2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

canım korkma bişey olsa vücudun illa ki bi işaret verir sen sarsılırsın ama bebişler çok daha hafif hissediyo onu merak etme Allaha emanetler

Ben yine raporluyum dun kanamam oldu sabah lekelenme oolarak devam etti. Pruloton igne ve progeston tabet kullanacakisim. Ve 1 hafta yatak istirahati. Her an bi stres, hic ohh diyemiyorum. Allahim hepimizin yardimcisi olsun

Herkese merhabalar, dün doktor kontrolümüz vardı, yeni bir doktora gittik. Çok şükür, endişelerimiz korkularımız ve sıkıntılı sürecimiz geride kaldı.Doktor çok önemli bunu bir kez daha anladım. Size güven vermesi hastanın tüm sorularını sabırla yanıtlaması da buna dahil. İkizlerimiz 10+2 günlük olmuşlar. Gelişimleri de maşallah iyiymiş. Bana da siz de gayet iyisiniz dedi, kullanmaktan bıktığm estrofemi kestik, progestanı 8. hafta sonunda kendim kesmiştim zaten :) 2 hafta sonra cinsiyetleri belli olacakmış. 37 haftada doğuma hazırla kendini dedi, kısmetse ekimin ilk haftası doğum olacak, inşallah herşey yolunda gider de. Çok rahatladım çok sevindim.Darısı hepinize olsun.

Ben yine raporluyum dun kanamam oldu sabah lekelenme oolarak devam etti. Pruloton igne ve progeston tabet kullanacakisim. Ve 1 hafta yatak istirahati. Her an bi stres, hic ohh diyemiyorum. Allahim hepimizin yardimcisi olsun
Canım ben de aynı bir aylık heyet raporum haftaya bitiyor. Ben de yenileyeceğim. Çalışmak yasak dediler. Lekelenme devam. Hafatada bir pruluton, gün asırı progestan. Günde de 3 tane 200lük tablet :). Tek bebeğim iyi olsun da annesi onun için her şeye katlanır. Her şeye. Canını sıkma dinlen uzan. Ben bir aydır böyleyim ama kanama alanı da duruyor hala.

Olmaz canim Rabbimin izniyle sen rahat ol .

canım korkma bişey olsa vücudun illa ki bi işaret verir sen sarsılırsın ama bebişler çok daha hafif hissediyo onu merak etme Allaha emanetler
cevaplar ınız için çok tşk ler. Gece sık sık kalktım acaba bişey oldu mu diye. Ztn wc ye kalkıyorum hep. Şükürler olsun şimdilik kötü bişey yok (ağrı kanama vb yok) sabahı zor ettim ama. Allah hepimizin minik yavrularımızı korusun inş.. Isteyen herkese evlat tattırsın.

çok geçmiş olsun yat dinlen, inş. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Allah yardımcın olsun.

Allah şifa versin geçmiş olsun sana da. Sağlıkla kavuş bebeğine inş. Herkese dua ediyorum.

Bana bacagindan tavana assalar bile duracaksa durur demisti doktor. O kadar nazik tutunmamistir bence icini ferah tut

kızlar benım kasıklarmda bazen agrı bazen batmalar oluyr bıde sankı rahmim asagı dusecek gıbı olyor dun keseyıgor

Kizlar ya bana bi akil verin. Ben cuma kontrole gidince bebis 4.82cikmisti boyu. 11+4tu. Bugun 11+2 cikti ve 4.53 cikti boyu. Halbuki bugunn 11+3 olmam lazimdi. Boy gerilemis zaman gerilemis. Kanama telasindan doktora da soramadim. Ayni usg ve ayni doktora gittim.

Canım hiç tedirgin olma..benim de başıma gelmişti. .ama şükür şuan önden bile gidiyorlar..doktorların ölçümünden kaynaklanıyor..aklına kötü şeyler getirme. .bir kaç hafta öncesi aynı tedirginliği ben de yaşamıştım. .

gunaydinlar
tup Bebek doktoruma her gittigimde iki üç gün adet tarihimden geriden geliyorduk ama doktorum haftayla uyumlu diyordu..geçen hafta devlet hstn gittim dört gün geri gösterdi..ölçüm sırasında milim kaydırma bile bir gün iki gun farkettiriyomus..bozma moralini boşuna yada doktorunu ara sor için rahatlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…