2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

adno28, esunger;
kızlar ben niye hissetmiyorum karnımda hareketlenme.. Cinsiyetlerle ilgili biz dr net konuşunca ona göre planlamalara bile başladık... İkizlerde göbekler biraz daha erken ve fazla büyüyormuş
Canim aslinda bizimde erken daha ama ben hergun hissetmiyom arada cok derinlerden geliyo sanki mısır patlar gibi pit pit anlik bisey bagirsaklarin hareketine benzemiyor normalde 16.hFtadan sonra baslarmis artk :) insallah cok duyacagiz tekmeleri iki tarafdanda ;-)

adno28, esunger;
kızlar ben niye hissetmiyorum karnımda hareketlenme.. Cinsiyetlerle ilgili biz dr net konuşunca ona göre planlamalara bile başladık... İkizlerde göbekler biraz daha erken ve fazla büyüyormuş
Benimkide tam hareket olarak degil hergun bile degil arada pit pit ediyor cok derinlerden ikinci hamilrligim oldugu icin ben fark edebiLdim bide 16. Haftada anca hissedersin acele etme cok tekme yicez

Cok sukur bebeklerimi gordum gelisimleri gayet iyi biri kiz biri erkek cok buyumusler biri digerini opuyodu harika bir goruntuydu Insallah saglikla devam eder hamileligim vaktinde dogarlar
ne güzel maşallah canımm...biz de haftaya gidicez özlüyor insan:)ben çok bişi hissetmiyorum ama karnım özellikle bazen çok gerilio pazar günü de kasıklarım da batma oldu geçti rahim mi genişledi acaba:)

Cok sukur bebeklerimi gordum gelisimleri gayet iyi biri kiz biri erkek cok buyumusler biri digerini opuyodu harika bir goruntuydu Insallah saglikla devam eder hamileligim vaktinde dogarlar
Aminnnn....maşallah onlara annesi büyüsünlerde bian önce yanımıza gelsinler.onları görmek izlemek kalp atışını duymak tarif edilemicek bir duygu.Ben herseferinde ağlıyorum sulugöz ...Bende sadece 1 hafta oldu görmeyeli ama nasıl dr. gidesim var anlatamam :)

ay maşallah arkadaşım negüzel bir görüntüdür tahmin edebiliyorum,ben de yarın gidicem,bakalım ne diyecek doktorum

Arkadaşlar bugun bi tuhaftim sıkıntıliydim çok şiddetli istifra ettim bilemiyorum niye boyle oldum hamilelik kusmasi degil bu midemi üşüttum sanirim havalar bi sicak bi soguk aman dikkat edin ben etmedim
Canım geçmiş olsun haftasonu ben de öyle oldum..cigerlerim çıkacak sandım ama şükür nane limon içtim çok iyi geldi..aman dikkat et kendine..

Selam canım gözünüz aydın maşallah Biz de 6 sinda gideceğiz 2li test ve cinsiyet icin..kan tahlili ni hastanede mi yaptırdın? Son kontrolde heyecandan kaçırdım detaylari ben :))

Arkadaşlar bugun bi tuhaftim sıkıntıliydim çok şiddetli istifra ettim bilemiyorum niye boyle oldum hamilelik kusmasi degil bu midemi üşüttum sanirim havalar bi sicak bi soguk aman dikkat edin ben etmedim
Canim cook cok gecmis olsun. Ayagini sicak tut. Mevlam yardimcin olsun

Gecmis olsun canim,Rabbim sifalarin en büyüğünü versin,3 aydir kesintisiz hergün en az 2 defa kusuyorum,cok zor bir durum gercekten

Ben de yarin doktora gidicem kizlar. Demir hapi falan kullanmiyorum. Bakalim yarin neler olacak. Insallah minigim iyidir kızlar dua edin bana da e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…