyor insallah bir sorun cikmazAllaha şükürler olsun Allah çekemeyecegimiz dertler vermesin Hayırlı Cumalar...
Benim pek ümidim yok ya erkek erken gösteriyor diyorlar bakalım artık olmadı bu dahaki kontrole ogreniriz inşallah..çok heyecanlı bekleyisler :)belki ögrenirsiniz canm :) bazi doktorlar anliyormus bizimki heralde 4.ayda belli olur bakalim merak içindeyiz..:)
Aynen canim bebisi göreceğim için çok mutluyum ama insan ister istemez sonuc nasıl çıkacak diyede endişe ediyor..inşallah çabuk geçer bulantilariniz canımhadi hayırlısı canımben de perşembe ya da cuma ikili teste gidicem şimdiden heyecan bastı,gitgide cinsiyeti de merak etmeye başladık,şu bulantılar geçse de hamileliğin keyfine varsak
ben sabah akşam içemiyorum gündüzleri 1 bardak ayran içiyorum hem süt hem yoğurt niyetine.akşam süt içiyorumkizlar dış ağrısı bacak ağrısı kramplar yaşamamak için gunde Iki bardak süt içilmesi lazımmış doktorum bana en başında demişti
alttan bakabilir bana da tüp bebek doktorum 8+4 te alttan baktı sonra aynı gün kadın doğum doktoruyla görüşmeye gittiğimizde o da bi de burada bakalım dedi o karından baktı yani benim artık karın ultrasonum başlamış oldu.her iki görüntüde de kıpır kıpırdı
Günaydın canım,güzel haberlerini bekliyoryzGünaydın kızlarbirazdan miniklerimi görmeye gideceğim..çok heyecanlıyım..inşallah güzel haberlerle dönerim
Günaydin canim :) minikler insallah iyidirr guzel haberle gel insallah.Günaydın kızlarbirazdan miniklerimi görmeye gideceğim..çok heyecanlıyım..inşallah güzel haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?