- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.161
YOK CANIM ÖNDEN GİDİYOR TAKVİM 11. HAFTAYA YENİ GİRDİK 2,5 AYLIK YANİ....12 haftalık değil mi canım yani 3 aylık
ben de fena şişkinlik var,ne yesem patlayacak gibi hissediyorum normal kıyafetlerimi giyemiyorum zatenkızlar bişey sorucam size.Benim karnım büyüdü biraz daha 2,5 aylık halbuki ve sert karnım sizinde böylemi acaba ???
şişkinlikmi onuda anlayamadım taş gibi karnım yaben de fena şişkinlik var,ne yesem patlayacak gibi hissediyorum normal kıyafetlerimi giyemiyorum zaten
her aşamamız heyecan dolu:) Allah yardımıcımız olsun ne diyelim,benim de haftaya ikili test sonucum çıkacak ve doktorun yorumunu çok merak ediyorum,inşallah herşey yolundadırAllahım benim daha 12 günüm var çatlayacam meraktan büyüdü mü iyi mi şu test günü gelsin artık inşallah güzel sonucuyla beraber :)
karın zaten gergin ve dolgun,yediklerimden olsa gerek şişkinlik hissi varşişkinlikmi onuda anlayamadım taş gibi karnım ya
hımmm anladım canımm benim biraz şişti sanki ikiz ama:)YOK CANIM ÖNDEN GİDİYOR TAKVİM 11. HAFTAYA YENİ GİRDİK 2,5 AYLIK YANİ....
maşallah canım Allah pıtırcıkları sana senide onlara bağışlasın.Benim tek.hımmm anladım canımm benim biraz şişti sanki ikiz ama:)
amin endişelenecek bişi yok canım herkesin bünyesi farklı bi de dönem dönem beslenmemize göre değişiooomaşallah canım Allah pıtırcıkları sana senide onlara bağışlasın.Benim tek.
Endişelenmelimiyim bilemedim bende normalmiki acep ??? Offff....
inşallah öyledir kontrolede daha 3 hafta var .....maşallah canım Allah pıtırcıkları sana senide onlara bağışlasın.Benim tek.
Endişelenmelimiyim bilemedim bende normalmiki acep ??? Offff....
Canım ya genetik testin yorumunda yarık dudak, damak, kalp anomalisi falan yazınca çok korktum ben. Sen yaptırmış mıydın?canım ben geçen sefer bir düşük yaşamıştım sebebi kan pıhtılaşması çıkınca bu sefer transferin ilk gününden beri kullanmya başladım.Doktorumun söylediği doğuma 1-2 hafta kala bırakıcakmışız.
Haklısın kanamada kesiyorlar ama dediğim gibi kuzucuğun yaşamasıda onunla alakalı o yüzden bol bol dinlen ama iğneni ihmal etme.Annesi Allahın izniyle gelcek o dünyaya sadece annesini korkutuyo bence..:)
Ben genetik test yaptırdım ama hiç böyle şeyler yazmıyodu ya bak bende korktum şimdi sadece 3 mutastonda pıhtılaşma vardı dr öyle yorumladıCanım ya genetik testin yorumunda yarık dudak, damak, kalp anomalisi falan yazınca çok korktum ben. Sen yaptırmış mıydın?
Korkma canım. Ben bu rahatsızlıkların tasıyıcısıymışım. Bebeģimde çıkma ihtimali de var onun da tasıyıcı olma ihtimali var. Inşallah hiç çıkmaz. Allah'ım yavrularımızı korusun. Ben de iki faktör de sıkıntı varmış. Olmazsa sonucumu koyarım buraya.Ben genetik test yaptırdım ama hiç böyle şeyler yazmıyodu ya bak bende korktum şimdi sadece 3 mutastonda pıhtılaşma vardı dr öyle yorumladı
Amin canım.Allah yardımcımız olsun canım sağ sağlim kucağımıza alsak başka bişiy istemiyorum.Korkma canım. Ben bu rahatsızlıkların tasıyıcısıymışım. Bebeģimde çıkma ihtimali de var onun da tasıyıcı olma ihtimali var. Inşallah hiç çıkmaz. Allah'ım yavrularımızı korusun. Ben de iki faktör de sıkıntı varmış. Olmazsa sonucumu koyarım buraya.
benimde sivri bi karnım var eşofman altları kotlar sütyenler sıkıyo 2 tane hamile taytı aldım işyerinde en rahat onlar çamaşır alışverişine de çıkmam gerek artıkkızlar bişey sorucam size.Benim karnım büyüdü biraz daha 2,5 aylık halbuki ve sert karnım sizinde böylemi acaba ???
Gözün aydın Allah evlatlarimizla imtihan etmesin bizleri sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın insallahKan pıhtılaşması varmış. Kan sulandırıcıya devam edeceğiz. Bebeğimde bir şey cıkmaz değil mi dedim doktoruma. Oradaki yorum seni korkutmasın dedi. Stres yapma dedi. Ikili test de daha çıkmamış. Hayırlısı bakalım. Az da olsa rahatladı içim.
Bende eski kiyafetlerimi pek giyemiyorum. Ama benimki hamilelikten degildir diye dusunuyorum. Hamile kaldiktan sonra misemi bastirsim diye hep kuru gidalar yedim ve yuruyusu biraktim sanirim o kilomda degisiklik yapti. 3kg kadarbenimde sivri bi karnım var eşofman altları kotlar sütyenler sıkıyo 2 tane hamile taytı aldım işyerinde en rahat onlar çamaşır alışverişine de çıkmam gerek artık
Üzülme bende kaç hafta haşlanmış patates çubuk kraker tost yiyebildim sadece midemun bulantisindan ama bebekler gayet güzel gelişti bende tatlidan nefret etmistim 12. Haftadan sonra yemek düzeninde değişti tatlida yiyorum geçici yani bu gunlerkızlar bende kan sulandırıcı kullanıyorum opu gününden beri halen daha kullanıyorum c677 heterozigot taşıyıcısıyım. ama nekadar daha kullanıcam bilmiyorum...
bide kızlar ben tatlıdan nefret ettim yemek konusunda canım hiç bişe istemiyor sağlıklı beslenemiyorum diye üzülüyorum((
ay inşlh değişir bu düzen, bende aynı tost kraker leblebiÜzülme bende kaç hafta haşlanmış patates çubuk kraker tost yiyebildim sadece midemun bulantisindan ama bebekler gayet güzel gelişti bende tatlidan nefret etmistim 12. Haftadan sonra yemek düzeninde değişti tatlida yiyorum geçici yani bu gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?