2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kizlar bulantilariniz ne durumda?,günde 2-3 defa kusan ben,günde 1 kere kusuyorum az da olsa azaldi sanki
benim bulantım yok ama hafif bel ağrım var adet günümde olurdu aynı onun gibi internette normal yazıyo ama bi yandan bebeğimi merak ediyorum geçsin artık şu hafta

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir..Bugün doktora gittik ve 2li testimi de gördüm şükürler olsun her şey çok güzel..Rabbim inşallah sonunu da güzel eylesin hepimiz için..miniklerim büyümüşler kol bacak ayrı oynuyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..bir zamanlar hep hayaldi benim için şükür bugünleri de gördüm.. geçen sefer doktor cinsiyetten söz etmişti ama bu kez göstermediler..artık birdaha ki kontrol için gün sayacağım

Maşallah canim,hep böyle güzel haberlerle mutlu oluyoruz,benim de yarın ikili test sonucum belli oluyor,umarim hersey yolundadir

Arkadaşlar Merhaba bugün kontrolü um vardı USG de ufak bi kanama odağı var dedi ve Dr yatış verdi ne oldu ne bitti anlamadım hastanede yatıyorum hiç kanama olmadan böyle olması şaşırttı. Dua edin benim için

Canim cok geçmiş olsun,sanirim halide25 arkadasimizda da kanama odağı vardi ,Allah şifa versin,dinlenmene bak ,inşallah kısa sürede geçer

Aa bende sana watsaptan yazdim naptin diye dualarim seninlee canm ya insallah bebegine birsey olmaz canm benim Allah korusun sizleri..

[/QUOTE "blowhole25, post: 40392169, member: 326915"]Saol canim insallah geçer hiç kanama m yoktu böyle olunca şaşırdım[/QUOTE]

Canim merak etme tedbir amacli yapmistir doktorun. Benim de ufacik acik renkte lekelenmem olmustu hafta sonu hemen gel dedi bakti kanama var hemen igne vurdular 2 gun de rapor verdi..simdi gecti cok sukur hattabugun zip zip zipladigini bile gordum :) bu haftalarda oluyor sanirim..

[/QUOTE "blowhole25, post: 40392169, member: 326915"]Saol canim insç kanama m yok yle olunca şaşırdım

Canim merak etme tedbir amacli yapmistir doktorun. Benim de ufacik acik renkte lekelenmem olmustu hafta sonu hemen gel dedi bakti kanama var hemen igne vurdular 2 gun de rapor verdi..simdi gecti cok sukur hattabugun zip zip zipladigini bile gordum :) bu haftalarda oluyor sanirim..[/QUOTE]

Inslh canim oyle sasirdimki anlatamam dr.ufak bi kanama odagi var deyince omrumden omur gitti. Devlete gelmistim dr. Yatis yapalim dedi inslh gecer canim banada rapor vericek cikis sonrasi

Inslh canim oyle sasirdimki anlatamam dr.ufak bi kanama odagi var deyince omrumden omur gitti. Devlete gelmistim dr. Yatis yapalim dedi inslh gecer canim banada rapor vericek cikis sonrasi[/QUOTE]

canım su tüketimini arttır kan sulandırıcı kullanıyor muydun

Inslh canim oyle sasirdimki anlatamam dr.ufak bi kanama odagi var deyince omrumden omur gitti. Devlete gelmistim dr. Yatis yapalim dedi inslh gecer canim banada rapor vericek cikis sonrasi
Canimcim oncelikle gecmis olsun. Merak etme insallah bişey olmaz. Benim de leke kanama hiiicbirseyim olmadi ama kanama odagi gorundu ultrasonda. Ben de devlet hastanesine gitmistim. Progestan sabah aksam agizdan almam icin verdi. Calistigim icin de 10 gun de rapor. Evde yata yata gecirdim sureci ve Allahin izniyle sonraki kontrole gittigimde sorun kalmamisti. Tup bebiklerde olabilecek bir durum bu. Hiicc kafani oraya takma. Insallah gececek. Ha bu arada Bu surecte ben zaten crinone jel coraspin ve folik asit kullaniyordum. Ilaveten prigestan da kullandim. Allahin izniyle iyi olacaksin. Psikolojini bozmaa sakin

Kızlar telden giriyorum tek tek cevap yazamıyorum çok saolun Allah razi olsun. Dua edin.bol bol su içiyorum kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullaniyorum ayrıca progestan günde üç defa verdiler bide işte sürekli serum veriyor ları rabbime emanet

Kizlar birsey sorucam transferden sonra neler yaptiniz birde belirtileriniz kacinci gunde belli etti hatirlayiniz varsa yazabilirmisiniz sali gunu transfer oldum yatiyorum

Kizlar birsey sorucam transferden sonra neler yaptiniz birde belirtileriniz kacinci gunde belli etti hatirlayiniz varsa yazabilirmisiniz sali gunu transfer oldum yatiyorum
ben safra kesesiyle ilgili bi şikayetle adetime 1 hafta kala hastaneye yattım.tüp bebek ilaçları yada gebelik sebebiyle karaciğer değerlerim çıkmıştı ama hamile olup olmadığım bilinmiyordu 1 hafta hastanede yattım.adetimden 1 gün önce gebelik testi için kan aldıkları gün adet ağrılarım başladı negatif çıkıcak diye düşündüm.tek fark sırtüstü yatarken karnımın altında bişey seyiriyodu nerdeyse zıplatacak gibi gece yatarken yada gündüz uzanırken davul derisi gibi gergindi :) onun dışında adetten farklı su gibi akıntı vardı ama o serumlardan da olabilir.geri kalan tüm belirti adetle aynıydı.

hakkında hayırlısı olsun sakın ha yazılan belirtilerden psikolojik olarak etkilenme sen bu süreçte kafanı boşaltacak odaklanmayacağın şeyler yap ben öyle yapmıştım çünkü okudukça aynılarını yaşamaya başlarsın şöyle düşün, sonucu Allah bilir değiştiremezsin kendini dinleme arkadaşım müjdeli haberlerin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…