2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Rabbim acil şifa versin rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alıp eve gitmek nasip etsin inşallah

Kizlar birsey sorucam transferden sonra neler yaptiniz birde belirtileriniz kacinci gunde belli etti hatirlayiniz varsa yazabilirmisiniz sali gunu transfer oldum yatiyorum
Canım,Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin,bende ara ara göğüs hassasiyeti,bel ağrısı oluyodu,özellikle 4,5,6. günlerdeydi yanlış hatırlamıyosam,bence sürekli yatma,yavaş yavaş yürüyüşlerde rahimdeki kan dolaşımına iyi geliyormuş,9. gün de pozitifi görmüştüm bol şans

Kizlar birsey sorucam transferden sonra neler yaptiniz birde belirtileriniz kacinci gunde belli etti hatirlayiniz varsa yazabilirmisiniz sali gunu transfer oldum yatiyorum
Hayirli olsun saglikli bir sekilde gebelik olusir insallah. Tavsiyem cok yatma. Benim belirtim de olmadi. Göğüslerim hassasti o kadar. Evin icinde minik minik gez ki kan gitsin minige

Hayırlısı olsun canım..ben öyle sürekli yatmadım..uzandim ama hertürlü işimi kendim yaptım..günde 1 kez aslan pencesi otu icmistim.ibrahim Saraçoğlu embriyo nun tutunmasını sağlıyor demişti..
Belirti olarak ilk 2 gün yunurtaliklarimin olduğu yerde ince ince ağrılar vardı..transferin 2.gunu 1-2 damla pembe leke gelmişti. Onun dışında ne akıntı ne göğüs hassasiyeti hiç bişi hissetmedim. karın ağrısı yaşadım hatta kesin regl olucam derken 8.gün sabah idrar testi ile çift çizgiyi gördüğümde ınanamadim. .inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız..

Aminnn canim cok saol insallah banada nasip olur pozitif gormek

Ammmmin cok saol benimde bacaklarim bugun belimde agridi adet olcak gibi bugun transferi saymazsak 2 gun yarin artik biraz evde dolasirim insallah bende bebegime kavusurum dua edin

Bu benimde merak ettiğim bi durum ben çözümü şöyle buldum şimdilik makinenin yarısından az koymaya çalışıyorum deterjan olabildiğince az koyuyorum ve ek 2 durulama yapıyorum ama tavsiyelere de açığım sağlığı az tehdit eden deterjan bilen paylaşırsa sevinirim.

amway ürünleri:)

Benimde gecen haftaki kontrolumde kucuk bir kanama alani goruyorum demisti. kanaman oldu mu diye sordu, bende hayir lekelenme bile olmayinca tamam sorun yok gayet guzel dedi ama bende endiselendim acikcasi.

Benimde gecen haftaki kontrolumde kucuk bir kanama alani goruyorum demisti. kanaman oldu mu diye sordu, bende hayir lekelenme bile olmayinca tamam sorun yok gayet guzel dedi ama bende endiselendim acikcasi.

UOTE="aresel84, post: 40421139, member: 660589"]Benimde gecen haftaki kontrolumde kucuk bir kanama alani goruyorum demisti. kanaman oldu mu diye sordu, bende hayir lekelenme bile olmayinca tamam sorun yok gayet guzel dedi ama bende endiselendim acikcasi.[/QUOTE]

Aynen canim benim de lekenlenme bile olmadı çok şükür Dr. Olsun dedi yatış yapalım deyince Iyiki de yatırdı iyi bi serum yedim:) bugün de çıkış yapacak 10 günde rapor verdi evde dinlenirim Rabbim hepimizin evlatlarimizin korusun.

Kızlar sizinle gayri resmi bir bilgi paylaşmak istiyorum:) teoriye göre ultrason resminizi elinize aldığınızda bebek kesenin solundaysa erkek sağındaysa kız oluyormuş tıbbi bir bilgi değil ama doğum yapanların resimlerinde ciddi tutarlılık var bence bunu biz de denemeliyiz :) hatta bununla ilgili bu forumda bir konu da açılmış isterseniz bi inceleyin

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.391176/page-3

Simdi ultroson kagidini aldim bakicam :) ilginc dogrusu

Bakalım benimkiler ikiz biri solda biri sağda bakalım ne çıkacak 21inde belli olacak teori doğruysa biri kız biri erkek olur iyi de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…