- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.181
canım bendede aynı mutasyon var dr. doğumdan tabi Allah izin verirse 2-3 hafta önce bırakıcaz dedi.Yeme konusunda ben bu hafta biraz daha düzeldim acıktığımı hisstemeye başladım.1,5 ay kabus gibiydi su bile içemiyordum sadece peynir ve ekmek yedim.Düzelirsin sende canım bir süre sonra...kızlar bende kan sulandırıcı kullanıyorum opu gününden beri halen daha kullanıyorum c677 heterozigot taşıyıcısıyım. ama nekadar daha kullanıcam bilmiyorum...
bide kızlar ben tatlıdan nefret ettim yemek konusunda canım hiç bişe istemiyor sağlıklı beslenemiyorum diye üzülüyorum((
bende merak etmeye başladım ama 3 hafta var daha kontrolümüzede....günler ilerledikçe cinsiyet merakı da sardı sanki,cinsiyet öğrenen var mı aramızda
demek öyle dede dr. kan sulandırı için olsun artık ne yapalım Rabbim sağlıklı bi işekilde kucağımıza almayı nasip etsin.canım bendede aynı mutasyon var dr. doğumdan tabi Allah izin verirse 2-3 hafta önce bırakıcaz dedi.Yeme konusunda ben bu hafta biraz daha düzeldim acıktığımı hisstemeye başladım.1,5 ay kabus gibiydi su bile içemiyordum sadece peynir ve ekmek yedim.Düzelirsin sende canım bir süre sonra...
Bende merak ediyorum artık doktoruma sordum normal kontrolumuz üç hafta sonra doktor cinsiyeti net öğrenmek istiyosan dört hafta sonra yani 16.hafta gel dedi..ama ben artık kendime normal bir kadın doğumcu bulucam iki hafta sonra gidicem tekrargünler ilerledikçe cinsiyet merakı da sardı sanki,cinsiyet öğrenen var mı aramızda
ben bu gidişle eve ultrason cihazı alıcam mart 18den beri görmüyorum şimdiye kadar 2 haftada bir gittik alışmışım bi yandan diyorum 2 haftada bir gitmemi gerektiren bi durum yok şükür ki.ama özellikle ikili test yaptırcağım için daha bir gün sayar oldumBende merak ediyorum artık doktoruma sordum normal kontrolumuz üç hafta sonra doktor cinsiyeti net öğrenmek istiyosan dört hafta sonra yani 16.hafta gel dedi..ama ben artık kendime normal bir kadın doğumcu bulucam iki hafta sonra gidicem tekrar
dört hafta nedir yaaa ben hayatta dayanamam o kadar kuzumu görmeden
aslında kızlar fazla ultrasona girmekte zararlıymış öyle duydum benim dr 1 ay sonra dedi ama ben 2 hafta sonra gitçektim şimdi eşimde istemiyor zararlı diye sabret diyor.Ses dalgaları zarar veriyormuş bilginiz varmı ???ben bu gidişle eve ultrason cihazı alıcam mart 18den beri görmüyorum şimdiye kadar 2 haftada bir gittik alışmışım bi yandan diyorum 2 haftada bir gitmemi gerektiren bi durum yok şükür ki.ama özellikle ikili test yaptırcağım için daha bir gün sayar oldum
sanırım benim 11.5 duKizlar ya transfer zamani rahim kalinliginiz kacti yardimci olurmusunuz
inşallah öyledir yazıda 4 dakikadan fazla zararlı diyor gerçi hiç zaman tutmadım bana bıraksa saatlerce izlerdim onu :)Iki haftada bir girmenin zararlı olacağını düşünmüyorum ayrıca bilimsel olarakta açıklanmış bizim girdiğimiz ultrason cihazlarının bebeğe zarar vermediği bununla ilgili bir sürü yazı okudum
Maşallah arkadasim,göbüş iyi görünüyor,biz de atariz artik:)kızlar daha 3 aylik yeni oldum mide biraz vardi zaten simdiden daha böyleysem nolurum ilerde :) siz ne durumdasiniz?
Maşallah arkadasim,göbüş iyi görünüyor,biz de atariz artik:)
Çoook sevindim canım gözünaydın maşallahkızlar biz de bebişlerimizi görüp geldik ense kalınlıkları ii dedi büyük ihtimalle biri kız biri de erkekmiş ve 1 ay sonra diğer kontrol duramam arada geleyim dedim kabul etmedi çokk uzun amaaa
Canım benim de çıktı merak etme...Bu kadar olmasa da hamile olduğum belli oluyor artıkkızlar daha 3 aylik yeni oldum mide biraz vardi zaten simdiden daha böyleysem nolurum ilerde :) siz ne durumdasiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?