- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.241
Canim ben kan verdigimde 12+2 idi,doktor gayet uygun bir zaman dedikendi doktorumun ikili test için verdiği tarihe daha 1,5 hafta var da ondan kafam karıştı kızlar. Bu arada bebeğin ense kalınlığını da ölçtü doktor bugün.
benim bulantım yok ama hafif bel ağrım var adet günümde olurdu aynı onun gibi internette normal yazıyo ama bi yandan bebeğimi merak ediyorum geçsin artık şu haftaKizlar bulantilariniz ne durumda?,günde 2-3 defa kusan ben,günde 1 kere kusuyorum az da olsa azaldi sanki
Maşallah canim,hep böyle güzel haberlerle mutlu oluyoruz,benim de yarın ikili test sonucum belli oluyor,umarim hersey yolundadirKızlar merhabaumarım herkes iyidir..Bugün doktora gittik ve 2li testimi de gördüm şükürler olsun her şey çok güzel..Rabbim inşallah sonunu da güzel eylesin hepimiz için..miniklerim büyümüşler kol bacak ayrı oynuyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..bir zamanlar hep hayaldi benim için şükür bugünleri de gördüm.. geçen sefer doktor cinsiyetten söz etmişti ama bu kez göstermediler..artık birdaha ki kontrol için gün sayacağım
Inşallah Allah'ın izniyle tertemiz çıkacaktır canım..Maşallah canim,hep böyle güzel haberlerle mutlu oluyoruz,benim de yarın ikili test sonucum belli oluyor,umarim hersey yolundadir
Canim cok geçmiş olsun,sanirimArkadaşlar Merhaba bugün kontrolü um vardı USG de ufak bi kanama odağı var dedi ve Dr yatış verdine oldu ne bitti anlamadım hastanede yatıyorum hiç kanama olmadan böyle olması şaşırttı. Dua edin benim için
Saol canim insallah geçer hiç kanama m yoktu böyle olunca şaşırdımCanim cok geçmiş olsun,sanirimhalide25 arkadasimizda da kanama odağı vardi ,Allah şifa versin,dinlenmene bak ,inşallah kısa sürede geçer
AaArkadaşlar Merhaba bugün kontrolü um vardı USG de ufak bi kanama odağı var dedi ve Dr yatış verdine oldu ne bitti anlamadım hastanede yatıyorum hiç kanama olmadan böyle olması şaşırttı. Dua edin benim için
[/QUOTE "blowhole25, post: 40392169, member: 326915"]Saol canim insç kanama m yok yle olunca şaşırdım
Canimcim oncelikle gecmis olsun. Merak etme insallah bişey olmaz. Benim de leke kanama hiiicbirseyim olmadi ama kanama odagi gorundu ultrasonda. Ben de devlet hastanesine gitmistim. Progestan sabah aksam agizdan almam icin verdi. Calistigim icin de 10 gun de rapor. Evde yata yata gecirdim sureci ve Allahin izniyle sonraki kontrole gittigimde sorun kalmamisti. Tup bebiklerde olabilecek bir durum bu. Hiicc kafani oraya takma. Insallah gececek. Ha bu arada Bu surecte ben zaten crinone jel coraspin ve folik asit kullaniyordum. Ilaveten prigestan da kullandim. Allahin izniyle iyi olacaksin. Psikolojini bozmaa sakinInslh canim oyle sasirdimki anlatamam dr.ufak bi kanama odagi var deyince omrumden omur gitti. Devlete gelmistim dr. Yatis yapalim dedi inslh gecer canim banada rapor vericek cikis sonrasi
Gozun aydin canimKızlar az önce geldim doktordan,ikili testimiz düşük riskli çıkti,Allaha çok şükür
ben safra kesesiyle ilgili bi şikayetle adetime 1 hafta kala hastaneye yattım.tüp bebek ilaçları yada gebelik sebebiyle karaciğer değerlerim çıkmıştı ama hamile olup olmadığım bilinmiyordu 1 hafta hastanede yattım.adetimden 1 gün önce gebelik testi için kan aldıkları gün adet ağrılarım başladı negatif çıkıcak diye düşündüm.tek fark sırtüstü yatarken karnımın altında bişey seyiriyodu nerdeyse zıplatacak gibi gece yatarken yada gündüz uzanırken davul derisi gibi gergindi :) onun dışında adetten farklı su gibi akıntı vardı ama o serumlardan da olabilir.geri kalan tüm belirti adetle aynıydı.Kizlar birsey sorucam transferden sonra neler yaptiniz birde belirtileriniz kacinci gunde belli etti hatirlayiniz varsa yazabilirmisiniz sali gunu transfer oldum yatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?