- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.221
Insallah sonuc cok iyi cikar canim. Ben yaptirmak istemedim ikili test.sadece ense kalinligina bakildi. O kadar. Insallah Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli bebisler verirCok gecmis olsun canim,simdilik iyiyiz,heyecanla ikili test sonucunu bekliyoruz
canım geçmiş olsun.... aynen salgın var fena dikkat etsekte illa kapılıyor malesefGeçmiş olsun canım bende aynen öksürüyorum bogazlarim aciyo burnum tikalisalgin heralde ihlamur iciyorum limonlu birde bol su inş.ilerlemez
bana doktor ıhlamur içebilirsin dedi. bide çay çok açık bi-iki bardak içilebilir dediCok cok gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda iyilesirsni. Ihlamur hamile iken icmek zararli mi? bitki cayi ben hamislikten beri hic icmedim.bi kere kusburnu ictim. Ama sonra vicdan azabi cektim ki keske icmiyeydim .
hiç bişey söylemedi doktorum bende o heyecanla hiç sormadım..bi daha üç hafta sonra gel dedi bende cinsiyet belli olurmu o zaman dedim net öğrenmek istiyorsan dört hafta sonra yani 16.haftada gel dedi :)Kizlar bir de bebislerinizin cinsiyeti hakkinda doktorlariniz herhangi bir yorum yapti mi?
Aynen canm sağol.canım geçmiş olsun.... aynen salgın var fena dikkat etsekte illa kapılıyor malesef
Ihlamur iciyorum ben hatta icine biraz papatya koydum herzaman yapmamda arada bir fincan icmekten zarar gelmez Allah korusun Sagol canm ins.gecerCok cok gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda iyilesirsni. Ihlamur hamile iken icmek zararli mi? bitki cayi ben hamislikten beri hic icmedim.bi kere kusburnu ictim. Ama sonra vicdan azabi cektim ki keske icmiyeydim .
hiç bişey söylemedi doktorum bende o heyecanla hiç sormadım..bi daha üç hafta sonra gel dedi bende cinsiyet belli olurmu o zaman dedim net öğrenmek istiyorsan dört hafta sonra yani 16.haftada gel dedi :)
ama ben o kadar duramam iki hafta sonra 15.haftada başka bi doktora gidicem hem belki doğumuda orda yapar orda devam ederim diye..
gönül isterki tüp bebek doktorumla devam edeyim sonuna kadar ama hem uzak hem pahali doğumda baya pahali
Hepinize merhaba bugun gorduk pıtırcıkları 11+5 ve 11+3 kipir kipirlardi yanliz cinsiyet icin hicbirsey demedidevlet boyle iste tam gozukmeden birsey demiyor artk 1 ay sonra ogreniriz heralde tarama testlerini istemedim ikizlerde yanlis cikabilito dedi gerek yok ozaman dedim idrar verdim kan verdim kan ilaci yazdi geldik evimize eskiden icime erkek doguyodu ama simdi kiz gibi geliyo sanki Hayirlisi olsun Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah...
Amin canım.hadi gözün aydın canım maşallah onlara ...Hepinize merhaba bugun gorduk pıtırcıkları 11+5 ve 11
+3 kipir kipirlardi yanliz cinsiyet icin hicbirsey demedidevlet boyle iste tam gozukmeden birsey demiyor artk 1 ay sonra ogreniriz heralde tarama testlerini istemedim ikizlerde yanlis cikabilito dedi gerek yok ozaman dedim idrar verdim kan verdim kan ilaci yazdi geldik evimize eskiden icime erkek doguyodu ama simdi kiz gibi geliyo sanki Hayirlisi olsun Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah...
Evet canim kana gerek duymadı hersey normal yaşda geç değil kan tahlilleri her zaman doğru sonuç vermiyor,ultrason % 70 doğru sonuç verir benim için bu önemli dedi..Ben kendi hamileliklerimde bile yaptirmadim dediCanim sen sanki buraya 2li teste gerek duymadi doktorum yazmistin. Ben bugun tahlil yaptim , burun kemigi ense kalinligi normal dedi doktor ama tahlil de yaptiirdi. Cok merak ettim sen de neden yapiladi.
gözünaydın tatlımHepinize merhaba bugun gorduk pıtırcıkları 11+5 ve 11
+3 kipir kipirlardi yanliz cinsiyet icin hicbirsey demedidevlet boyle iste tam gozukmeden birsey demiyor artk 1 ay sonra ogreniriz heralde tarama testlerini istemedim ikizlerde yanlis cikabilito dedi gerek yok ozaman dedim idrar verdim kan verdim kan ilaci yazdi geldik evimize eskiden icime erkek doguyodu ama simdi kiz gibi geliyo sanki Hayirlisi olsun Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah...
Evet canim kana gerek duymadı hersey normal yaşda geç değil kan tahlilleri her zaman doğru sonuç vermiyor,ultrason % 70 doğru sonuç verir benim için bu önemli dedi..Ben kendi hamileliklerimde bile yaptirmadim dedi
kendi doktorumun ikili test için verdiği tarihe daha 1,5 hafta var da ondan kafam karıştı kızlar. Bu arada bebeğin ense kalınlığını da ölçtü doktor bugün.iyi günler güzel bayanlar. Herkes iyidir inş. Bugün devlet hastanesine gittim 1.5 hafta sonraya iyiki test için randevu alacaktım yoğun olabiliyor demişlerdi. Ama doktor göbekten bebeğe bakıp ikili test için kan verdirdi. (Özel hasta. Nedeki doktora göre11+1) devlet hastanesine göre 11+4 günlük dedi. Sizce erken mi kan verdim. Yoksa doğru zaman mı sizler ikili test için kaç haftalık ken kan verdiniz?? Çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?