2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Selam kızlar herkes iyidir inşallah
kulübe giriyorum yazarken beni atıyor sinir oldum kaç gündür bende girmedim :)
şu ultrason kağıdı tahminini bende duymuştum bende bakıyorum ama neye göre sağ neye göre sol deniyor onu kestiremedim neyse artık iki hafta sonra gidicem kismet olursa inşallah net olarak ogrenirim
birde sizlere bir sorum var ilişki hâlâ yasakmi doktorunuz bu konuda bişey dedimi ? ben en son gittiğimde sormayı unuttum ama bizde korkuyoruz hele eşim doktor onayı olsa bile korkarım ben diyor bi daha gidisimde sorucam zaten o zaman dördüncü aya giricez nerdeyse

Mrb.kizlar nasilsinz?biz Allaha cok sukur iyiyiz..Ama akşama dogru karnim biraz şiş oluyor ysni göbüsüm cikiyor cok mutlu oluyorum.ama sabah uyandigimda o sislik olmayinca mutsuz oluyorum .boyle durum yasayan var mi?bu arada jeli biraktim.decavit,corasprin,folic iod ve kan sulandirici igneme devam.benden bu kadar...bu arada cinsiyeti soylemedi dr.bir ay sonra gel dedi bende bu hafta ici baska dr.gidip ogrenmeye calisacagim

Doktora soramadim sormamda :) bizde korkuyoruz 10 yil sonra ilk kez hamile kaldim cokda onemli degil birde istemiyorum ben agrim oluyo karnimda buaralar süpurge bile zor yapiyorum inanki ikiz oldugu icinmi nedir bilmiyorum halim yok pek..

Doktora soramadim sormamda :) bizde korkuyoruz 10 yil sonra ilk kez hamile kaldim cokda onemli degil birde istemiyorum ben agrim oluyo karnimda buaralar süpurge bile zor yapiyorum inanki ikiz oldugu icinmi nedir bilmiyorum halim yok pek..
neden soramiyosun ki..evet benimde pek umrumda değil ama normal doğum için doğuma çok yardimciymis hatta ben bunu bir seminerde dinlemistim senin ikiz daha ağır geçer ben iki haftadır çok şükür iyiyim ama iş yaparken biraz yorulunca belim ağrıyor benimde hemen dinleniyorum..evi genelde eşim supuruyor izni olmazsa ben yapıyorum mecbur onuda korka korka yapıyorum ne yalan söyliyim rahim kaslarını en çok calistiran supurge yapmakmis dikkatli olun

Ben de aynı durumdayim canim,karnim akşam şiş,sabah sönük ,garip bir durum:) bu arada bulantilarim hala bitmedi cok yiprandim

Ssk doktoru zaten iki kelimeyi zor soyluyo :) yani o acidan sormam birde tersler falan

canım ultrason kağıdını eline aldığında bebek sağda duruyosa kesenin solunda demektir erkek bebekler o tarafa yaslanıyormuş ama bu tabi 8-9.haftada aldğın kağıtta önemli çünkü bebişler büyüdükçe bi sağda bi solda durabiliyo anlık olduğu için

Ben de aynı durumdayim canim,karnim akşam şiş,sabah sönük ,garip bir durum:) bu arada bulantilarim hala bitmedi cok yiprandim
ben de aynıyım akşamları sanki 2 ay önden gidiyo karnım sabah inceciğim :) bide ani harekette sanki içimde su dolu balon var keseyi hissetmezsin diyolar bu benimle yan yatan ne rahim mi yatınca yukarıda duruyo acaba

dediğin gibi benim tam tersi hep bebek sağda 9.haftadada 12.haftada sağda :) hayırlısı bakalım son iki hafta kaldı ogrenmeme

biz bugün rabbime cok sukur tam 14 haftalık olduk teyzoslar

Kontrol ve ikili test için son 2 gün çarşamba görücem bende Allahın izniyle 1 ay sabırsızlıkla geçti :)

selam kızlar bende yarın gidicem hem ikili test için hemde 3 haftadır görmüyorum kuzumu nasıl heyecanlıyım yine anlatamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…