2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Bence sen simdi evinde yat dinlen. Benim kistim patlamisti en basta usg ile goruntulenemedi kan dusuklugunden musadeye almislari. Cok dikkat et uzanmaya bak

kızlar benim de kanım düşük 9 çıktıı
bana doktorum 12.haftada kan demir ilacını başlattı çok düşük degildi 11 di ama gebelikte en çok yaşanan şey demir ve kan eksikligiymis..korkulacak bişey yoktur canım merak etme kan ignesi verir hemen yükselir sonrada ilacina devam ettirir

ben de 10 haftada ferrum fort günde bir tane kullanıodumm tahlile tesadüfen başka bir yerde baktırdım sonucu doktoruma ilettim günde ikiye çıkardı yeterli olur inşallah yaaa korkuyorumm

Kızlar bogazimda koca bi tas var sanki yutkunaniyorum ay napicam bilmiyorum gecmedi gitti bademciklerim cok sis okadar dikkat etdim ama nafile..

ben de 10 haftada ferrum fort günde bir tane kullanıodumm tahlile tesadüfen başka bir yerde baktırdım sonucu doktoruma ilettim günde ikiye çıkardı yeterli olur inşallah yaaa korkuyorumm
bişey olmaz canım korkma bebişler bizi sömürüyor :) sabah aç karnına üzüm pekmezi iç suya karıştırıp yeşil mercimek ye bol bol

Kızlar bogazimda koca bi tas var sanki yutkunaniyorum ay napicam bilmiyorum gecmedi gitti bademciklerim cok sis okadar dikkat etdim ama nafile..
gecmiş olsun canım
ben şunu anladım ne kadar dikkat edersen o kadar başına geliyor...bende ilk başta çok hassas davraniyordum 9.haftada 10.haftada çok fena olmuştum grip öksürük ılık şeyler içmeye çalış sürekli boğazın ıslak kalsın

Sakınan göze çöp batarmış dogru diyosun insallah gecer su iciyorum ilik ilki okadsr ihlamurlar ictim hic fayda etmedi Sağol canım..

canımm bence demek istediği pekmezi suyla karıştır..ben her sabah iki kaşık suya karıştırmadan yiyorum açken pekmezi ama yiyemeyenler suya da karıştırabiliyo hem senin demir ihtiyacın karşılanıyo hemde bebişler sağlıklı kilo alıyor

ben yeşil mercimeği suyla karıştır anladım ama

yeşil mercimeğin en faydalı hali haşlanıp taze yeşillikli salataya serpmekmiş ben henüz denemedim ama lezzetli olur diye düşünüyorum

[/QUOTE="adno28, post: 40491357, member: 566696"]Pekmezi bende her sabah iciyorum cok iyi kansizliga karsi bogazimada iyi geldi oksuruge falan aklinizda olsun.[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım

kızlar çok yorgunum,bitkinim,bulantılarım geçmek bilmiyor bugün okulda bile dayanamayıp kustum,napacağımı bilemiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…