2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Selam kızlar doktordan geldik ultrasonda çarşamba bakılmıştı bugün randevu gününm olmadığı için fırsat olmadı neyse doktor ikili test, kan uyuşmazlığı ve diğer kan tahlillerime baktı şükürler olsun hepsi tertemiz çıktı. decavite başladı.benim tüp bebek merkezinde amniyosentez önerilir yazmışlar dosyama doktor bana göre bu sonuçlrla gerek yok ama ordaki doktorunla görüşeyim yarın kesin bişey söylerim dedi.amniyosenteze gerek kalmaz inşallah.mide suyumun akşamları arttığını söyledim aşırıysa ilaç yazıyım ama değilse maden suyu içebilirsin dedi.kuyruk sokumumda ağrı vardı 2 gündür onu sordum bu haftalarda başlar bebek ağırlaşıyor dedi.sorularımı sordum cevaplarımı aldım inşallah yarın öğlen de beklediğim cevabı alırsam daha ne isterim :)

Bende sen yazinca rahatladim :) senin tekmi cifmi ? Benim tek yumurta bende cok merak ediyorum cinsiyetlerini genelde ayni olurmus cinsleri tek yumurtalar Allah sukur simdiye kadar rahat bir hamilelik gecti bundan sonrada iyi gecer umarim Allahim cumlemize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin yol cok yüruyunce zorlaniyorum agrilarim oluyo ama hergun az da olsa yurumeye calisiyom ay ben daha simdiden cabuk yoruluyom heralde hizli bir sekilde kilo aldigimdan nefes nefese kaliyorum arada yazisalim senle senin nasil geciyor?

Tabii yazisqlim sevinirim Benim Cift yumurta ikizi 12 haftalikken biri kiz biri erkeğe benziyor ama 16. Haftada kesin bişey söyleyebilirim dedi bende hızla kilo alıyorum ve çok çabuk yoruluyorum özellikle merdiven çıkınca ve yakta çok kalınca belim ağrıyor son aylarda ne olacak halim bilmem Allah yardımcımız olsun zamanında gelirler inşallah

ne guzel bir kiz bir erkek :) insallah canm İnsallah vaktinden once dogmazlar insallah bugun ikizleri olan bir arkadasim aradi diyorki bana 6.aydan sonra sakin kendini yorma is yapma hep dinlen çunki erken dogumu tetiklermis rahim de acilma olursa Allah korusun diyelim kan hapi iciyormusun? Kan hapi ve elevit iciyorum ikili testi yaptirmadim ben ikizlerde pek dogru sonuc vermiyormus doktor sen bilirsin deyince yaptirmadim Allahim insallah saglikli evlatlar nasip etsin hepimize..

Hayir kan hapi icmiyorum decavit ve omega 3 iciyorum bende ikili test yaptirmadim ikiz olmasada yaptirmicaktim kizimda yaptirmistim dawn sendromlu yom eminosentez lazim diye dr beni bayagi korkitmustu kizim sapasaglam Allahima cok sukur insallah saglikla gelsin kuzularimiz yarin randevum var bakalim ne kadar buyuduler

Güzep haberlerle gelirsin inşallahh..

bende de baş ağrısı çok oluyor kızlar akşamdan beri geçmedi yinee...
Benimde arada oluyo dayanamayacak gibi olursam minoset iciyorum doktor icebilirsin demisti ama tabi her agridiginda degil normalmis hamilelikte bas agrilari ama dayanilmaz olunca insan cok keyifsiz oluyor

Benimde arada oluyo dayanamayacak gibi olursam minoset iciyorum doktor icebilirsin demisti ama tabi her agridiginda degil normalmis hamilelikte bas agrilari ama dayanilmaz olunca insan cok keyifsiz oluyor
aynen ben de içiyorum mecburen ama çok sık olunca bu sefer dayanim dedim ama bakalım sonu ne olacak

bugün bende de baş ağrısı var hava kapalı bir de sizin oluyomu bilmem karnımın altında bi gerilmeler saplanmalar değişik değişik hareketler var sırtüstü 5 dk bile uzanamıyorum içerdeki arkadaş hemen dön diyo :)

Bende yuzu koyun yatmayi istiyorum :) bazen ama yatirmiyor lar genelde sol tarafima yattigimda daha rahatim ama geceleri uyurken cok dönuyorum eskiden nasil yattiysam oyle kalkardim simdi cok farkli :)

adno28, esunger;
kızlar ben niye hissetmiyorum karnımda hareketlenme.. Cinsiyetlerle ilgili biz dr net konuşunca ona göre planlamalara bile başladık... İkizlerde göbekler biraz daha erken ve fazla büyüyormuş

ayaklarınızda yanma var mı daha bu havada ben neredeyse leğene su koyup yatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…