- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.281
Dişim agrıyooooooo
İnsallah çok cekmezsinbenimde arada agriycakmis gibi oluyo dayanamayacak noktaya gelirsen git bi baktir Gecer insallah
Allah şifa versin canim,benim de sinyal veriyo,arada ağriyo duruyo,bu dönemde dişler çok zarar görürmüş,kalsiyuma yüklenicez artik
Kuzular simdilik gecti insallah dune ozgu bi agri olarak kalir :) sizler de dikkat edin tamam mi guzel annislerinsallah cok cekmezsin
Merhaba canım kaç haftalık oldun ? Cinsiyeti belli oldu mu ? Şişli memorıal sayfasından hatırlarsın belki beniKizlar bir de bebislerinizin cinsiyeti hakkinda doktorlariniz herhangi bir yorum yapti mi?
Hoşgeldin canim,Rabbim hayirla kucağina almayi nasip etsin,biz de ögrenseydik hayirlisiylaSlm kızlar bende varım dün 12 hafta 4 günlük olduk. Cinsiyet yüzde 75 kız dedi rabbim sağlıcakla kucagimiza almayida nasip etsin cumlemiz amin
Doktora soramadim sormamda :) bizde korkuyoruz 10 yil sonra ilk kez hamile kaldim cokda onemli degil birde istemiyorum benSelam kızlar herkes iyidir inşallah
kulübe giriyorum yazarken beni atıyor sinir oldum kaç gündür bende girmedim :)
şu ultrason kağıdı tahminini bende duymuştum bende bakıyorum ama neye göre sağ neye göre sol deniyor onu kestiremedimneyse artık iki hafta sonra gidicem kismet olursa inşallah net olarak ogrenirim
birde sizlere bir sorum varilişki hâlâ yasakmi doktorunuz bu konuda bişey dedimi ? ben en son gittiğimde sormayı unuttum ama bizde korkuyoruz hele eşim doktor onayı olsa bile korkarım ben diyor bi daha gidisimde sorucam zaten o zaman dördüncü aya giricez nerdeyse
neden soramiyosun ki..evet benimde pek umrumda değil ama normal doğum için doğuma çok yardimciymis hatta ben bunu bir seminerde dinlemistimDoktora soramadim sormamda :) bizde korkuyoruz 10 yil sonra ilk kez hamile kaldim cokda onemli degil birde istemiyorum benagrim oluyo karnimda buaralar süpurge bile zor yapiyorum inanki ikiz oldugu icinmi nedir bilmiyorum halim yok pek..
Ben de aynı durumdayim canim,karnim akşam şiş,sabah sönük ,garip bir durum:) bu arada bulantilarim hala bitmedi cok yiprandimMrb.kizlar nasilsinz?biz Allaha cok sukur iyiyiz..Ama akşama dogru karnim biraz şiş oluyor ysni göbüsüm cikiyor cok mutlu oluyorum.ama sabah uyandigimda o sislik olmayinca mutsuz oluyorum .boyle durum yasayan var mi?bu arada jeli biraktim.decavit,corasprin,folic iod ve kan sulandirici igneme devam.benden bu kadar...bu arada cinsiyeti soylemedi dr.bir ay sonra gel dedi bende bu hafta ici baska dr.gidip ogrenmeye calisacagim
Hadi hayirlisi inşallah,biz de henüz ögrenemedikmerhaba arkadaşlar, ikili testte doktor bize de yüksek olasılık erkek dedi, ama bir sonraki kontrolde daha net söylerim dedi, cok şükür test iyi cıktı..
Ssk doktoru zaten iki kelimeyi zor soyluyo :) yani o acidan sormam birde tersler falanneden soramiyosun ki..evet benimde pek umrumda değil ama normal doğum için doğuma çok yardimciymis hatta ben bunu bir seminerde dinlemistimsenin ikiz daha ağır geçer ben iki haftadır çok şükür iyiyim ama iş yaparken biraz yorulunca belim ağrıyor benimde hemen dinleniyorum..evi genelde eşim supuruyor izni olmazsa ben yapıyorum mecbur onuda korka korka yapıyorum ne yalan söyliyim rahim kaslarını en çok calistiran supurge yapmakmis dikkatli olun
canım ultrason kağıdını eline aldığında bebek sağda duruyosa kesenin solunda demektir erkek bebekler o tarafa yaslanıyormuş ama bu tabi 8-9.haftada aldğın kağıtta önemli çünkü bebişler büyüdükçe bi sağda bi solda durabiliyo anlık olduğu içinSelam kızlar herkes iyidir inşallah
kulübe giriyorum yazarken beni atıyor sinir oldum kaç gündür bende girmedim :)
şu ultrason kağıdı tahminini bende duymuştum bende bakıyorum ama neye göre sağ neye göre sol deniyor onu kestiremedimneyse artık iki hafta sonra gidicem kismet olursa inşallah net olarak ogrenirim
birde sizlere bir sorum varilişki hâlâ yasakmi doktorunuz bu konuda bişey dedimi ? ben en son gittiğimde sormayı unuttum ama bizde korkuyoruz hele eşim doktor onayı olsa bile korkarım ben diyor bi daha gidisimde sorucam zaten o zaman dördüncü aya giricez nerdeyse
ben de aynıyım akşamları sanki 2 ay önden gidiyo karnım sabah inceciğim :) bide ani harekette sanki içimde su dolu balon var keseyi hissetmezsin diyolar bu benimle yan yatan ne rahim mi yatınca yukarıda duruyo acabaBen de aynı durumdayim canim,karnim akşam şiş,sabah sönük ,garip bir durum:) bu arada bulantilarim hala bitmedi cok yiprandim
HB canım aslında cinsiyetini önemi yok ama insan merak ediyor.Hoşgeldin canim,Rabbim hayirla kucağina almayi nasip etsin,biz de ögrenseydik hayirlisiyla
dediğin gibi benim tam tersi hep bebek sağda 9.haftadada 12.haftada sağda :) hayırlısı bakalım son iki hafta kaldı ogrenmemecanım ultrason kağıdını eline aldığında bebek sağda duruyosa kesenin solunda demektir erkek bebekler o tarafa yaslanıyormuş ama bu tabi 8-9.haftada aldğın kağıtta önemli çünkü bebişler büyüdükçe bi sağda bi solda durabiliyo anlık olduğu için
benimde bulantılarım devam ilaç almama rağmen ne zaman geçicek bilmiyorumBen de aynı durumdayim canim,karnim akşam şiş,sabah sönük ,garip bir durum:) bu arada bulantilarim hala bitmedi cok yiprandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?