- 28 Kasım 2014
- 504
- 310
- 78
- 27
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.301
Normali neymiş düşük çıkmasına doktor ne dedikızlar benim de kanım düşük 9 çıktıı
sınır 12 aylin hanımı aradımm doktorun bi hap ilaç verir nie düşmüş anlamadım dedi doktorumdan da cevap bekliyorumNormali neymiş düşük çıkmasına doktor ne dedi
bana doktorum 12.haftada kan demir ilacını başlattı çok düşük degildi 11 di ama gebelikte en çok yaşanan şey demir ve kan eksikligiymis..korkulacak bişey yoktur canım merak etme kan ignesi verir hemen yükselir sonrada ilacina devam ettirirkızlar benim de kanım düşük 9 çıktıı
ben de 10 haftada ferrum fort günde bir tane kullanıodumm tahlile tesadüfen başka bir yerde baktırdım sonucu doktoruma ilettim günde ikiye çıkardı yeterli olur inşallah yaaa korkuyorummbana doktorum 12.haftada kan demir ilacını başlattı çok düşük degildi 11 di ama gebelikte en çok yaşanan şey demir ve kan eksikligiymis..korkulacak bişey yoktur canım merak etme kan ignesi verir hemen yükselir sonrada ilacina devam ettirir
bişey olmaz canım korkma bebişler bizi sömürüyor :) sabah aç karnına üzüm pekmezi iç suya karıştırıp yeşil mercimek ye bol bolben de 10 haftada ferrum fort günde bir tane kullanıodumm tahlile tesadüfen başka bir yerde baktırdım sonucu doktoruma ilettim günde ikiye çıkardı yeterli olur inşallah yaaa korkuyorumm
gecmiş olsun canımKızlar bogazimda koca bi tas var sanki yutkunaniyorumay napicam bilmiyorum gecmedi gitti bademciklerim cok sis okadar dikkat etdim ama nafile..
Sakınan göze çöp batarmış dogru diyosun insallah gecer su iciyorum ilik ilki okadsr ihlamurlar ictim hic fayda etmedi Sağol canım..gecmiş olsun canım
ben şunu anladım ne kadar dikkat edersen o kadar başına geliyor...bende ilk başta çok hassas davraniyordum 9.haftada 10.haftada çok fena olmuştum grip öksürükılık şeyler içmeye çalış sürekli boğazın ıslak kalsın
sağol canım bi de ikiz:)yeşil mercimek yemiyorum hiç sevmiodum suyla karıştırıp nasıl yapıcambişey olmaz canım korkma bebişler bizi sömürüyor :) sabah aç karnına üzüm pekmezi iç suya karıştırıp yeşil mercimek ye bol bol
ben yeşil mercimeği suyla karıştır anladım amacanımm bence demek istediği pekmezi suyla karıştır..ben her sabah iki kaşık suya karıştırmadan yiyorum açken pekmezi ama yiyemeyenler suya da karıştırabiliyo hem senin demir ihtiyacın karşılanıyo hemde bebişler sağlıklı kilo alıyor
ben yeşil mercimeği suyla karıştır anladım ama
hımm oladabilir sabahları rı iki çorba kaşığı içiyorum ben de...bi de yeşil mercimek yemeği yapayımCanım pekmezi suyla karıştırıp icmelisin onu demek istemiştir. Ben de pekmez yiyorum sabahlari
[/QUOTE="adno28, post: 40491357, member: 566696"]Pekmezi bende her sabah iciyorum cok iyi kansizliga karsi bogazimada iyi geldi oksuruge falan aklinizda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?