2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Bana doktor hamile kaldığımi öğrendikten sonra hiç alttan bakmadi..altı haftalikken gittik keseyi bebegi gördük kalbinin atisini gorduk dinletmwdi yedi haftalıkken gidince dinletti...

kızlar mide bulantısı yaşayanlar leblebi ve sade sodayı deneyin belki işe yarar..allaha şükür benim kusmam felan hiç olmadı ama mide agrisi ve yediklerim bogazima geliyor eksiyor leblebi özellikle soda çok iyi geliyor

bu ultrasyonlar bebeğe zarar vermiyormus bazı doktorlarlar öyle soyluyormus..ben hiç sormadım doktoruma..
benimde iki nisan persembeye ikili test
eşim cinsiyeti ogreniriz deyip duruyor boşa heves etme erken diyorum ama pek ümitli

belki ögrenirsiniz canm :) bazi doktorlar anliyormus bizimki heralde 4.ayda belli olur bakalim merak içindeyiz..:)

ben cinsiyeti tam net olmadan öğrenmek istemezdim hani bazen yüzde altmış kız falan diyolarya sonraki ay değişiyo şartlamak istemezdim doktora diycem yüzde doksan olmadan söylemeyin diye.ultrason bebeğe zarar vermiyomuş intteki uzmanlar da yazıyo.bi de bulantısı olanlar için leblebi çubuk kraker tavsiye ediliyor.yalnız soda değil maden suyu içilmeliymiş o da son aylara doğru ödem yapıyo arkadaşım son aylarda doktora su torbasına basıyomuşum gibi demişti doktor da maden suyu içiyosan içme demişti.3.aydan sonra tuzu sınırlayacaklar

hadi hayırlısı canımben de perşembe ya da cuma ikili teste gidicem şimdiden heyecan bastı,gitgide cinsiyeti de merak etmeye başladık,şu bulantılar geçse de hamileliğin keyfine varsak

doğru söylüyorsun arkadaşım,doktor kesinleşmeden söylememeli,insan kendini kaptırıyo,ciciler alıyo derken farklı cinsiyet söylerse gıcık olur yani,ben bulantı için çubuk kraker leblebi yiyorum ama ne çare,bi nebze fayda etse de son basamakta kusuyorum,tiksindim artık krakerden leblebiden

Buldum canım takip ediyorum güzel gercekten :) sağol
Ben çok beğeniyorum canım. Ilerisi için bize de rehberlik edebilir. Bu arada bulantılar açısından bugün daha iyiyim. Sanırım yavaş yavaş geçecek. İnşallah bir an evel geçer bulantılarımız ve hamileliģin tadını çıkarırız. Cumartesi günü tam 11. Haftam bitiyor. Ikili test yaptıracağım. Bu arada ben hala tüp bebek doktorumda devam ediyorum. Vazgeçemeyeceğim ondan. Doğumumu bile o yaptırsın istiyorum. Normalde gebe takibi almıyor ama bakalım nasıl devam edeceğiz.

Bende 11 haftaya girdim 3 gun oldu :) canım hic birsey yapmak istemiyor yorgunum sanki birde 20 lik disim aciyor insallah bir sorun cikmaz Allaha şükürler olsun Allah çekemeyecegimiz dertler vermesin Hayırlı Cumalar...

Bende 11 haftaya girdim 3 gun oldu :) canım hic birsey yapmak istemiyor yorgunum sanki birde 20 lik disim aciyor insallah bir sorun cikmaz Allaha şükürler olsun Allah çekemeyecegimiz dertler vermesin Hayırlı Cumalar...
Inşallah canım. Inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. Hayırlı cumalar herkese.

belki ögrenirsiniz canm :) bazi doktorlar anliyormus bizimki heralde 4.ayda belli olur bakalim merak içindeyiz..:)
Benim pek ümidim yok ya erkek erken gösteriyor diyorlar bakalım artık olmadı bu dahaki kontrole ogreniriz inşallah..çok heyecanlı bekleyisler :)

hadi hayırlısı canımben de perşembe ya da cuma ikili teste gidicem şimdiden heyecan bastı,gitgide cinsiyeti de merak etmeye başladık,şu bulantılar geçse de hamileliğin keyfine varsak
Aynen canim bebisi göreceğim için çok mutluyum ama insan ister istemez sonuc nasıl çıkacak diyede endişe ediyor..inşallah çabuk geçer bulantilariniz canım

kizlar dış ağrısı bacak ağrısı kramplar yaşamamak için gunde Iki bardak süt içilmesi lazımmış doktorum bana en başında demişti
ben sabah akşam içemiyorum gündüzleri 1 bardak ayran içiyorum hem süt hem yoğurt niyetine.akşam süt içiyorum

Baktim bebelerime geldim. Onlari gorunce kalbim pirpir atio benimde. Alttan bakti dr.um. Sonra oglenden sonra kotuledim yine. Kusma ogurtu basladi vee gittim hastaneye 3 lt. serum verdiler bugun. Daha iyyiim en azindan ogurtum yok.

Kızlar bebeğimin ense kalınlığı normal, burun kemiği de belirgin çıktı. Ikili test için kan ve idrar kültürü verdim. Bebek hareketsizdi. Dr bey bu neden hareketsiz dedim annesi rahatsız etmeyelim dedi. Sonra birazcık rahatsız edince amuda kalkar gibi durdu :) Çok tatlıydı. Dr. Bugün gördüğüm en güzel burun dedi. Tek kötü haber kanama alanımın hala orda durması ama boyutu bebege zarar verecek kadar değil. Istirahata devam dedi doktorum. Buna da şükür. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…