2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Bulantılar azınca acile gittik,serum yedim geldim,idrarda da enfeksiyon varmiş,cok canim sıkıldı,yemek kelimesi bile midemi bulandırıyor,salataliğa tuz ekip yemek en büyük zevkim bu ara:)
Kuzucum coook gecmis olsun. Boll bol su ic. Benim sol kasikta batma oluyo. Sabah da killandim baya bi. Randevum haftaya idi ama yarina aldim randevu. Bi gidip bebegin durumunu ogrenmeden rahat edemiyicem. Insallah her sey yolundadir . Amiiinnn

Bu arada kızlar ben genetik test, kromozom testi ve ikili test için kan verdim. Bakalım genetikle kromozom çarsambaya ikili test de bir haftaya çıkacakmış.
Insallah sorunsuz saglikla alirsin sonuclarinizi canimcim

Inşallah canım. Her dakikamız heyecan :)
He yaa sorma valla... acep normal gebeliklerde de insanlar boyle mi. Accik bisey olsa pinpirik pinpirik ustune. Bu arada ben hesapladim benim regl tarihlerime gore yarin regl gunummus. Suratim yine sivilcelenince bi hesapliyam dedim :) Allahim yarin gidip yavrumu saglikli bi sekilde gorem de bi adim daha yaklasam bebeme de mi :) insallahh hepimiz nasil dogum yaptigimizi konusacagimiz gunleri de goruruz . Amiiinnn

Amin canım,bulanti ve sonrasinda kusmak çok zor gercekten,midemde hicbisey kalmiyo,serum aldim ama fayda etmedi sanki,akşam yine çıkardım,nolacak böyle bilemiyorum
Canimcim Allahim acil sifalar versin. Gun icinde sade maden suyu icmeyi denedin mi. Bana cok iyi geliyor. Eger sikinti olmayacaksa bi dene istersen

Amin canım,bulanti ve sonrasinda kusmak çok zor gercekten,midemde hicbisey kalmiyo,serum aldim ama fayda etmedi sanki,akşam yine çıkardım,nolacak böyle bilemiyorum
Zor canım ya insallah tez vakitte gecsin duamiz seninlee..

Inşallah canım. Inşallah.

Günaydın bacılarım iyi misiniz.ben koca hafta işyerinde bıkınca haftasonu hiç bilg açmıyorum şimdi yazılanları okudum artık cinsiyetler öğrenilmeye başlamış çok heyecanlandım bu süreçte bebişler büyüdükçe ve biz burada gelişmeleri paylaştıkça her birimiz tanımadan da olsa birer teyze adayı olduk :) inşallah bu sayfada doğuma günler kalana kadar hatta inşallah doğum haberlerimizi alana kadar paylaşırız hepinize hayırlı bir hafta olsun :)

Yaaa kimler cinsiyet öğrendi ben arada kaçırdım ama benim nazlı bebeğim daha belli etmedi cinsiyetini.

gunaydinlar canlar hepimiz için harika bir hafta olur inşallah
bebisime üçüncü yeleği başladım çok iyi geliyor hem stres atıyorum hemde binbir hayalle bebisime giydirecegim günleri hayal ediyorum :)

Gunaydinlar canlar. Ben de bugun dinleniyorum ise gitmedim. Saat 16da randevum var. Dua edin insallah minik iyidir. Dunden beri meraklardayim

ben görmeyeli 2 hafta geçti daha 2 hafta var ya geçmiyo günler izin alıp da gidemiyorum görmek için bebeğimi şafak sayıyorum :)

halide iyi haberlerle gel canım
benimde ikili testim perşembe günü
eşimle nasıl gorecegimizin hayalini kuruyoruz :)
rabbim her birimize sonuna kadar iyi haberler aldirsin inşallah

Kızlar peki nelere aşerdiniz? Ben erik aserdim bulamadık. Annem eskisehorden getirdi. Amcamlar bulmuş. Çağla aşerdim eşim buldu sağolsun. Bir de sürekli yeşil ekşi elma yiyorum. Günde 3 tane falan.

Ben hicbirseye asermiyorum. Tam tersi karnim acikiyor ama hicbirsey yemek istemiyorum. kuru gidalar mideme iyi geliyor sanki ama kabizlik yapiyor. Aserme daha ileriki gunlerde mi oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…