- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.041
Gecen devlet hastanesinde test icin randevu alin dedi doktor bi odaya gönderdi işte randevu yok felan ordaki ebe hemşire dedi aynısını tüp bebekse zaten kaliteli yumurta ve Sperm seçiliyor pek bişey olacağını sanmam ama için rahatlasin diye yaptır testleri demiştiBizim tedavi oldugumuzu kimse bilmedigi icin boyle bi sey duymyorum. Ama sinirlenmemek elde degil yani. Zaten gergin zamanlardan gectik iyice gerginlestirmeyi basariyoolar insanlar. Ama sunu duymustum bizim kaliteli ymurta ve sperm secildigi icin bebislerimiz daha sagliklli oluyormus. Cok sukur biz mucize haberlerini aldik, Allahim ssaglikla devam etmemizesaglar insa.
Gecen devlet hastanesinde test icin randevu alin dedi doktor bi odaya gönderdi işte randevu yok felan ordaki ebe hemşire dedi aynısını tüp bebekse zaten kaliteli yumurta ve Sperm seçiliyor pek bişey olacağını sanmam ama için rahatlasin diye yaptır testleri demişti
Aynen yaa bende ultrasonda görünce şaşırdım hiç durmuyor kolu ayağı durmadan hareket halindeydiAaaaa.cuma gunu kontrolum vardi. Ilk usgyle bakinca noormal uzaniyodu kuzucan sonra bi zipladi esimle ben yanlis gorduk sandik. Sonra tekrar ve tekrar ve tekrar. Eller kollar hic durmuyo zaten. Suan sen diyince , olabilir vallaaa. Hiperaktif bebisler geliyo
ben sadece ikili testi ve ayrıntılı ultrasyonu yaptırıcam rabbim bir sıkıntı vermezse inşallah..genelde 35 yaş üzerinde risk ciikiormus bu testlerde...rabbime emanet inşallah sorunsuz bir şekilde hallederiz hepsiniO testler cok aklimizi karistiriyo bizim. Netten bakiyoruz yanlis cikan ve o sureci soru isaretleriyle geciren o kadar cok kisi varki! Ne yapsak bilemmedik. Benim de haftaya yaptirmam gerekiyor aslinda am
:))))Aaaaa.cuma gunu kontrolum vardi. Ilk usgyle bakinca noormal uzaniyodu kuzucan sonra bi zipladi esimle ben yanlis gorduk sandik. Sonra tekrar ve tekrar ve tekrar. Eller kollar hic durmuyo zaten. Suan sen diyince , olabilir vallaaa. Hiperaktif
bebisler geliyo
Ayy erik dedinde ben bu gece ruyamda bir sepet yeşil erik aldım birde güzel yiyorumki eksi eksi hatta bi tane yedim ikinciyi aldım sepettenKızlar peki nelere aşerdiniz? Ben erik aserdim bulamadık. Annem eskisehorden getirdi. Amcamlar bulmuş. Çağla aşerdim eşim buldu sağolsun. Bir de sürekli yeşil ekşi elma yiyorum. Günde 3 tane falan.
Erik cok seviyorum cikar artk da alirim :)Kızlar peki nelere aşerdiniz? Ben erik aserdim bulamadık. Annem eskisehorden getirdi. Amcamlar bulmuş. Çağla aşerdim eşim buldu sağolsun. Bir de sürekli yeşil ekşi elma yiyorum. Günde 3 tane falan.
Ayy erik dedinde ben bu gece ruyamda bir sepet yeşil erik aldım birde güzel yiyorumki eksi eksi hatta bi tane yedim ikinciyi aldım sepettenben normalde erik yerim ama pek duskun değilimdir ama diger yaz meyvelerini hele birini çok severim bekliyorum Mayıs ayını
bende başlarda hep yoğurt yedim eksi elmayı eksi nari birde iskendertatlı oluyor diye portakaldan bile tiksindim
Allahtan yaz geliyor her şey bulunur artık. Ben de tatlı hiç yiyemiyorum. Ekşi, tuzlu olacak illa ki. Canları isteyen olabilir gerçekten de. En azından bulunmayacakları söylemeyelim Halide haklı :)Ayy erik dedinde ben bu gece ruyamda bir sepet yeşil erik aldım birde güzel yiyorumki eksi eksi hatta bi tane yedim ikinciyi aldım sepettenben normalde erik yerim ama pek duskun değilimdir ama diger yaz meyvelerini hele birini çok severim bekliyorum Mayıs ayını
bende başlarda hep yoğurt yedim eksi elmayı eksi nari birde iskendertatlı oluyor diye portakaldan bile tiksindim
Benim kanama hala devam ediyor. Alıştım onunla yaşamaya. Seninki küçük bir tahriştir canım. Canını sıkma hiç. Dualrım seninle. Bu arada çok iş yapıp yormayın kendinizi. Benim kanama kendimi yormaktan artı gripten olmuş. Kalsın işler eşiniz yapsın. Dr öyle dedi bize. Zor buldunuz sahip çıkın dedi. Yorulmasın Hülya dedi.Ay bi de kizlar sabah lavaboya gittim . Peceteyle kurulanirken cok cok acik renkli kirmizi minicik leke geldi . Tabi aklim çıktı korkudan. Ama bu saate kadar bisey olmadi elhamdulillah. Dun belim agirdi sanirim ondan oldu temizlik yaptim ya. Bi de soyle bi tahminim var. Crinone jeli yaparken dun cok acimisti.sanirim o da ufak bi tahrise sebebiyet verdi. Su an sakinledim ama onu ilk gordugumde aklim yerinden ciktj gibi oldu. Hos Allah verip gostermesin kotu bisey olsa ne yapabilicez sanki de mi. Akliniza gelir de bana ismen (halide) dua ederseniz en azindan bi kere bile deseniz cok sevinirim. Allahim yavrularimizi bize bagislasin .saglikli gebelik gecirip saglikla kucagimiza alalim insallahhh. Amin amin amin
Ya inan ben de is yapmayi hic istemiyorum kaldi ki ise gitmek bile zulum gelirken temizlige nasil cesart ettim ben de bilmiyorum ama isin cogunu esim yapti . Ben sadece toz aldim ve mutfagi toparladim.tabi ona da direktifler vermekten geri kalmadiydim.esim diyo temizlige gelecek olan kadina verecegin parayi bana verecenBenim kanama hala devam ediyor. Alıştım onunla yaşamaya. Seninki küçük bir tahriştir canım. Canını sıkma hiç. Dualrım seninle. Bu arada çok iş yapıp yormayın kendinizi. Benim kanama kendimi yormaktan artı gripten olmuş. Kalsın işler eşiniz yapsın. Dr öyle dedi bize. Zor buldunuz sahip çıkın dedi. Yorulmasın Hülya dedi.
erigi yazmıssin diye yazdım yoksa farkinsaysaniz diğer aserdigim meyveyi yazmadımAllahtan yaz geliyor her şey bulunur artık. Ben de tatlı hiç yiyemiyorum. Ekşi, tuzlu olacak illa ki. Canları isteyen olabilir gerçekten de. En azından bulunmayacakları söylemeyelim Halide haklı :)
Haklısın canım. Olamayanı isteyecek herhalde :) Aman sağlıklı devam etsin de tek aşerdiğimiz meyveleri. Kocaların işi ne. Her şeyi biz çekiyoruz. Onlar da bir işe yarasin :)erigi yazmıssin diye yazdım yoksa farkinsaysaniz diğer aserdigim meyveyi yazmadımyaz gelincede kış meyvesi ister bizim canımız hormonlar mevsimlere ters orantılımi çalışıyor nedir
Hadi hayirli sonuclar olsun inşBu arada kızlar ben genetik test, kromozom testi ve ikili test için kan verdim. Bakalım genetikle kromozom çarsambaya ikili test de bir haftaya çıkacakmış.
Ben malatyadayim kayısı aşeren olursa aklinizda olsun:)Aslinda bu yiyecekleri yazmasak daha mi iyi olur nehani insanlarin (sahsen benim gibi) cani ceker de bulamazsa valla sizden isterim gondermek zorunda kalirsiniz ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?