- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.381
Benim de aksamlari 8aylik:)) sabahlari minik bi gobus . Kiz ne guzel hamis hamis gezicez. Allahim sana sukurler olsun. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli ahlakli bebekler versinn insallahhh.kızlar göbüşünüz ne durumda,benim hafif belirginleşti sanki ama pek anlaşılmıyor daha,bu bahar ve yaza tombul tombul dolaşıcaz artık:)
ben yaptırmıştım ikili testi,yalnız bu değerlere pek bakmadım alt kısımda düşük risk falan yazıyodu,doktorum da normal demişti sonuç için,senin raporda da alt kısımda yüksek risk ya da düşük risk yazıyodur benceİkili Test (Down Screen)
İkili test Ekli Dosya
Serbest HCG 23.6 ng/mL
PAPP-A 3.22 mIU/mL
bunlar ne demekk yaa
maşallah hayırlı olsun canım,Rabbim kucağına aldırmayı nasip etsinkızlar merhabalar, dün kontrolümüz vardı. Cinsiyetleri öğrendik, ikili test için kan verdik. İkizlerimizin birisi kız, diğeri erkekmiş. Kız pek hareketliydi...:) 12+6 olduk bu arada... kendinize iyi bakın, görüşürüz....
Maşallah canım gözünaydın. . 12.haftada bana da öyle demişti. Ama kesin olması için 16.haftayi bekliyorumkızlar merhabalar, dün kontrolümüz vardı. Cinsiyetleri öğrendik, ikili test için kan verdik. İkizlerimizin birisi kız, diğeri erkekmiş. Kız pek hareketliydi...:) 12+6 olduk bu arada... kendinize iyi bakın, görüşürüz....
aynen ben deeeMaşallah canım gözünaydın. . 12.haftada bana da öyle demişti. Ama kesin olması için 16.haftayi bekliyorum
Kizlar nasilsinoz. Ne sessiz bi gun oldu boyle :)
iyi geceler canım..gerçekten sessiz bir gündüü...Herkese hayırlı geceler Annişlerr :) iyi uykular
Aynen kuzum ya . Aksamlari baya siskinlik var ama sabah eski form :) ya de mi dogursak da bitmez sorular :)Günaydın bacılar,ben iyiyim çok şükür,sabahlari karnim balon gibi sönüyo sanki sizde de öyl mi,halide25 sorular 9 ay bitmez ki ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?