- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.961
canım bendede bu bulantılar geçmiyor pazar günü acile gittik serum ve birde bulantı için ayrı bir serum verdiler 2-3 gün idare etti toparladım ama yine yavaş yavaş eskiye dönüyorum.Sana ilaç olarak ne verdi kullandınmı iyi geldimi ??Ah o stres hali beni de mahvetti,eşime çatıyorum,hep bi moral bozukluğu yaşıyorum ,üstelik kusmalar beni mahvetti,geçen doktor bana ilaç vermişti etki etmezse gel hastaneye yatırıcam dedi,ben bu haldeyken kayınvalidem bizdeydi,ben işe de gidiyordum hiç bana destek olmadı sabahtan akşama kadar oturdu resmen,artık dayanamadım eşime patladım,annen bi pilav bile yapmıyor dedim,demez olaydım,kayınvalide hiç annenin yerini tutar mı bunu çok net anladım....bebeğim sağlıklı olsun da kimsenin desteğini istemiyorum dedim eşime...Allah bana güç kuvvet verdikçe annene hizmet ederim ,hiç merak etme dedim ,ama kalbim çok kırıldı,ben olaya vicdan yönüyle baktım,insanın vicdanı sızlar dedim kendi kendime....
Canım doktor birgün günde 3 kez metpamid,diğer gün günde 2 kez dramamine verdi hangisinden fayda görürsrn digerini bırak dedi,dramamine az bisey iyi geldi ama kusmalara devam,zayifladım resmencanım bendede bu bulantılar geçmiyor pazar günü acile gittik serum ve birde bulantı için ayrı bir serum verdiler 2-3 gün idare etti toparladım ama yine yavaş yavaş eskiye dönüyorum.Sana ilaç olarak ne verdi kullandınmı iyi geldimi ??
inşallah misafirin gitmiştir artık ,hem hamileliğe adapte ol hem çalış birde bu tarz sorunlar insanı dahada yıpratıyor.
Ah canım tabiki annen gibi olmaz mümkünmü hiç....
Bende 2,5 kilo verdim sorma banda metpamit verdi ama prospektüsü beni korkuttu gerçi dr hiç zararı yok dedi ama bilemedim bendeCanım doktor birgün günde 3 kez metpamid,diğer gün günde 2 kez dramamine verdi hangisinden fayda görürsrn digerini bırak dedi,dramamine az bisey iyi geldi ama kusmalara devam,zayifladım resmen
Canım bir iko hafta önce ben de sinir küpüydüm ama sükür geçti o hallerim. Eşim düşman gorünüyordu gözüme. Ne yapsa yaranamıyordu adam. Umarım kısa sürede atlatırsın. Duygusal haller baki ama sinir geçici merak etme.Kızlar bu ara inanılmaz gerginim özellikle eşimin düşünemediği herşey beni kahrediyo o da adapte olmaya çalışıyo ama ben bu ara elektrik yüklüyüm işyerinde de odun insanlarla biraradayım 2 erkekle çalışıyorum düşünmeden yiyecekten bahsedebiliyolar iğrenç parfümlerini boca ediyolar onları da sözle devamlı uyarmak zorunda olunca nefes alamyıorum kimse yardımcı olmuyo işte de.karnım burnuma gelince mi farkedilicem acaba.ben gerilince karnım geriliyo bebeğim üzülüyo diye daha çok üzülüyorum ne yapıcağımı şaşırdım.evde her işimi yapıyorum Allaha şükür Allah yatırmasın ama bazen ağlamaklı çocuk gibi oluyorum ne yapsam enerjimi yükseltmek için
Canım stres mahvediyor insanı. Eşine düzgünce izah etsen kırmadan kızmadan anlar belki. Ben konuştum eşimle. Hatta sürekli hamilelikle ilgili yazılar okudum. Bunun nasıl bir süreç olduğuna dair. Doktorumda sağolsun bu dönem her türlü kaprisi çekilecek onun dedi. Eşim şimdi kapı bile açtırmıyor bana. Bir de kanama olunca korktuk iyice. Misafir gelse bile söylüyor. Eşim hamile yapamaz bir şey diye.Ah o stres hali beni de mahvetti,eşime çatıyorum,hep bi moral bozukluğu yaşıyorum ,üstelik kusmalar beni mahvetti,geçen doktor bana ilaç vermişti etki etmezse gel hastaneye yatırıcam dedi,ben bu haldeyken kayınvalidem bizdeydi,ben işe de gidiyordum hiç bana destek olmadı sabahtan akşama kadar oturdu resmen,artık dayanamadım eşime patladım,annen bi pilav bile yapmıyor dedim,demez olaydım,kayınvalide hiç annenin yerini tutar mı bunu çok net anladım....bebeğim sağlıklı olsun da kimsenin desteğini istemiyorum dedim eşime...Allah bana güç kuvvet verdikçe annene hizmet ederim ,hiç merak etme dedim ,ama kalbim çok kırıldı,ben olaya vicdan yönüyle baktım,insanın vicdanı sızlar dedim kendi kendime....
Arkadaşlar bende de bulantı şikayeti 3 haftadır var. Sizler gibi bıkkınlık geldi. Sabah uyandigimda Dr um verdi Onzyd diye bir tablet alıyorum. İşe yarıyor en azından kusmuyorum. Bu ilacı devlet odemiyo bir sorun Dr un uza ben memnun kaldım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Günaydın Artık üstten muayene eder büyümüş bayağı beni 6+4 ken usttten bakmisti hem kese hem kalp atışını duymuştukGunaydin arkadaslar.
bisi sorcam. Ben 8. Haftama girdim. Bugun.kontrolumuz var. Sizce acaba karindan mi bakar dr. yoksa vajinal ultrasonmu yapar yine?
Gunaydin arkadaslar.
bisi sorcam. Ben 8. Haftama girdim. Bugun.kontrolumuz var. Sizce acaba karindan mi bakar dr. yoksa vajinal ultrasonmu yapar yine?
bende güne yine kusmayla başladım çok yordu beni birde işte olunca çok daha zor oluyor.Allah yardımcımız olsun.Bu arada premesis en hafif ilaçmış bende kullandım daha önce hiçbirişe yaramadı bende.sagoln kizlar..
bakalim benim dr ne yapacak.
heycan falan hissetmiorum ogurtuden kusmadan sabah sabahh...bir dilim ekmek yiyemiorummm
alttan bakabilir bana da tüp bebek doktorum 8+4 te alttan baktı sonra aynı gün kadın doğum doktoruyla görüşmeye gittiğimizde o da bi de burada bakalım dedi o karından baktı yani benim artık karın ultrasonum başlamış oldu.her iki görüntüde de kıpır kıpırdıGunaydin arkadaslar.
banada dr. ayda 1 dedi bende itiraz ettim çok uzun dedim sabredemem çok merak edersen gel arada kalp atışına bak dedi.Oda yeter bana ...kızlar şimdiye kadar 2 haftada bir gidiyyoduk kontrole aylık kontrole döndük çok şükür de ben bebeğimi görmeyi çok özlüyorum keşke arada gidip ultrasonda görmek için gidebilsek :) nasıl görünüyor çok merak ediyorum gün sayıyorum daha 2 hafta var...
valla iyi demişsin ben tahmin edemedim rutin kontrole dönsün istedim de olayın bu özleme ve merak durumunu düşünemedim şimdi bekle dur işin yoksa :)banada dr. ayda 1 dedi bende itiraz ettim çok uzun dedim sabredemem çok merak edersen gel arada kalp atışına bak dedi.Oda yeter bana ...
benim transferden 2 hafta öncesini baz aldılar canım tüp bebekte böyle hesaplanıyor dediler.Eğer adet tarihi olursa hep küçük çıkar hatalı olur dediler.ultrason haftasını baz alıcaz dimi tüp bebek doktorum adet tarihine göre bakmıştı kadın doğumcum ultrason tarihini baz aldı arada 1 hafta oynuyo
Bende gormeyi cok istiyorum ama benim doktor heray ultrosona sokmuyormus ultrosona cok girmek de zararliymis benimde 7nisanda kontrolum Allahin izniyle 3 aylik olacagiz..kızlar şimdiye kadar 2 haftada bir gidiyyoduk kontrole aylık kontrole döndük çok şükür de ben bebeğimi görmeyi çok özlüyorum keşke arada gidip ultrasonda görmek için gidebilsek :) nasıl görünüyor çok merak ediyorum gün sayıyorum daha 2 hafta var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?