- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.101
herkes uyudu mu kimse cvp yazmıyor;(
canım korkma bişey olsa vücudun illa ki bi işaret verir sen sarsılırsın ama bebişler çok daha hafif hissediyo onu merak etme Allaha emanetleriyi akşamlar. Benim Brz moralim bozuk sizinle paylaşmak istedim. 10. haftadayım. Sizin gibi ben de çok dikkat ediyorum hareketlerime merdiven iner çıkarken fln. Minibüs otobüse bile binmiyorum evdeyim. Bu akşam arabayla maalesef çukurlu bi yoldan geçmek zorunda kaldık hızlı değildi ama sarsıldım ve korkuyorum birşey olursa diye. Olmaz dimi Allah ın izniyle. Bir kez kanama olmuştu önceden. Şimdi de olursa diye çok korkuyorum.o kadar korudum ne olur hayırlısıyla bebiş benimle kalsın.
Selam niye öyle bir yorum yaptın merak ettim..gittim ve memnun kaldım. .Bu hafta 2. Kontrolum var..SAKIN!!!!
Canım ben de aynı bir aylık heyet raporum haftaya bitiyor. Ben de yenileyeceğim. Çalışmak yasak dediler. Lekelenme devam. Hafatada bir pruluton, gün asırı progestan. Günde de 3 tane 200lük tablet :). Tek bebeğim iyi olsun da annesi onun için her şeye katlanır. Her şeye. Canını sıkma dinlen uzan. Ben bir aydır böyleyim ama kanama alanı da duruyor hala.Ben yine raporluyum dun kanamam oldu sabah lekelenme oolarak devam etti. Pruloton igne ve progeston tabet kullanacakisim. Ve 1 hafta yatak istirahati. Her an bi stres, hic ohh diyemiyorum. Allahim hepimizin yardimcisi olsun
Olmaz canim Rabbimin izniyle sen rahat ol .
cevaplar ınız için çok tşk ler. Gece sık sık kalktım acaba bişey oldu mu diye. Ztn wc ye kalkıyorum hep. Şükürler olsun şimdilik kötü bişey yok (ağrı kanama vb yok) sabahı zor ettim ama. Allah hepimizin minik yavrularımızı korusun inş.. Isteyen herkese evlat tattırsın.canım korkma bişey olsa vücudun illa ki bi işaret verir sen sarsılırsın ama bebişler çok daha hafif hissediyo onu merak etme Allaha emanetler
çok geçmiş olsun yat dinlen, inş. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Allah yardımcın olsun.Ben yine raporluyum dun kanamam oldu sabah lekelenme oolarak devam etti. Pruloton igne ve progeston tabet kullanacakisim. Ve 1 hafta yatak istirahati. Her an bi stres, hic ohh diyemiyorum. Allahim hepimizin yardimcisi olsun
Allah şifa versin geçmiş olsun sana da. Sağlıkla kavuş bebeğine inş. Herkese dua ediyorum.Canım ben de aynı bir aylık heyet raporum haftaya bitiyor. Ben de yenileyeceğim. Çalışmak yasak dediler. Lekelenme devam. Hafatada bir pruluton, gün asırı progestan. Günde de 3 tane 200lük tablet :). Tek bebeğim iyi olsun da annesi onun için her şeye katlanır. Her şeye. Canını sıkma dinlen uzan. Ben bir aydır böyleyim ama kanama alanı da duruyor hala.
ben her zamanki gibi gidiyorum ağdacıma bi aksilik olmazsa doğuma kadar da gitmeyi düşünüyorumkızlar ağda işini napıyosunuzzzz:)
Bana bacagindan tavana assalar bile duracaksa durur demisti doktor. O kadar nazik tutunmamistir bence icini ferah tutiyi akşamlar. Benim Brz moralim bozuk sizinle paylaşmak istedim. 10. haftadayım. Sizin gibi ben de çok dikkat ediyorum hareketlerime merdiven iner çıkarken fln. Minibüs otobüse bile binmiyorum evdeyim. Bu akşam arabayla maalesef çukurlu bi yoldan geçmek zorunda kaldık hızlı değildi ama sarsıldım ve korkuyorum birşey olursa diye. Olmaz dimi Allah ın izniyle. Bir kez kanama olmuştu önceden. Şimdi de olursa diye çok korkuyorum.o kadar korudum ne olur hayırlısıyla bebiş benimle kalsın.
Bana bacagindan tavana assalar bile duracaksa durur demisti doktor. O kadar nazik tutunmamistir bence icini ferah tut
kuaföre devam ediyorum canım..Şükür şimdiye kadar bebeklerle ile alakalı kötü bir durum yaşamadım..kızlar ağda işini napıyosunuzzzz:)
ben de hamile olduğumdan beri gidemiyorum korkuyorumm sıcak hızlı zararı fln olursa die doktora da sordum ne gerek var dedi:)ben her zamanki gibi gidiyorum ağdacıma bi aksilik olmazsa doğuma kadar da gitmeyi düşünüyorum
Canım hiç tedirgin olma..benim de başıma gelmişti. .ama şükür şuan önden bile gidiyorlar..doktorların ölçümünden kaynaklanıyor..aklına kötü şeyler getirme. .bir kaç hafta öncesi aynı tedirginliği ben de yaşamıştım. .Kizlar ya bana bi akil verin. Ben cuma kontrole gidince bebis 4.82cikmisti boyu. 11+4tu. Bugun 11+2 cikti ve 4.53 cikti boyu. Halbuki bugunn 11+3 olmam lazimdi. Boy gerilemis zaman gerilemis. Kanama telasindan doktora da soramadim. Ayni usg ve ayni doktora gittim.
tup Bebek doktoruma her gittigimde iki üç gün adet tarihimden geriden geliyorduk ama doktorum haftayla uyumlu diyordu..geçen hafta devlet hstn gittim dört gün geri gösterdi..ölçüm sırasında milim kaydırma bile bir gün iki gun farkettiriyomus..bozma moralini boşunaKizlar ya bana bi akil verin. Ben cuma kontrole gidince bebis 4.82cikmisti boyu. 11+4tu. Bugun 11+2 cikti ve 4.53 cikti boyu. Halbuki bugunn 11+3 olmam lazimdi. Boy gerilemis zaman gerilemis. Kanama telasindan doktora da soramadim. Ayni usg ve ayni doktora gittim.
sağol canım Allah ın izniyle şimdilik kötü bişey yok. Şükürler olsun. Cevabın için tşk ederim.Bana bacagindan tavana assalar bile duracaksa durur demisti doktor. O kadar nazik tutunmamistir bence icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?