2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar bogazimda koca bi tas var sanki yutkunaniyorum ay napicam bilmiyorum gecmedi gitti bademciklerim cok sis okadar dikkat etdim ama nafile..
Cok gecmis olsun canim. Bir iki gun ben de cektim. Simdi de dis agrisi basladi. Herif bwni cope atcak sonunda bu ne hergun hasta diye sen kendine dikkat etmeye calis. Sık sık atletini degis ve cok da bitki cayibicme.fazlasi zarar malum. Mevlam tez zamanda sifa verir insallahhh amin

Ben krem kullanmiyorum. Henuz oyle velirgin bo degisiklik de yok. Hos kullansam iyi olur simdiden ama ben de senin gibi ne kullancam bilmiyom
Lierac kullanıyorum canım..Doktorum bunu önermişti.
banada dr. 5-6 krem ismi yazdı seç dedi bende hangisi iyi bilmiyorumki ama listenin başında lierac vardı.
bu arada bugün ense kalınlığını ölçtürdük kan verdik şimdilik normal çıktı bakalım kan sonucumuz nasıl çıkçak haftaya ???

Inşallah kan sonucunda hayırlısı ile temiz çıkar canım..benim ikili sorunsuz çıkınca doktor 3 lü ye gerek yok dedi. 20.haftadan sonra perinatolog ismi verdi ona gideceğim detaylı ultrason icin.ama ücreti birazcık pahalı geldi. .

amin canım inşallah :)
ne kadarmış ücreti ??

Detaylı ultrason tek tek organların bakıldığı ölçüldüğü bir şeymiş canım. Bu işin uzmanı da perinatolog'muş. Ben de pek bilmiyorum da doktorum bahsetti. 4 lü ye gerek yok direk detaylı ultrason a göndereceğim dedi

anladım canım saol bilgi için bizim dr. ultrasonu 4 boyutlu o yüzden aynımıki diye sordum. Henüz bahsetmedi böyle bişeyden bende bidahaki randevuda sorarım olmazsa dr a...

ben yeşil mercimeği suyla karıştır anladım ama
yok canım pekmezi suya karıştırıp iç suya karistirilip içince kana daha çabuk karisiyormus ve etkisi daha iyi oluyormuş
yeşil mercimek ya çorbasini yada yemeğini yap ama mercimegi direk haslamadan suyunu felan dokmeden pişir bazıları hasliyo ya suyunu döküyor kara oluyor diye asıl vitamini o suyunda kalıyormus o açıdan

Çok sağol halidecim aynen icmiyorum hergun ne olur ne olmaz dislere gelince cok peynir ve yogurt tuketiyorum insallah agrimaz :)

anladım canım saol bilgi için bizim dr. ultrasonu 4 boyutlu o yüzden aynımıki diye sordum. Henüz bahsetmedi böyle bişeyden bende bidahaki randevuda sorarım olmazsa dr a...
bizim doktorun da ultrasonu ayrıntılı imiş öyle dio 4 boyutlu jinekolog kendisi 250 lira her ay muayene başka bi ultrasona gidecek miyim anlamadım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…