- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.141
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar genetik test sonucunu aldım. Sorun var gibi görünüyor. Doktorumla konuşamadım daha. Ikili testte inşallah sorun çıkmaz. Dua edin bana da ne olur. Benim de dularım hepinizle.
ah şu mide yanması beni de perişan etti,üstelik reflümde var ,rennie şurup verdi doktor,senin ense kalınlığı kaç çıktı canımSelamlar canlar bizde geldik ikili testten
herseyimiz normal çok şükür önce gittik yüz üstü uyuyodu kuzum uyandıramadi doktor :) sen kalk bişeyler ye dolaş sonra gel dedi
neyse sonra donmus sırt üstü :)
doktorumuz kan testine gerek yok dedi hersey çok iyi :)
folik asiti ve progestani kesti
mide yanmam için surup ve kan hapina başlattı..
Benim de 1.3 çıktıhalgan inşallah iyi sonuç alırsın canım
meleğim banada renin surup verdi
1.1 çıktı canım senin ?
Halgan insallah problem yoktur dualarımız seninleKızlar genetik test sonucunu aldım. Sorun var gibi görünüyor. Doktorumla konuşamadım daha. Ikili testte inşallah sorun çıkmaz. Dua edin bana da ne olur. Benim de dularım hepinizle.
İNŞALLAH ÇIKMAZ CANIM SEN NE GENETİK TESTİ YAPTIRDIN CANIM BEN KAÇIRDIM SANIRIM ORAYI ???Kızlar genetik test sonucunu aldım. Sorun var gibi görünüyor. Doktorumla konuşamadım daha. Ikili testte inşallah sorun çıkmaz. Dua edin bana da ne olur. Benim de dularım hepinizle.
canımm Allahın izniyle bi sorun yoktur inşallah genetik testi neden yapıldı bende merak ettimHenüz konuşamadım. Endişeliyim baya. Genetik testte kan pîhtılaşması cıkmış sanırım. Bir de bebeğin yarık dufak, yarık damak, kalp anomalisi olup olmadığı usg ile gözlenmeli ve folik asit tedavisi yazıyor. Kan iģnesini de kanamam var diye bırakmıştık. Bilemiyorum doktor ne diyecek. Daha ikili testi de hiç bilmiyorum. Ne kadar zormuş kızlar. Allah yardımcımız olsun.
canım bende kullanıyorum hergün iğneyi sorun yok panik yapma sadece iğnenin saatini çok geçirme Allah ın izniyle bişiy olmaz kuzucuğuna ...İnşallah 2 li testinde güzel çıkar rahatlarsın....Kan pıhtılaşması varmış. Kan sulandırıcıya devam edeceğiz. Bebeğimde bir şey cıkmaz değil mi dedim doktoruma. Oradaki yorum seni korkutmasın dedi. Stres yapma dedi. Ikili test de daha çıkmamış. Hayırlısı bakalım. Az da olsa rahatladı içim.
Canım sen test sonucuna göre mi kullanıyorsun yoksa baştan beri mi? Ben de kullanacaktım normalde ama kanamayı arttirma ihtimali yüzünden bıraktık. Sonra da pıhtılaşmaya bakalım yoksa boş yere kullanma dedi drum. Varmış ne yazık ki. Tekrar başlayacağız.canım bende kullanıyorum hergün iğneyi sorun yok panik yapma sadece iğnenin saatini çok geçirme Allah ın izniyle bişiy olmaz kuzucuğuna ...İnşallah 2 li testinde güzel çıkar rahatlarsın....
canım ben geçen sefer bir düşük yaşamıştım sebebi kan pıhtılaşması çıkınca bu sefer transferin ilk gününden beri kullanmya başladım.Doktorumun söylediği doğuma 1-2 hafta kala bırakıcakmışız.Canım sen test sonucuna göre mi kullanıyorsun yoksa baştan beri mi? Ben de kullanacaktım normalde ama kanamayı arttirma ihtimali yüzünden bıraktık. Sonra da pıhtılaşmaya bakalım yoksa boş yere kullanma dedi drum. Varmış ne yazık ki. Tekrar başlayacağız.
AMİN canım iyi olsunlar herşey yolunda gitsinde biz 9 ay vurulalım sayılı gün gelir geçer biz ne tedaviler geçirdik bu en tatlısı geliyor bana :)ben de hala kullanıyorum 12.haftanın sonuna kadar demişti tüp bebek doktorum.ikili teste gittiğimde danışıcam bırakayım mı diye.jele de devam ediyorum.dediğin gibi onların sağlıkları için bırakmamaya razıyız yeter ki doktorun ağzından herşey yolunda cümlesi çıksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?