2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

bursa acıbadem şahin bey in hastası olan var mıydı? Bir şey soracaktım. Devam edecek misiniz yoksa doktor değişikliği düşünüyor musunuz? Çok yoğun olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kizlar Selam,
Bende doguma tup bebek doktorunuzla mi devam edeceksiniz diye soracaktim? Simdi ogrendim ki Bahceci dogum icin (sadece doctor) 5bin TL istiyormus. Onerebileceginiz bir doktor var mi - tercihen epidural normal dogum taraftari?

Ben de tüp bebek drumda devam etmeyi düşünüyorum. Ankara Başkentte. Sehir dışimda olmama raģmen. Acil durum için burda da bir dr seçtim cok da içime sinmeyerek ama insallah tüp bebek drumda yapabilirim. Fiyatları da hiç bilmiyorum.

Kızlar ben normal kadın doğum uzmaniyla devam ediyorum,yarin ikili test icin gidicem insallah hersey yolunda gider

Selamlar
bende yarın sabah ikili teste gidiyorum çok heyecanlıyım kafamda deli düşünceler
rabbim sevinerek evlerimize dönmeyi nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar ikili test yaptıracak arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırsınız bugün ben de ikili test kan sonucumu öğreneceğim..meraklar içerisindeyim

kızlar günaydın ikili test yaptıracaklar ve sonuç alacaklara hayırlı haberler diliyorum.ben 2 hafta sonra gidicem de kaç günde çıkıyo sonuç bilgi verir misiniz neler yapılıyo

Günaydın kızlar ikili test yaptıracak arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırsınız bugün ben de ikili test kan sonucumu öğreneceğim..meraklar içerisindeyim
Hadi hayırlı haberlerle gelesin inşallah,sonuç nasıl yorumlanıyor bizi de bilgilendirirsen seviniriz canım bol şans dualardasın

Selamlar canlar bizde geldik ikili testten
herseyimiz normal çok şükür önce gittik yüz üstü uyuyodu kuzum uyandıramadi doktor :) sen kalk bişeyler ye dolaş sonra gel dedi
neyse sonra donmus sırt üstü :)
doktorumuz kan testine gerek yok dedi hersey çok iyi :)
folik asiti ve progestani kesti
mide yanmam için surup ve kan hapina başlattı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…