2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Valla canim bebişi görmediğimiz zamanlar hep bi şüphe oluyo,iyi mi saglikli mi falan,anca görünce rahatliyoruz,ben elimi karnima koyup hareket bekliyorum ama tık yok,bazen damar atmasi gibi biseyler var ama tekme falan bekliyorum sanirim:))

Kızlar Günaydın
bende dün yeni Dr. Başladım memnun kaldım.bebusimizi gördüm çok güzel bi duygu ya :) eşim de nasil mutlu oldu Rabbim herkese nasip etsin. Bazı tahlilleri istedi kanama odağı küçülmus maşallah 3 gün önden gidiyoruz.
3 hafta sonra tekrar çağırdı.

korkmana gerek yokmuş di mi :) çok şükür küçülmüş kanama odağın inşallahhh en kısa zamanda da kaybolur odak falan kalmaz :) miniğin de iyi olmasınaa sevindim inşallah her şey güzel olur sen ve bebişin için :)

Kızlar benim karnim 6 aylik gibi ama hamile kalmadan oncede midem vardi biraz daha erken ama ben arada pıt pıt birseyler hissediyom belki ikiz diye bilemiyorum sanki icimde mısır patliyo gibi sizin karinlar nasil baslamistir artk buyumeye ?

Eklentiler

• IMG-20150419-WA0002-1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar hepinize iyi akşamlar neler yapıyosunuz umarım herşey yolundadır . Benim bulantılarım hafifler gibi oldu ama bu seferde hazım zorluğu yaşıyorum ne yesem sanki boğazımda duruyor sizlerdede oluyormu böyle bişiy sanırım hamilelik reflüsuymuş bu ...

maşallah arkadaşım ,göbüş müthiş,ben de henüz çok belirgin değil ama kıyafetlerim sıkıyo yani

Canım benim bulantı kısmen azaldı ama tamamen bitmedi diyebilirim,reflü beni perişan ediyor şimdiden,yastığımı yükseltmeden uyuyamıyorum,rennie duo diye bir şurup vermişti doktor,gerçekten iyi geliyor

Canım benim bulantı kısmen azaldı ama tamamen bitmedi diyebilirim,reflü beni perişan ediyor şimdiden,yastığımı yükseltmeden uyuyamıyorum,rennie duo diye bir şurup vermişti doktor,gerçekten iyi geliyor
Bende rennie tablet alıyorum iyi geliyor. Bende özellikle sabahları çok bulantı oluyor henüz tam geçmedi bunada şükür .

Massallah canim Allahim nazarlardan saklasin. Ben de gobusumun cikip bebisimin hareketlerini hissetmeknistiyorum. O xaman sanki daha rahat olucam. Simdi aklim surekli kuzucuk da. Acaba iyi mi ne yapiyor diye

günayydın bacılarım bugün tüm test sonuçlarıyla doktora gidicez inşallah yolundadır herşey.ben bildiğiniz alışverişe çıktım siyah taytla başa çıkamadım üzerine herşey olmuyo hamile kotu aldım bir an önce bu rahatlığı yaşamalısınız :) hamileler kotla nasıl rahat ediyo derdim hep keşke eskiden de alıp adet günleri giyseymişim :) tek sıkıntı akşam yemeğinden sonra artan mide suyu onu da sıkıntıdan saymıyorum ekmek kenarıyla bastırmaya çalışıyorum.göbek yine sabah yok akşam 6 aylık :) tek gerildiği saatler akşam saatleri ama herkes aynı şeyi yaşayınca dert etmiyorum.yüzde 60 kız demişti doktor bugün tekrar görmek istiycem bebişimi dua edin rast gitsin hepinizin de duacısıyım..

hadi canım hayırlısı inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz....

Hayirli habetlerini bekliyoruz canim,bizi haberdar et emi,

Selamlar canlar herkes iyidir inşallah
kk ya giremiyorum girsemde yazamıyorum çözüm bulamadık niyeyse bu duruma atıp duruyor
perşembe doktorumuza randevu alicaz bakalım normalde net cinsiyet icin dört hafta sonra gel demişti ama bu üç hafta bile geçmiyor bize..birde gayet normal bir insan oldum ben hiç bir gebelik belirtisi kalmadı enerjimde yerinde korkuyorum bişeymi oldu diye kafamda kuruyorum bir sürü şey ister istemez hareketlerini bir hissetseydik hayirlisiyla rahatladım sanırım

Aynen benimde karnım kocaman 4 aylık bugün oldu Banada çok kocaman gwliyodu seni görünce rahatladım ayniyiz çevremden sorduklarindada 3.5 aylık diyorum garip garip yüzüme bakiyolar ikiz oldugunu da bilen çok az cinsiyet lerini öğrenince soylicem yarın öğrenirim inşallah o pit pit lar bemdede var çok derinlerden gelen ikiz lerde daha erken hissedilebiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…