- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
- 333
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.261
Rabbim acil şifa versin rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alıp eve gitmek nasip etsin inşallahKızlar telden giriyorum tek tek cevap yazamıyorum çok saolun Allah razi olsun. Dua edin.bol bol su içiyorum kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullaniyorum ayrıca progestan günde üç defa verdiler bide işte sürekli serum veriyor ları rabbime emanet
Canım,Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin,bende ara ara göğüs hassasiyeti,bel ağrısı oluyodu,özellikle 4,5,6. günlerdeydi yanlış hatırlamıyosam,bence sürekli yatma,yavaş yavaş yürüyüşlerde rahimdeki kan dolaşımına iyi geliyormuş,9. gün de pozitifi görmüştüm bol şansKizlar birsey sorucam transferden sonra neler yaptiniz birde belirtileriniz kacinci gunde belli etti hatirlayiniz varsa yazabilirmisiniz sali gunu transfer oldum yatiyorum
Rabbim acil şifa versin rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alıp eve gitmek nasip etsin inşallah
Senin özel dua ediyorum canım bütün içtenliğimle bu yoldaki herkese.Allah razi olsun dua ni eksik etme canım
Hayirli olsun saglikli bir sekilde gebelik olusir insallah. Tavsiyem cok yatma. Benim belirtim de olmadi. Göğüslerim hassasti o kadar. Evin icinde minik minik gez ki kan gitsin minigeKizlar birsey sorucam transferden sonra neler yaptiniz birde belirtileriniz kacinci gunde belli etti hatirlayiniz varsa yazabilirmisiniz sali gunu transfer oldum yatiyorum
Canım gözün aydın maşallah çok sevindim senin adına..Kızlar az önce geldim doktordan,ikili testimiz düşük riskli çıkti,Allaha çok şükür
Hayırlısı olsun canım..ben öyle sürekli yatmadım..uzandim ama hertürlü işimi kendim yaptım..günde 1 kez aslan pencesi otu icmistim.ibrahim Saraçoğlu embriyo nun tutunmasını sağlıyor demişti..Kizlar birsey sorucam transferden sonra neler yaptiniz birde belirtileriniz kacinci gunde belli etti hatirlayiniz varsa yazabilirmisiniz sali gunu transfer oldum yatiyorum
Aminnn canim cok saol insallah banada nasip olur pozitif gormekHayırlısı olsun canım..ben öyle sürekli yatmadım..uzandim ama hertürlü işimi kendim yaptım..günde 1 kez aslan pencesi otu icmistim.ibrahim Saraçoğlu embriyo nun tutunmasını sağlıyor demişti..
Belirti olarak ilk 2 gün yunurtaliklarimin olduğu yerde ince ince ağrılar vardı..transferin 2.gunu 1-2 damla pembe leke gelmişti. Onun dışında ne akıntı ne göğüs hassasiyeti hiç bişi hissetmedim. karın ağrısı yaşadım hatta kesin regl olucam derken 8.gün sabah idrar testi ile çift çizgiyi gördüğümde ınanamadim. .inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız..
Aminnn canim ammin tavsiyelerini uyguluycamHayirli olsun saglikli bir sekilde gebelik olusir insallah. Tavsiyem cok yatma. Benim belirtim de olmadi. Göğüslerim hassasti o kadar. Evin icinde minik minik gez ki kan gitsin minige
Ammmmin cok saol benimde bacaklarim bugun belimde agridi adet olcak gibi bugun transferi saymazsak 2 gun yarin artik biraz evde dolasirim insallah bende bebegime kavusurum dua edinCanım,Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin,bende ara ara göğüs hassasiyeti,bel ağrısı oluyodu,özellikle 4,5,6. günlerdeydi yanlış hatırlamıyosam,bence sürekli yatma,yavaş yavaş yürüyüşlerde rahimdeki kan dolaşımına iyi geliyormuş,9. gün de pozitifi görmüştüm bol şans
günaydın güzel anneler bi sorum olacak kullandığınız çamaşır deterjanlarınızı değiştirdiniz mi ben tedirgin oluyorum deterjan ve yumuşatıcıdan ama ne kullanılır bilemiyorum zararı olur mu ne yapmalı
amway ürünleri:)Bu benimde merak ettiğim bi durum ben çözümü şöyle buldum şimdilik makinenin yarısından az koymaya çalışıyorum deterjan olabildiğince az koyuyorum ve ek 2 durulama yapıyorum ama tavsiyelere de açığım sağlığı az tehdit eden deterjan bilen paylaşırsa sevinirim.
Benimde gecen haftaki kontrolumde kucuk bir kanama alani goruyorum demisti. kanaman oldu mu diye sordu, bende hayir lekelenme bile olmayinca tamam sorun yok gayet guzel dedi ama bende endiselendim acikcasi.Arkadaşlar Merhaba bugün kontrolü um vardı USG de ufak bi kanama odağı var dedi ve Dr yatış verdine oldu ne bitti anlamadım hastanede yatıyorum hiç kanama olmadan böyle olması şaşırttı. Dua edin benim için
Benimde gecen haftaki kontrolumde kucuk bir kanama alani goruyorum demisti. kanaman oldu mu diye sordu, bende hayir lekelenme bile olmayinca tamam sorun yok gayet guzel dedi ama bende endiselendim acikcasi.
amway i araştırdım sadece soğuk yakamada kullanılıyormuş bide benim makine sıvı deterjanla yıkıyor toz zarar veriyo o yüzden amwayi eledimamway ürünleri:)
Simdi ultroson kagidini aldim bakicam :) ilginc dogrusuKızlar sizinle gayri resmi bir bilgi paylaşmak istiyorum:) teoriye göre ultrason resminizi elinize aldığınızda bebek kesenin solundaysa erkek sağındaysa kız oluyormuş tıbbi bir bilgi değil ama doğum yapanların resimlerinde ciddi tutarlılık var bence bunu biz de denemeliyiz :) hatta bununla ilgili bu forumda bir konu da açılmış isterseniz bi inceleyin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.391176/page-3
Allah şifa versin canim,benim de sinyal veriyo,arada ağriyo duruyo,bu dönemde dişler çok zarar görürmüş,kalsiyuma yüklenicez artikDişim agrıyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?