2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Gözunaydin canim :) sen rahat ol Allaha emanet o insallah..

Çoook teşekkür ederim kızlar..@halgan senin adına da çok sevindim...ikizlerden biri maşallah 3 gün önden gidiyor..11+6 olmuş...Ve doktorummm kızzzzz dedi ense kalınlığı ide mükemmel dedi
Diğer kuzum sağolsun amuda kalkmış bekliyordu doktorum erkekkkkk dedi. Şimdi bişeyler yedim tekrar bakacak amuda kalkan kuzumun ense kalınlığı ölçülecek.
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın..cinsiyete yine de çok çok güvenmeyin ama görünen bu dedi..bir de 4 boyutlu olarak gösterdi gözlerime inanamadım

Maşallah kuzucuklara gözün aydın canım

Ay maşallah annesi sende dinlenmeye devam et az kaldı inşallah bi an önce geçer sende rahatlarsın...

ayy ne güzel canımm...biz de haftaya gidicez bakalım bizimkiler napıo:)

Mrb kizlar nasilsiniz?perşembe günügittim dDr çok şükür bebeğim iyii 11haftaya girdik hareketlenmiştir öyle görünce nazil mutlu oldum boyu uzun olacak sanirimdedi ...ilaclarim değişti önceden crinonejel estrofem folibol kullaniyordum bide coraspirin...simdi climra forte bant sirta yapistiriliyo progestan gynoferon(demir hapi/ elevit ve son coraspirine devam..demir hapina basladinizmi kizlar..neler hissediyorsunuz

Oyyy annesi kuzucuklarını görecek inşallah sen de hayırlı haberlerini alırsın canım
Canim ne guzel ya bir kiz bir erkek senin iki tanemi konmustu ? benimkiler tek yumurta ikizi acaba bir kiz bir erkek olma ihtimalii olabilirmi bende merak ediyorum cok cinsiyetlerini 7 nisanda 12 haftalik olacagiz belli olurmu bilmem heyecanliyim cok :) buarada benimkilerde biri 3 gün geriden geliyor

Kızlar ikili test için kan verdim. .son durum büyük olan tam 12 haftalık, diğeri 11+4 olmuş..ikisinin ense kalınlığı da çok iyi dedi. Vitamin, demir ilaçları yazdı..Ayrıca çatlak kremine başladınız mı kızlar? Bugün ben doktorun tavsiye ettiğini aldım.bu akşamdan başlayacağım inşallah.

2 tane konmuştu canım..inşallah belli olur..tabi yine de cinsiyetleri için çok emin değilim ama net konuştu Dr. 4 hafta sonra kesinleşir dedi.

Kremin adi ne canm ? bende almayi dusunuyorum en azindan az catlamasini saglar

kizlar çok mutlu oldum yaa bebislerin iyi haberlerini okuyunca alıntı yapamadım telde sorun var sanırım..
ne güzel erkenden belli olmuş cinsiyetleride bende persembeyi iple çekiyorum

Gözünüz aydin arkadaslar bin massallah. Allahim kucaklariniza da almayi nasip eder insallahh. Bizim randevuya daha cooook var

Amin insallah Halidecim uğramaz oldun buralara :) iyisindir insallah
Ayy ıyıyım cnım şukur. Sen nSılsın gerci benişi merk etmekle geciyo gunum. Bugun esimle temizlik yaptık. Şu n belim felaket grıyo. Mevlaya emNet kuzucum insllah bişey olmaz. Sen neler yapıyorsun hamilelik nasıl hidiyo siktetlerın göğüs grın filan var mı. Benim arada sol kasıgım bişey btar gibi oluyo sonra bişey yok. Aabahları felket ac uynıyorum.

Genel olarak iyiyim ama benimde karın agrilarim var iki gundir birde geceleri cok kaliteli uyuyamiyorum dön oraya dön buyana sabahliyoruz temizlik yapinca benimde belim cok agriyor yapmiycam artk pek bisey inanki sonra agridan uyuyamiyom benim istahinda masallahi var kilo aliyorum mide gobek yaris ediyorlar ne olucak bilmem :) insallah hersey guzel gider hepimizin icin ben yinede sansliyim ki kusma yasamadim arkadaslarin isi daha zor Allah yardımcılari olsun hepsinin ve bizimde insallah..

Valla ben de sansliyim cunku en cok iki uc kere cook midem bulaniyo gibi oldu ama elhamdulillah hic kusmadim. Ayy gece uykusunu zaten hic deme. Aynen saga donuyosun sola donuyosun.bi de bqcaklari duz uzatip gerinmemeye calisiyorum. Hatta hamislikten beri soyle doya doya gerinemedim ya onun bi hevesi var icimde :)) biz ortak gidiyoruz insallah dogumlarimizi da saglicakla yapip bebelerimizi kucaklarimiza alabiliriz.istah konusunda da cok sukur hala hic kilo almadim ki zaten bende yeterince var ondan. Ustune kilo alinca ne olucam nasil olucam tasavvur edemiyom :)) ama canim hiiiiiic bisey yemek istemiyor.sabahlari kahvaltiyi yapmakta sorun yok ama diger menuleri canim hic cekmiyo. Hele et iyyy gormek dahi istemiyorum.gecen gun soylemesi ayiptir caniniz cekmesin biber dolmasi yapmistim.zerre agzima koyamadim. Amaaann zati bebis insallah iyi olsun da gerisini de halledicez insallah bi turlu. Bana temizlige bi bayan geliyodu .onun da hamis olacagi tuttu :))) mecburen baskasini bulana kadar kari koca isbolumu :)) sen de yapma sakin bosver. Birine yaptirirsin inslalah. Ben aslinda bugun de yapmayacaktim da yerde ucusan toz birikintilerini gorunce utandim artik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…