- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.321
Cok gecmis olsun canim. Bir iki gun ben de cektim. Simdi de dis agrisi basladi. Herif bwni cope atcak sonunda bu ne hergun hasta diyeKızlar bogazimda koca bi tas var sanki yutkunaniyorumay napicam bilmiyorum gecmedi gitti bademciklerim cok sis okadar dikkat etdim ama nafile..
kızlar çok yorgunum,bitkinim,bulantılarım geçmek bilmiyor bugün okulda bile dayanamayıp kustum,napacağımı bilemiyorum(
canım ben 10 gündür kullanıyorum sebamed çatlak kremikızlar çatlak kremi kullanmaya başladınızmı yada ne önerirsiniz ???
Ben krem kullanmiyorum. Henuz oyle velirgin bo degisiklik de yok. Hos kullansam iyi olur simdiden ama ben de senin gibi ne kullancam bilmiyomkızlar çatlak kremi kullanmaya başladınızmı yada ne önerirsiniz ???
Lierac kullanıyorum canım..Doktorum bunu önermişti.kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınızmı yada ne önerirsiniz ???
Ben krem kullanmiyorum. Henuz oyle velirgin bo degisiklik de yok. Hos kullansam iyi olur simdiden ama ben de senin gibi ne kullancam bilmiyom
banada dr. 5-6 krem ismi yazdı seç dedi bende hangisi iyi bilmiyorumki ama listenin başında lierac vardı.Lierac kullanıyorum canım..Doktorum bunu önermişti.
Inşallah kan sonucunda hayırlısı ile temiz çıkar canım..benim ikili sorunsuz çıkınca doktor 3 lü ye gerek yok dedi. 20.haftadan sonra perinatolog ismi verdi ona gideceğim detaylı ultrason icin.ama ücreti birazcık pahalı geldi. .banada dr. 5-6 krem ismi yazdı seç dedi bende hangisi iyi bilmiyorumki ama listenin başında lierac vardı.
bu arada bugün ense kalınlığını ölçtürdük kan verdik şimdilik normal çıktı bakalım kan sonucumuz nasıl çıkçak haftaya ???
amin canım inşallah :)Inşallah kan sonucunda hayırlısı ile temiz çıkar canım..benim ikili sorunsuz çıkınca doktor 3 lü ye gerek yok dedi. 20.haftadan sonra perinatolog ismi verdi ona gideceğim detaylı ultrason icin.ama ücreti birazcık pahalı geldi. .
İkiz 500 tl nakit dediler canım.. gerçi normalde ne kadar bilmiyorum ama devlette falan ücretsizdir sanırımamin canım inşallah :)
ne kadarmış ücreti ??
çok bilmediğim için soruyorum canım 4 boyutlu ultrasonda farklımıdır bu ??İkiz 500 tl nakit dediler canım.. gerçi normalde ne kadar bilmiyorum ama devlette falan ücretsizdir sanırım
anladım canım saol bilgi için bizim dr. ultrasonu 4 boyutlu o yüzden aynımıki diye sordum. Henüz bahsetmedi böyle bişeyden bende bidahaki randevuda sorarım olmazsa dr a...Detaylı ultrason tek tek organların bakıldığı ölçüldüğü bir şeymiş canım. Bu işin uzmanı da perinatolog'muş. Ben de pek bilmiyorum da doktorum bahsetti. 4 lü ye gerek yok direk detaylı ultrason a göndereceğim dedi
çok saol canım ilgine :)Canım sitelere baktım da farklı şeylermiş sanırım. Zaten hayirlsi ile kan sonucunda çıkınca doktorun bahseder bu durumdan.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/12/ayrintili-detayli-ultrason.html?m=1 burdan da bakabilirsin canım
yok canım pekmezi suya karıştırıp iç suya karistirilip içince kana daha çabuk karisiyormus ve etkisi daha iyi oluyormuşben yeşil mercimeği suyla karıştır anladım ama
Çok sağol halidecim aynen icmiyorum hergun ne olur ne olmaz dislere gelince cok peynir ve yogurt tuketiyorum insallah agrimaz :)Cok gecmis olsun canim. Bir iki gun ben de cektim. Simdi de dis agrisi basladi. Herif bwni cope atcak sonunda bu ne hergun hasta diyesen kendine dikkat etmeye calis. Sık sık atletini degis ve cok da bitki cayibicme.fazlasi zarar malum. Mevlam tez zamanda sifa verir insallahhh amin
bizim doktorun da ultrasonu ayrıntılı imiş öyle dio 4 boyutlu jinekolog kendisi 250 lira her ay muayene başka bi ultrasona gidecek miyim anlamadım bilmiyorumanladım canım saol bilgi için bizim dr. ultrasonu 4 boyutlu o yüzden aynımıki diye sordum. Henüz bahsetmedi böyle bişeyden bende bidahaki randevuda sorarım olmazsa dr a...
meleklercenneti cook gecmis olsun canim. Hergun sade maden suyu icmeyi dene.mideyi bastiriyor. Insallah yakin zamanda bulantilarin gecer de hamisligin keyfini cikarirsin . [/QUOTEsa
Sağol canım,inşallah bir an önce gecer de,keyif kısmını hissedebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?