- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.361
gözün aydın canım bende dün gittim boyunu posunu ölçtü bizimde :)Bacılarımm 1 ay sonunda kontrolden geldim şükür bebişimi gördüüm ultrasonu görünce oynayan bir bebeğim var ikili test için kan verdim ense kalınlığı gayet normal dedi dr.çatlak kremi verdi 16.hafta başla deddi lierac yazdı eşinde çok işe yaramış.13.hafta 5 cm iz.pazartesi bütün sonuçlara bakmak için tekrar çağırdı bizde kan uyuşmazlıı var o yüzden.kan sulandırıcı ve jeli de kesti.elimde kocaman bir bebek resmiyle döndüm çok mutluyum:))
canım önce tebrikler sonra çok geçmiş olsun.Bence bi dr. git için rahat etsin,gribide inşallah en kısa sürede atlatırsın...Merhaba anne adaylaribende tup bebek tedavisi ile hamile kaldim sukurler olsun. Pazar gunu merdivenden dustum ve simdi de grip oldum aksilikler ust uste geldi insallah bebegim iyidir
hayır canım zaten ilk bebekte bi sorun beklenmiyomuş ama yine de bi örnek de onun için verdim tedbir amaçlı.genelde ikinci bebekler sarılık oluyormuş önlem alınmazsa
benim de annemle babamda da var ama o zamanın şartları ikinci bebekten önce iğne yapılması gerekliymiş anneme yapmamışlar abim sarılık geçirmiş ama ona rağmen sağlıklı bir bebek olmuş.bizler şanslıyız herşeyimiz kontrol dahilinde biz sormadan söylüyorlar çoğu şeyi taa hücre hallerini gördük bebeklerimizin :)Cok tesekkur ederim cnm cevabin icin. Aklima takildi bi an. Benim annem ve babamda da uyusmazlik var ablamda , ilk cocukta, ortaya cikmis durum. Doktora bildirmistik gerci ama insan yine de bi stres oluyo. Tekrar tesekkurler. Insallah hayirlisiyla kuzucanin testleri yoolunda cikar
teşekkür ederim gerçekten harika bi duygu geçen ay başkasının görüntüsü gibi garip gelmişti onu taşıdıkça sahipleniyo anne gibi bakmaya başlıyo insan :)gözün aydın canım bende dün gittim boyunu posunu ölçtü bizimde :)
ense kalınlığıda iyi çıktı şükür şimdi tahlil sonucumuzu bekliyoruz.Benimkide sürekli oynadı dr. zor yakaladı ölçmek için. Çok mutlu edici bişiy onu izlemek dimi :)
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ....
Agrim filan olmayinca gerek duymadimkontrole gittin mi canım böyle durumlardan normal muayeneyi bekleme bence durumu anlat doktoruna çok geçmiş olsun
Canim bende de bikac gündür karın ağrısı var,üstelik reflümde tavan yapti,tek yastikla uyuyamiyorumKizlar bugun karnim agirdi.sanki hasta olacakmis gibi karnim sisti. Bu haftalarda sizde de boyle bisiyler oldu mu??? Bi de belim agriyo sizlerde de var mi??
Canim yaa cok gecmis olsun. Reflun neden tavan yapti ki? Zaten miden rahatsizdi bulantipardan oturu bir de bu kotu olmus senin icin. Mevlam yardimcin olsun tatlim.Canim bende de bikac gündür karın ağrısı var,üstelik reflümde tavan yapti,tek yastikla uyuyamiyorum
benimde karin agrisi oluyo ve sirtimda agriyo yorulunca
Evet canm adet zamani olurmus boyle agrilar normal yani..Canim yaa cok gecmis olsun. Reflun neden tavan yapti ki? Zaten miden rahatsizdi bulantipardan oturu bir de bu kotu olmus senin icin. Mevlam yardimcin olsun tatlim.
Acaba neden oluyo ki? Hastalik xamanlari gelince boyle agri oluyormus . Sizin hastalik zamanlari mi bacilar???
canım ben kesinlikle ev işinden uzak kalmıyorum çünkü işyerinde bütün gün sandalye tepesindeyim havalardan ötürü yürüyüşe de çıkamadım evde de haftasonu yatamam bütün gün vücuda kan dolaşımı da lazım . yalnızca toz alıyosam süpürgeyi eşim tutuyo yerleri ben paspaslıyorum soframı hazırlıyorum tutup da koltuk çekmiyorum o kadar da sakınmayın bi tehlikeniz yoksa..Kizlar cok gecmis olsun. Ev isindrn uzak durmaluyiz vence.kiymetli hamilelik yasiyoruz o yuzden elimizfen geldigince isten ve kendimizi yormaktan kacinalim. Insallah minikler sagliklidir.
Masallah sana. Ben ogretmenim ve ayaktayim. Oyuzden eve gidince zaten takatim kalmiyor.ama haftasonunda dedigin gibi toz alma haticinde bir is yapmamaya dikkat ediyorum.cunku belim hemen sinyal veriyor.sofra kurma falan zaten basit ve yorucu olmayan seyler.canım ben kesinlikle ev işinden uzak kalmıyorum çünkü işyerinde bütün gün sandalye tepesindeyim havalardan ötürü yürüyüşe de çıkamadım evde de haftasonu yatamam bütün gün vücuda kan dolaşımı da lazım . yalnızca toz alıyosam süpürgeyi eşim tutuyo yerleri ben paspaslıyorum soframı hazırlıyorum tutup da koltuk çekmiyorum o kadar da sakınmayın bi tehlikeniz yoksa..
haklısın haftaiçi ayaktaysan zaten dinlenmen gerek ben hareket alanım olmadığı için eve sardım ama havalar düzelsin inşallah yürüyüşler başlarMasallah sana. Ben ogretmenim ve ayaktayim. Oyuzden eve gidince zaten takatim kalmiyor.ama haftasonunda dedigin gibi toz alma haticinde bir is yapmamaya dikkat ediyorum.cunku belim hemen sinyal veriyor.sofra kurma falan zaten basit ve yorucu olmayan seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?