2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Ben hicbirseye asermiyorum. Tam tersi karnim acikiyor ama hicbirsey yemek istemiyorum. kuru gidalar mideme iyi geliyor sanki ama kabizlik yapiyor. Aserme daha ileriki gunlerde mi oluyor acaba?
Sanırım bu haftalarda oluyor canım. Bazı hamilelwr hiç aşermezmiş. Ben de aşeriyorum ama bulantılar da devam ediyor ne yazık ki. Sürekli de midem kazınıyor.

Kızlar merhaba bişey soracaktım.dr demir hapı, vitamin vs. . Verdi ama ben folik asit içip icmeyecegimi sormayı unuttum.siz devam ediyor musunuz?

Kızlar merhaba bişey soracaktım.dr demir hapı, vitamin vs. . Verdi ama ben folik asit içip icmeyecegimi sormayı unuttum.siz devam ediyor musunuz?

Benim ablam sonuna kadar icmisti. Ama bana doktor bi dahaki kontolde birakiriz demisti. Okuldan bi arkadasim da 20!haftasinda birakti. Sanirim her doktor farkli davraniyor bu konuda

Canım ben folik asot ve b vitaminini biraktım. Elevit ve feramat kullanıyorum şu an. Multivatimin ve demirmiş şimdi baktım :)

kızlar mart sonuna kadar crinone jel estrofem kullanıyordum yarın son,siz tüp bebek ilaçlarınızı bıraktınız mı
Benim düşük riskim yüzünden progestan kapsüle decam ediyorum. Pruluton ve progestan iğneye de devam. Estrofemi kalp atışında bırakmıştık.

Selammmm kuzularrr . Biz doktora gittik geldik. Elhamdülillah bebis iyiydi.
Hareket ettigini ilk kez gordum. Allahimm o kadar duygulandim ki anlatamam Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere imanli saglikli ahlakli evlatlar versin insallahhh amin amin amin

Amin amin canim,Rabbim güzel günler göstersin hepimize,sonumuz musmutlu olsun

Bana folik asiti 8.haftada bıraktırdı onun yerine folidoce diye bi ilaç verdi..clexane igneyi 11.haftada bıraktık.progestana günde bir kez fitil olarak devam coraspine devam.perşembe belki değiştirir ilaçları bakalım..

halide gözün aydın canım
çok başka bir duygu onun hareket ettiğini görmek rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Gözün aydın Halide. Çok sevindim. Ben de bebişim hareket ettiğinde tutamadım gozyaşlarımı. Allah'ım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

iyi akşamlar. Benim Brz moralim bozuk sizinle paylaşmak istedim. 10. haftadayım. Sizin gibi ben de çok dikkat ediyorum hareketlerime merdiven iner çıkarken fln. Minibüs otobüse bile binmiyorum evdeyim. Bu akşam arabayla maalesef çukurlu bi yoldan geçmek zorunda kaldık hızlı değildi ama sarsıldım ve korkuyorum birşey olursa diye. Olmaz dimi Allah ın izniyle. Bir kez kanama olmuştu önceden. Şimdi de olursa diye çok korkuyorum.o kadar korudum ne olur hayırlısıyla bebiş benimle kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…