- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.021
Ben metpamiti alıyorum dünden beri dün mahvoldum işten izin alıp eve döndüm sabah sonra korkarak başladım bugün sanki biraz iyi geldi sen aldınmı canım ilacı?Kızlar bulantı beni mahvetti,bulantı haplari işe yaramiyor,sanırım hastaneye yatıcam
Metpamid içtim de o da pek fayda etmedi ne yazık kiBen metpamiti alıyorum dünden beri dün mahvoldum işten izin alıp eve döndüm sabah sonra korkarak başladım bugün sanki biraz iyi geldi sen aldınmı canım ilacı?
:)) aynen canim ben genelde cok titiz biriyim esim artk diyor 6 ay yapmazsan bu temizlik yeter sana diyo hicbirsey sagligimizdan ve bebeklerden onemli degil gerinme yi hic deme :) aynen bende oyle insallah zaman cabucak gecsin hayirlisiyla :)Valla ben de sansliyim cunku en cok iki uc kere cook midem bulaniyo gibi oldu ama elhamdulillah hic kusmadim. Ayy gece uykusunu zaten hic deme. Aynen saga donuyosun sola donuyosun.bi de bqcaklari duz uzatip gerinmemeye calisiyorum. Hatta hamislikten beri soyle doya doya gerinemedim ya onun bi hevesi var icimde :)) biz ortak gidiyoruz insallah dogumlarimizi da saglicakla yapip bebelerimizi kucaklarimiza alabiliriz.istah konusunda da cok sukur hala hic kilo almadim ki zaten bende yeterince var ondan. Ustune kilo alinca ne olucam nasil olucam tasavvur edemiyom:)) ama canim hiiiiiic bisey yemek istemiyor.sabahlari kahvaltiyi yapmakta sorun yok ama diger menuleri canim hic cekmiyo. Hele et iyyy gormek dahi istemiyorum.gecen gun soylemesi ayiptir caniniz cekmesin biber dolmasi yapmistim.zerre agzima koyamadim. Amaaann zati bebis insallah iyi olsun da gerisini de halledicez insallah bi turlu. Bana temizlige bi bayan geliyodu .onun da hamis olacagi tuttu :))) mecburen baskasini bulana kadar kari koca isbolumu :)) sen de yapma sakin bosver. Birine yaptirirsin inslalah. Ben aslinda bugun de yapmayacaktim da yerde ucusan toz birikintilerini gorunce utandim artik
Kızlar bulantı beni mahvetti,bulantı haplari işe yaramiyor,sanırım hastaneye yatıcam
Kızlar bulantı beni mahvetti,bulantı haplari işe yaramiyor,sanırım hastaneye yatıcam[/
QUOTE]
Ayy canimGecsin biranonce insallah Allah yardım etsin.
Sagol canm biraz pahaliymis ama iyi geliyorsa verilirLierac phytolastil gel canım..150tl ama doguma kadar yeter dedi . günde 1 kez kullanılıyor canım oldukça da büyük..
günaydın canım :) evet ya bazı hamileler çok uyurmuş bazılarıda uykusuzhayirli sabahlar herkese...
kızlar bende uyuyamiyorum normaldede uykuyla pek aram yoktu şimdi hiç yok gece geç yatıyorum sabah namazdan sonra açıliyorum daha uyayamıyorumesimde diyo çocukda sana benzeyecek bu gidişle artık karşılıklı oturursunuz diyo
adno28 halide25 bizler bu gruptaki sanslilariz sanırım çok şükür bende bir kere bile kusmadim..rabbim yardım etsin sürekli bulantıyla ugrasanlara inşallah bir an önce biter.
Ya bende çok uyumak istiyorum herkes diyo zaten çok ariycaksin ama elimde değil zaten uykuyu çok sevmem ama hep durmadan uyuyan hamislere çok ozenmisimdirgünaydın canım :) evet ya bazı hamileler çok uyurmuş bazılarıda uykusuzinsallah bizde uyuyalim dogduklarinda cok uykusuz kalacagiz
Olsun şimdiden antremanlıyız uykusuzluğaYa bende çok uyumak istiyorum herkes diyo zaten çok ariycaksin ama elimde değil zaten uykuyu çok sevmem ama hep durmadan uyuyan hamislere çok ozenmisimdiryedinci haftadayken beş altı gün böyle bir uyku nöbetleri gecirmistim tamam bende cok uyuyc am demiştim sevinmistim ama nerdeee hemen geçti
Naneli seker at agzina ferahlatir hani su olips in limonlu,naneli olanlari guzel uykusuzluk icin de papatya cayi icicem aksamlari artk faydasi olurmus.Ben de uyuyamiyorum. Arada daliyorum tv karsisinda, ay sanki uyumadim da 1km kostum . Nnefes nefese bi uyanis. Uyumamak iciin direniyorum. Gece de cok sk uyaniyorum.
Ayy kizlar bi de ben de arada istifar ediyorum evet ama surekli olarak agzimmin tadi. Beni rahatsiz ediyo. Limon iyi geiyodu ama o da artik fayda etmiyo. Napsam sasirdim
Naneli seker at agzina ferahlatir hani su olips in limonlu,naneli olanlari guzel uykusuzluk icin de papatya cayi icicem aksamlari artk faydasi olurmus.
Normallerdede oluyo ya :) benim arkadasim da diyordu hep agzimin tadi bi tuhaf diye bizim tek farkimiz ictigimiz ilaclardan dolayi vucudumuzun siskinligi :) oda gecer insallah zamanla.Esiden cok kullanidim naneli seker ama simdi midemi bulandiriyo valla. Ama limonluyu deneyeyim bi de. Cok tesekkurler cnm. Acaba normal gebeliklerde de boyle skintilar oluyo mu ya? Acaba bizim baslarda aldigimiz hormon ilaclarindn mi kaynaklaniyor durumumz.
Bizim tedavi oldugumuzu kimse bilmedigi icin boyle bi sey duymyorum. Ama sinirlenmemek elde degil yani. Zaten gergin zamanlardan gectik iyice gerginlestirmeyi basariyoolar insanlar. Ama sunu duymustum bizim kaliteli ymurta ve sperm secildigi icin bebislerimiz daha sagliklli oluyormus. Cok sukur biz mucize haberlerini aldik, Allahim ssaglikla devam etmemizesaglar insa.Normallerdede oluyo ya :) benim arkadasim da diyordu hep agzimin tadi bi tuhaf diye bizim tek farkimiz ictigimuz ilaclardan dolayi vucudumuzun siskinligi :) oda gecer insallah zamanla.
Bazi insanlar yanliz simirimi bozuyo bana doktor kendi dedi senin normal gebe kalan bir kadindan hic bir farkin yok diye ama bazilari diyorli tup bebekler napiyo nasil sanki normal bebek degilmis gibi :/ nasil sinirleniyom bozucam ama bundan boyle duyim
Amin insallah canim birde en hareketlileri secildigi icin bebisler hareketli yerinde duramayan bebekler olabilirmiss :)) Saglikli olsunlarda insallah Allah herkese nasip etsin olmayan..Bizim tedavi oldugumuzu kimse bilmedigi icin boyle bi sey duymyorum. Ama sinirlenmemek elde degil yani. Zaten gergin zamanlardan gectik iyice gerginlestirmeyi basariyoolar insanlar. Ama sunu duymustum bizim kaliteli ymurta ve sperm secildigi icin bebislerimiz daha sagliklli oluyormus. Cok sukur biz mucize haberlerini aldik, Allahim ssaglikla devam etmemizesaglar insa.
Amin insallah canim birde en hareketlileri secildigi icin bebisler hareketli yerinde duramayan bebekler olabilirmiss :)) Saglikli olsunlarda insallah Allah herkese nasip etsin olmayan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?