- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.401
Valla canim bebişi görmediğimiz zamanlar hep bi şüphe oluyo,iyi mi saglikli mi falan,anca görünce rahatliyoruz,ben elimi karnima koyup hareket bekliyorum ama tık yok,bazen damar atmasi gibi biseyler var ama tekme falan bekliyorum sanirim:))Günaydin kizlar nasilsiniz ?ben 14.haftaya girdim bugun en son Dr kont.6nisandi gittim ikili testim de çok şükür iyi cikmisdi...ama kendi kendime sorular soruyorum Acaba nasil. İyimi . endişeli korku içindeyim çok merak ediyorum ...cleane iğne verdi Dr coraspirin yerine ona basladim ariyetten daha yeni gittim Dr 6sinda sizler neler hissediyorsunuz bebeginizle ilgili hareketlere belki erken daha ama hisse deniz varmi benim bu halim merakim ne olacak...bilmiyorum
Kızlar Günaydın
bende dün yeni Dr. Başladım memnun kaldım.bebusimizi gördüm çok güzel bi duygu ya :) eşim de nasil mutlu oldu Rabbim herkese nasip etsin. Bazı tahlilleri istedi kanama odağı küçülmus maşallah 3 gün önden gidiyoruz.
3 hafta sonra tekrar çağırdı.
Benim karnimla ilgili bir degisiklik henuz yok.senin nasil?Kizlar bir sorum olacak ...karniniz gerginmi yoksa normalmi
Çok gergin hemde canım artık iğneyi zor yapıyorum 6 ay nasıl yapçam onu düşünüyorum. İçerdede böyle gerilme gibi hisler var:) hafiftende göbek çıktı, dün kendime hamile taytı aldım çok rahat :)Kizlar bir sorum olacak ...karniniz gerginmi yoksa normalmi
maşallah arkadaşım ,göbüş müthiş,ben de henüz çok belirgin değil ama kıyafetlerim sıkıyo yaniKızlar benim karnim 6 aylik gibi ama hamile kalmadan oncede midem vardi birazdaha erken ama ben arada pıt pıt birseyler hissediyom belki ikiz diye bilemiyorum sanki icimde mısır patliyo gibi sizin karinlar nasil baslamistir artk buyumeye ?
Canım benim bulantı kısmen azaldı ama tamamen bitmedi diyebilirim,reflü beni perişan ediyor şimdiden,yastığımı yükseltmeden uyuyamıyorum,rennie duo diye bir şurup vermişti doktor,gerçekten iyi geliyorKızlar hepinize iyi akşamlar neler yapıyosunuz umarım herşey yolundadır . Benim bulantılarım hafifler gibi oldu ama bu seferde hazım zorluğu yaşıyorum ne yesem sanki boğazımda duruyor sizlerdede oluyormu böyle bişiy sanırım hamilelik reflüsuymuş bu ...
Bende rennie tablet alıyorum iyi geliyor. Bende özellikle sabahları çok bulantı oluyor henüz tam geçmedi bunada şükür .Canım benim bulantı kısmen azaldı ama tamamen bitmedi diyebilirim,reflü beni perişan ediyor şimdiden,yastığımı yükseltmeden uyuyamıyorum,rennie duo diye bir şurup vermişti doktor,gerçekten iyi geliyor
Massallah canim Allahim nazarlardan saklasin. Ben de gobusumun cikip bebisimin hareketlerini hissetmeknistiyorum. O xaman sanki daha rahat olucam. Simdi aklim surekli kuzucuk da. Acaba iyi mi ne yapiyor diyeKızlar benim karnim 6 aylik gibi ama hamile kalmadan oncede midem vardi birazdaha erken ama ben arada pıt pıt birseyler hissediyom belki ikiz diye bilemiyorum sanki icimde mısır patliyo gibi sizin karinlar nasil baslamistir artk buyumeye ?
Massallah canim Allahim nazarlardan saklasin. Ben de gobusumun cikip bebisimin hareketlerini hissetmeknistiyorum. O xaman sanki daha rahat olucam. Simdi aklim surekli kuzucuk da. Acaba iyi mi ne yapiyor diye
hadi canım hayırlısı inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz....günayydın bacılarım bugün tüm test sonuçlarıyla doktora gidicez inşallah yolundadır herşey.ben bildiğiniz alışverişe çıktım siyah taytla başa çıkamadım üzerine herşey olmuyo hamile kotu aldım bir an önce bu rahatlığı yaşamalısınız :) hamileler kotla nasıl rahat ediyo derdim hep keşke eskiden de alıp adet günleri giyseymişim :) tek sıkıntı akşam yemeğinden sonra artan mide suyu onu da sıkıntıdan saymıyorum ekmek kenarıyla bastırmaya çalışıyorum.göbek yine sabah yok akşam 6 aylık :) tek gerildiği saatler akşam saatleri ama herkes aynı şeyi yaşayınca dert etmiyorum.yüzde 60 kız demişti doktor bugün tekrar görmek istiycem bebişimi dua edin rast gitsin hepinizin de duacısıyım..
Hayirli habetlerini bekliyoruz canim,bizi haberdar et emi,günayydın bacılarım bugün tüm test sonuçlarıyla doktora gidicez inşallah yolundadır herşey.ben bildiğiniz alışverişe çıktım siyah taytla başa çıkamadım üzerine herşey olmuyo hamile kotu aldım bir an önce bu rahatlığı yaşamalısınız :) hamileler kotla nasıl rahat ediyo derdim hep keşke eskiden de alıp adet günleri giyseymişim :) tek sıkıntı akşam yemeğinden sonra artan mide suyu onu da sıkıntıdan saymıyorum ekmek kenarıyla bastırmaya çalışıyorum.göbek yine sabah yok akşam 6 aylık :) tek gerildiği saatler akşam saatleri ama herkes aynı şeyi yaşayınca dert etmiyorum.yüzde 60 kız demişti doktor bugün tekrar görmek istiycem bebişimi dua edin rast gitsin hepinizin de duacısıyım..
Aynen benimde karnım kocaman 4 aylık bugün oldu Banada çok kocaman gwliyodu seni görünce rahatladım ayniyiz çevremden sorduklarindada 3.5 aylık diyorum garip garip yüzüme bakiyolar ikiz oldugunu da bilen çok az cinsiyet lerini öğrenince soylicem yarın öğrenirim inşallah o pit pit lar bemdede var çok derinlerden gelen ikiz lerde daha erken hissedilebiliyomusKızlar benim karnim 6 aylik gibi ama hamile kalmadan oncede midem vardi birazdaha erken ama ben arada pıt pıt birseyler hissediyom belki ikiz diye bilemiyorum sanki icimde mısır patliyo gibi sizin karinlar nasil baslamistir artk buyumeye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?