2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

kızlar göbüşünüz ne durumda,benim hafif belirginleşti sanki ama pek anlaşılmıyor daha,bu bahar ve yaza tombul tombul dolaşıcaz artık:)
Benim de aksamlari 8aylik:)) sabahlari minik bi gobus . Kiz ne guzel hamis hamis gezicez. Allahim sana sukurler olsun. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli ahlakli bebekler versinn insallahhh.

İkili Test (Down Screen)
İkili test Ekli Dosya
Serbest HCG 23.6 ng/mL
PAPP-A 3.22 mIU/mL

bunlar ne demekk yaa
ben yaptırmıştım ikili testi,yalnız bu değerlere pek bakmadım alt kısımda düşük risk falan yazıyodu,doktorum da normal demişti sonuç için,senin raporda da alt kısımda yüksek risk ya da düşük risk yazıyodur bence

benim sonucum çıkmadı ama google da ikili test yada doWn send.örneklerine bakarsan onlarda da var bu değerler

maşallah hayırlı olsun canım,Rabbim kucağına aldırmayı nasip etsin

Maşallah canım gözünaydın. . 12.haftada bana da öyle demişti. Ama kesin olması için 16.haftayi bekliyorum

Gunaydin kizlarrr :) nasilsiniz?? Bu topik cok sessizlesti ya hu :) tabiii soracaginiz sorular bitti kactiniz de miiiii sizi hidi siziiiii

Günaydin kizlar nasilsiniz ?ben 14.haftaya girdim bugun en son Dr kont.6nisandi gittim ikili testim de çok şükür iyi cikmisdi...ama kendi kendime sorular soruyorum Acaba nasil. İyimi . endişeli korku içindeyim çok merak ediyorum ...cleane iğne verdi Dr coraspirin yerine ona basladim ariyetten daha yeni gittim Dr 6sinda sizler neler hissediyorsunuz bebeginizle ilgili hareketlere belki erken daha ama hisse deniz varmi benim bu halim merakim ne olacak...bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…