2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

günaydın kızlar, bende de akşamları acaip karın şişkinliği oluyor 6 aylık hamile gibi, sonra sabahları geciyor, bir de bulantılar azaldı bende cok şükür....

günaydın kızlar, bende de akşamları acaip karın şişkinliği oluyor 6 aylık hamile gibi, sonra sabahları geciyor, bir de bulantılar azaldı bende cok şükür....
Aynen ya dün akşam bir sistim acayip eşim bile dedi senin resmen gobegın çıkti şişlikte var bu kadar çıkamaz diyo..midem Karnım şişiyor sabah geçmişti :)

Mrb kizlarg ?ikili testlerinizi yaptıranlar ense kalinligi bebeginizin kaç CIKti haftasiyla beraber ...merak ediyorumcvb yazarbilirmisiniz ...kaç cikmasi gerekiyordu en ddüşük ,en yuksek bilginiz varmi....Allahin izniyle hepimizin test sonuçları iyi cikar sagligi yerinde kucagimiza aliriz...

Canim benim ikili test yapildi ama sonuc haftaya çıkacak,ense kalinliği 1.3 mm çıktı sınır 3 diye biliyorum,hatta 2 ve üzerine riskli diyorlarmis

tam 12+0 da yapıldı 1.1 cikti 1 ile 3 arasında olmasi lazımmış

Ben adet tarihine gore 10hafta 4 gün olmam lazim ama 11 haftalikmis bebek önden gidiyor dedi böyle olan var mi cinsiyet de erkek gibi dedi bakalım sonra değişecek mi oluşumuz mu olacak :)

Haftasına göre biraz önden gidiyorlardı canım..Onların hesabina göre tam 12 haftalıktı. Büyük olan bebiş 0.80mm diğeri 1.70mm çıktı. Kan testi sonucunu ben görmedim ama telefonda doktorum herşey mükemmel bir sıkıntı yok dedi. .gözümle görmediğim için yine de içim huzursuz ama artık Rabbime kalmış. .hayırlısı ile inşallah sağlıklı sıhhatli kavusuruz bebeklerimize..

Ben adet tarihine gore 10hafta 4 gün olmam lazim ama 11 haftalikmis bebek önden gidiyor dedi böyle olan var mi cinsiyet de erkek gibi dedi bakalım sonra değişecek mi oluşumuz mu olacak :)
bebek onden gidiyorsa erkek diyolar kız geriden gelirmiş benimkide en başından beri adet tarihimë göre üç gün geriden geliyor sağlıklı olsunlar tek duamiz ama kızımız olacağını dusundukce eşimle çok mutlu oluyoruZ rabbim herkesin gönlüne göre versin

Amin inşallah..

günaydın güzel anneler bi sorum olacak kullandığınız çamaşır deterjanlarınızı değiştirdiniz mi ben tedirgin oluyorum deterjan ve yumuşatıcıdan ama ne kullanılır bilemiyorum zararı olur mu ne yapmalı

ben şuanşık sıvı sabun kaldırdım organik zeytinyağlı sabun kullanıyorum ama oda bayağı cildimi kurutuyor. valla çamaşır deterjanı bende düşünüyorum

ben şuanşık sıvı sabun kaldırdım organik zeytinyağlı sabun kullanıyorum ama oda bayağı cildimi kurutuyor. valla çamaşır deterjanı bende düşünüyorum
biz uzun zamandır katı sabun kullanıyoruz ama çamaşırlar hava almadan kurudukları için bu ara beni düşündürüyo üzerime giydiğimde bile buram buram kokuyo ve o kimyasalı giyiyoruz çamaşır için sıvı sabun satılıyo ama yumuşatıcısız da kazık gibi olacak çamaşırlar şimdiden bebek deterjanı ve yumuşatıcısı mı kullanmalı acaba

günaydın kaçak anne nerelerdesin bakem bizleri ihmal ediyorsun ama:) son durumlar nedir,bebiş nasıl
Canim sukurler olsun. Bebis iyi elhamdulillah. Ben de bogaz agrisi ile mucadlee ediyorum burnum tikaniyo. Sen nasilsin bebik nasil her sey yolumda mi?

Ben deterjanimi degismedim ama yumusatici kullanmiyorum. Camasir suyuna temas etmemeye calisiyorum. Sampuan olarak da bebe sampuani kullanip sac kremi kullanmiyorum.

Canim sukurler olsun. Bebis iyi elhamdulillah. Ben de bogaz agrisi ile mucadlee ediyorum burnum tikaniyo. Sen nasilsin bebik nasil her sey yolumda mi?
Geçmiş olsun canım bende aynen öksürüyorum bogazlarim aciyo burnum tikali salgin heralde ihlamur iciyorum limonlu birde bol su inş.ilerlemez

Geçmiş olsun canım bende aynen öksürüyorum bogazlarim aciyo burnum tikali salgin heralde ihlamur iciyorum limonlu birde bol su inş.ilerlemez
Cok cok gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda iyilesirsni. Ihlamur hamile iken icmek zararli mi? bitki cayi ben hamislikten beri hic icmedim.bi kere kusburnu ictim. Ama sonra vicdan azabi cektim ki keske icmiyeydim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…