2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Ben geçen pazar acile gittim serum verdiler 2-3 gün iyi geldi çok kötüysen git bence kendine gelirsin biraz çok geçmiş olsun.

Ben doktora sordum kızlar bizde bu bulantıya neden olan o en başta kat kat artsın diye dua ettiğimiz beta hcg hormonuymuş. 9. 10. Haftalardan sonra düşüşe geçermiş dr um o zaman rahatlarsın dedi . Artsın diye dua ettiğim hcg için şimdi düşsün diye dua ediyorum:)

:)) aynen canim ben genelde cok titiz biriyim esim artk diyor 6 ay yapmazsan bu temizlik yeter sana diyo hicbirsey sagligimizdan ve bebeklerden onemli degil gerinme yi hic deme :) aynen bende oyle insallah zaman cabucak gecsin hayirlisiyla :)

hayirli sabahlar herkese...
kızlar bende uyuyamiyorum normaldede uykuyla pek aram yoktu şimdi hiç yok gece geç yatıyorum sabah namazdan sonra açıliyorum daha uyayamıyorum esimde diyo çocukda sana benzeyecek bu gidişle artık karşılıklı oturursunuz diyo
adno28 halide25 bizler bu gruptaki sanslilariz sanırım çok şükür bende bir kere bile kusmadim..rabbim yardım etsin sürekli bulantıyla ugrasanlara inşallah bir an önce biter.

Ben de çok fazla kusmadım. Üç dört defa ama ne yazık ki sürekli bulanıyorum. Yerken bir sey yok yedikten sonra pişmanlık ama biraz azaldı gibi sanki. Annem bir hafta daha yanımda en azîndan bir hafta daha temizlik ve yemek için dertlenmeyeceğim. Insanın annesi gibisi yok.

günaydın canım :) evet ya bazı hamileler çok uyurmuş bazılarıda uykusuz insallah bizde uyuyalim dogduklarinda cok uykusuz kalacagiz

günaydın canım :) evet ya bazı hamileler çok uyurmuş bazılarıda uykusuz insallah bizde uyuyalim dogduklarinda cok uykusuz kalacagiz
Ya bende çok uyumak istiyorum herkes diyo zaten çok ariycaksin ama elimde değil zaten uykuyu çok sevmem ama hep durmadan uyuyan hamislere çok ozenmisimdir yedinci haftadayken beş altı gün böyle bir uyku nöbetleri gecirmistim tamam bende cok uyuyc am demiştim sevinmistim ama nerdeee hemen geçti

Olsun şimdiden antremanlıyız uykusuzluğa ilerde zorlanmayız şaka bi yana uykuyu özledim..

Ben de uyuyamiyorum. Arada daliyorum tv karsisinda, ay sanki uyumadim da 1km kostum . Nnefes nefese bi uyanis. Uyumamak iciin direniyorum. Gece de cok sk uyaniyorum.
Ayy kizlar bi de ben de arada istifar ediyorum evet ama surekli olarak agzimmin tadi. Beni rahatsiz ediyo. Limon iyi geiyodu ama o da artik fayda etmiyo. Napsam sasirdim

Naneli seker at agzina ferahlatir hani su olips in limonlu,naneli olanlari guzel uykusuzluk icin de papatya cayi icicem aksamlari artk faydasi olurmus.

Naneli seker at agzina ferahlatir hani su olips in limonlu,naneli olanlari guzel uykusuzluk icin de papatya cayi icicem aksamlari artk faydasi olurmus.

Esiden cok kullanidim naneli seker ama simdi midemi bulandiriyo valla. Ama limonluyu deneyeyim bi de. Cok tesekkurler cnm. Acaba normal gebeliklerde de boyle skintilar oluyo mu ya? Acaba bizim baslarda aldigimiz hormon ilaclarindn mi kaynaklaniyor durumumz.

Normallerdede oluyo ya :) benim arkadasim da diyordu hep agzimin tadi bi tuhaf diye bizim tek farkimiz ictigimiz ilaclardan dolayi vucudumuzun siskinligi :) oda gecer insallah zamanla.
Bazi insanlar yanliz sinrimi bozuyo bana doktor kendi dedi senin normal gebe kalan bir kadindan hic bir farkin yok diye ama bazilari diyorkii tup bebekler napiyo nasil sanki normal bebek degilmis gibi :/ nasil sinirleniyom bozucam ama bundan boyle duyim

Bizim tedavi oldugumuzu kimse bilmedigi icin boyle bi sey duymyorum. Ama sinirlenmemek elde degil yani. Zaten gergin zamanlardan gectik iyice gerginlestirmeyi basariyoolar insanlar. Ama sunu duymustum bizim kaliteli ymurta ve sperm secildigi icin bebislerimiz daha sagliklli oluyormus. Cok sukur biz mucize haberlerini aldik, Allahim ssaglikla devam etmemizesaglar insa.

Amin insallah canim birde en hareketlileri secildigi icin bebisler hareketli yerinde duramayan bebekler olabilirmiss :)) Saglikli olsunlarda insallah Allah herkese nasip etsin olmayan..

Amin insallah canim birde en hareketlileri secildigi icin bebisler hareketli yerinde duramayan bebekler olabilirmiss :)) Saglikli olsunlarda insallah Allah herkese nasip etsin olmayan..

Aaaaa. cuma gunu kontrolum vardi. Ilk usgyle bakinca noormal uzaniyodu kuzucan sonra bi zipladi esimle ben yanlis gorduk sandik. Sonra tekrar ve tekrar ve tekrar. Eller kollar hic durmuyo zaten. Suan sen diyince , olabilir vallaaa. Hiperaktif bebisler geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…