- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.341
Bende anlamadım ama sorcam bidahaki gidişimde canım...bizim doktorun da ultrasonu ayrıntılı imiş öyle dio 4 boyutlu jinekolog kendisi 250 lira her ay muayene başka bi ultrasona gidecek miyim anlamadım bilmiyorum
çok geçmiş olsun. Ben de çok dikkat ettim ve gribi kaptım. Kadın doğuma ve kbb a gittim gargara parol vb verdi. Parol korkudan içmedim hiç. Ama sabah akşam ihlamur içtim ballı limonlu. ( ihlamur içebilirsin dedi doktor) siz içmemiş siniz.Çok sağol halidecim aynen icmiyorum hergun ne olur ne olmaz dislere gelince cok peynir ve yogurt tuketiyorum insallah agrimaz :)
Sağol sizede gecmis olsun canm banada minoset verdi ama bende mumkun mertebe icmiyorum ihlamur ictim hep ama gecmedi ihlamur zararsizda diger bitki caylarini onermiyorlar bi ara papatya ictim ama sonra biraktim hala zor yutkunuyom insallah gececek ama ilac icmeyince uzun suruyo Allah cekemeyecegimiz hastaliklar vermesin Herkese saglik sihhat nasip etsin.çok geçmiş olsun. Ben de çok dikkat ettim ve gribi kaptım. Kadın doğuma ve kbb a gittim gargara parol vb verdi. Parol korkudan içmedim hiç. Ama sabah akşam ihlamur içtim ballı limonlu. ( ihlamur içebilirsin dedi doktor) siz içmemiş siniz.
şimdi ben de korktum bir şey olursa diye, olmaz inş. kbb doktoru verdi bu gargara tarifini istersen dene bana iyi geldi. Çaydanlıkta kaynamış ve oda sıcaklığına soğumuş bir bardak suya silme çay kaşığı sofra tuzu ve yarım çay kaşığı karbonat at karıştır. Yarım bardak boğazına diğer yarısını da burun deliklerin e çekilecek yutulmayacak. Mide bulanırsa yapmazsın canım.Allah şifa versin. Ben de hala tam atlatamadım. Şükür yine iyiyim.çok geçmiş olsun. Ben de çok dikkat ettim ve gribi kaptım. Kadın doğuma ve kbb a gittim gargara parol vb verdi. Parol korkudan içmedim hiç. Ama sabah akşam ihlamur içtim ballı limonlu. ( ihlamur içebilirsin dedi doktor) siz içmemiş siniz.
şimdi ben de korktum bir şey olursa diye, olmaz inş. kbb doktoru verdi bu gargara tarifini istersen dene bana iyi geldi. Çaydanlıkta kaynamış ve oda sıcaklığına soğumuş bir bardak suya silme çay kaşığı sofra tuzu ve yarım çay kaşığı karbonat at karıştır. Yarım bardak boğazına diğer yarısını da burun deliklerin e çekilecek yutulmayacak. Mide bulanırsa yapmazsın canım.Allah şifa versin. Ben de hala tam atlatamadım. Şükür yine iyiyim.
gargara suyunu denersen istersen tatlı su ile yaparsin cnm. Tuzlu gelirse brz azaltırsın ben öyle yapıyorum. Mikrobu yakıyo rahatlatıyor inş işine yarar...Sağol sizede gecmis olsun canm banada minoset verdi ama bende mumkun mertebe icmiyorum ihlamur ictim hep ama gecmedi ihlamur zararsizda diger bitki caylarini onermiyorlar bi ara papatya ictim ama sonra biraktim hala zor yutkunuyom insallah gececek ama ilac icmeyince uzun suruyo Allah cekemeyecegimiz hastaliklar vermesin Herkese saglik sihhat nasip etsin.
Tmm canm sağol insallah.gargara suyunu denersen istersen tatlı su ile yaparsin cnm. Tuzlu gelirse brz azaltırsın ben öyle yapıyorum. Mikrobu yakıyo rahatlatıyor inş işine yarar...
Sağol sizede gecmis olsun canm banada minoset verdi ama bende mumkun mertebe icmiyorum ihlamur ictim hep ama gecmedi ihlamur zararsizda diger bitki caylarini onermiyorlar bi ara papatya ictim ama sonra biraktim hala zor yutkunuyom insallah gececek ama ilac icmeyince uzun suruyo Allah cekemeyecegimiz hastaliklar vermesin Herkese saglik sihhat nasip etsin.
kızlar çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız ...Sağol sizede gecmis olsun canm banada minoset verdi ama bende mumkun mertebe icmiyorum ihlamur ictim hep ama gecmedi ihlamur zararsizda diger bitki caylarini onermiyorlar bi ara papatya ictim ama sonra biraktim hala zor yutkunuyom insallah gececek ama ilac icmeyince uzun suruyo Allah cekemeyecegimiz hastaliklar vermesin Herkese saglik sihhat nasip etsin.
Sağol canım inşallah.kızlar çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız ...
kontrole gittin mi canım böyle durumlardan normal muayeneyi bekleme bence durumu anlat doktoruna çok geçmiş olsunMerhaba anne adaylaribende tup bebek tedavisi ile hamile kaldim sukurler olsun. Pazar gunu merdivenden dustum ve simdi de grip oldum aksilikler ust uste geldi insallah bebegim iyidir
idrar testi hiç yapmadım kafanı hiç karıştırmasaydın çıkmayabilir daha 1 hafta olmuşPozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok. Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz?
Benimde 5.gunun embrisoydu bende 9.gunu sabah idrariyla test yaptim silik bir sekilde cikmisti canm morelini bozma sakin ama beki idrara yansimamistir daha erken cunki insallah bebegin seninledir..Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok. Acaba sizde idrar testi yapmismiydiniz?
Gözunaydin olsun canm ne guzel masallah.Bacılarımm 1 ay sonunda kontrolden geldim şükür bebişimi gördüüm ultrasonu görünce oynayan bir bebeğim var ikili test için kan verdim ense kalınlığı gayet normal dedi dr.çatlak kremi verdi 16.hafta başla deddi lierac yazdı eşinde çok işe yaramış.13.hafta 5 cm iz.pazartesi bütün sonuçlara bakmak için tekrar çağırdı bizde kan uyuşmazlıı var o yüzden.kan sulandırıcı ve jeli de kesti.elimde kocaman bir bebek resmiyle döndüm çok mutluyum:))
Bacılarımm 1 ay sonunda kontrolden geldim şükür bebişimi gördüüm ultrasonu görünce oynayan bir bebeğim var ikili test için kan verdim ense kalınlığı gayet normal dedi dr.çatlak kremi verdi 16.hafta başla deddi lierac yazdı eşinde çok işe yaramış.13.hafta 5 cm iz.pazartesi bütün sonuçlara bakmak için tekrar çağırdı bizde kan uyuşmazlıı var o yüzden.kan sulandırıcı ve jeli de kesti.elimde kocaman bir bebek resmiyle döndüm çok mutluyum:))
hayır canım zaten ilk bebekte bi sorun beklenmiyomuş ama yine de bi örnek de onun için verdim tedbir amaçlı.genelde ikinci bebekler sarılık oluyormuş önlem alınmazsaCnm gozun aydinn cok sevindim, amma bi seyi cok merak ettim. Bizim de kan uyusmazlligimiz var. Ikili est veya diger estlerii etkiler mi ki durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?