- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
- 123
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.121
canım güne gün aynıyız, yarın ben de ikili teste gidiyorum, inşallah güzel sonuçlar alacağız.....Kızlar ben normal kadın doğum uzmaniyla devam ediyorum,yarin ikili test icin gidicem insallah hersey yolunda gider
İnşallah canim yarin sanirim ense kalinligına da bakiyorlar degil mi bi de kan veriliyo galibacanım güne gün aynıyız, yarın ben de ikili teste gidiyorum, inşallah güzel sonuçlar alacağız.....
Canım burun kemiğine, ense kalınlığına bakıyorlar. Test için de kan veriyorsun.İnşallah canim yarin sanirim ense kalinligına da bakiyorlar degil mi bi de kan veriliyo galiba
slm canım karıştırmıyorumdur inşallah panorama testini yaptıran senmiydin acaba ??kızlar büyük bir sessizlik varrrrrrrrrrr
yok canım ben yan yaptırmıycam demiştimslm canım karıştırmıyorumdur inşallah panorama testini yaptıran senmiydin acaba ??
Hadi hayırlı haberlerle gelesin inşallah,sonuç nasıl yorumlanıyor bizi de bilgilendirirsen seviniriz canım bol şans dualardasınGünaydın kızlarikili test yaptıracak arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırsınız bugün ben de ikili test kan sonucumu öğreneceğim..meraklar içerisindeyim
Günaydın kızlarikili test yaptıracak arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırsınız bugün ben de ikili test kan sonucumu öğreneceğim..meraklar içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?