- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.081
Sanırım bu haftalarda oluyor canım. Bazı hamilelwr hiç aşermezmiş. Ben de aşeriyorum ama bulantılar da devam ediyor ne yazık ki. Sürekli de midem kazınıyor.Ben hicbirseye asermiyorum. Tam tersi karnim acikiyor ama hicbirsey yemek istemiyorum. kuru gidalar mideme iyi geliyor sanki ama kabizlik yapiyor. Aserme daha ileriki gunlerde mi oluyor acaba?
Hayırlısı olsun canım bunda da vardır bi Hayır..perşembe olan kontrolüm cumaya kaydıı bir gün bile moralimi bozdu yaaaaaaaaaaa
Kızlar merhaba bişey soracaktım.dr demir hapı, vitamin vs. . Verdi ama ben folik asit içip icmeyecegimi sormayı unuttum.siz devam ediyor musunuz?
Benim ablam sonuna kadar icmisti. Ama bana doktor bi dahaki kontolde birakiriz demisti. Okuldan bi arkadasim da 20!haftasinda birakti. Sanirim her doktor farkli davraniyor bu konuda
Canım ben folik asot ve b vitaminini biraktım. Elevit ve feramat kullanıyorum şu an. Multivatimin ve demirmiş şimdi baktım :)Kızlar merhaba bişey soracaktım.dr demir hapı, vitamin vs. . Verdi ama ben folik asit içip icmeyecegimi sormayı unuttum.siz devam ediyor musunuz?
Benim düşük riskim yüzünden progestan kapsüle decam ediyorum. Pruluton ve progestan iğneye de devam. Estrofemi kalp atışında bırakmıştık.kızlar mart sonuna kadar crinone jel estrofem kullanıyordum yarın son,siz tüp bebek ilaçlarınızı bıraktınız mı
Bu arada prulotun depotu nisan sonuna kadar haftada bir vurdurucam,şu ilaçlardan bi kurtulsaydik çok sıkıldım ya,Benim düşük riskim yüzünden progestan kapsüle decam ediyorum. Pruluton ve progestan iğneye de devam. Estrofemi kalp atışında bırakmıştık.
kızlar mart sonuna kadar crinone jel estrofem kullanıyordum yarın son,siz tüp bebek ilaçlarınızı bıraktınız mı
Amin amin canim,Rabbim güzel günler göstersin hepimize,sonumuz musmutlu olsunSelammmm kuzularrr . Biz doktora gittik geldik. Elhamdülillah bebis iyiydi.
Hareket ettigini ilk kez gordum. Allahimm o kadar duygulandim ki anlatamamRabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere imanli saglikli ahlakli evlatlar versin insallahhh amin amin amin
Bana dr belki gebeliğin sonuna kadar vuracağız dedi prulutonu. Haftada bor o bir de gün aşırı progestan iğnesi kalçam kevgire döndü.Bu arada prulotun depotu nisan sonuna kadar haftada bir vurdurucam,şu ilaçlardan bi kurtulsaydik çok sıkıldım ya,
Gözün aydın Halide. Çok sevindim. Ben de bebişim hareket ettiğinde tutamadım gozyaşlarımı. Allah'ım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Selammmm kuzularrr . Biz doktora gittik geldik. Elhamdülillah bebis iyiydi.
Hareket ettigini ilk kez gordum. Allahimm o kadar duygulandim ki anlatamamRabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere imanli saglikli ahlakli evlatlar versin insallahhh amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?