2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

C
Arkadaşlar bugun bi tuhaftim sıkıntıliydim çok şiddetli istifra ettim bilemiyorum niye boyle oldum hamilelik kusmasi degil bu midemi üşüttum sanirim havalar bi sicak bi soguk aman dikkat edin ben etmedim
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et ıhlamur iç limonlu , inşallah en kısa zamanda geçer...

Ben de yarin doktora gidicem kizlar. Demir hapi falan kullanmiyorum. Bakalim yarin neler olacak. Insallah minigim iyidir kızlar dua edin bana da e mi
Güzel haberlerle dön inşallah demir eksikliği çıkmazsa vermiyolar inşallah gerek kalmaz canım hayırlı haberler olsun

Ben de yarin doktora gidicem kizlar. Demir hapi falan kullanmiyorum. Bakalim yarin neler olacak. Insallah minigim iyidir kızlar dua edin bana da e mi
Demir hapi banada vermedi bir dahaki ay geldigonde tekrar konusuruz dedi ayaklarimda cok azda olsa kasilma kramp oluyo diye magnezyum basladik decavit omega3 tiroid icin ilac simdide magnezyum dedem gibi ilac posetiyle gezer oldum

Demir hapi banada vermedi bir dahaki ay geldigonde tekrar konusuruz dedi ayaklarimda cok azda olsa kasilma kramp oluyo diye magnezyum basladik decavit omega3 tiroid icin ilac simdide magnezyum dedem gibi ilac posetiyle gezer oldum
canım bende hamileler ilaç kullanmaz sanırdım dediğin gibi 1 torba ilacım var bazen içtimmi acaba sıra hangisinde diye şaşırıyorum...:)

Dr ayrintili ultrason icin 20. Haftada cektirelim dedi ama gittigim tup bebek merkezinde tek olsa 540 ikiz oldugundan 790 tl para istediler sok o,dum cok degilmi bu para yoksa baska hastanelerdede bu kadarmi tedVi bizi rende etti zaten bu kadar para veremem bide ikiz olunca fiyatin artmasida gereksiz geldi bana cektiren varsa ne kadara cektirdiniz

ben eskişehirdeyim burada detaylı ultrasonda uzman bi doktora yönlendiriyolar muayanehanesinde 180 lira alıyor canım uçuk fiyat vermişler sana.özelde de eğer o hastanenin hastası değil de sadece ultrason için gittiysen mesela muayene ücreti 70 liraysa iki katı kadar alıyolar

Kizlaaaarrr biz doktor amcamizdan geldik. Cok sukur her sey yolundaymis. Veee kızımiz olacagini soyledi. Allahimiza binlerce kez sukurler olsun bugunu gördük. Rabbim tamamina erdirir insallahhhh. Bir de kan ilaci ve decavit verdi.

Kizlaaaarrr biz doktor amcamizdan geldik. Cok sukur her sey yolundaymis. Veee kızımiz olacagini soyledi. Allahimiza binlerce kez sukurler olsun bugunu gördük. Rabbim tamamina erdirir insallahhhh. Bir de kan ilaci ve decavit verdi.
Maşallah canim Rabbim bagislasin

gözünaydınn Allah sağlık sıhhatle kavuştursun

cinsiyetler patır patır geliyo bize de yüzde 60 kız dedi biraz belirsiz bi oran ama hiiiç önemli değill hepimizi bugüne eriştiren Allaha hamdolsun 1 ay cümleten bekleyelim bakalım geçerse günler :)

gözün aydın canım hep iyi haberlerini paylaşalım inşallah...
Bizimde kız gibi dedi doktorumuz ama bidahaki gittiğimide netleşçek:)

arkadaşlar tup bebek doktorunuzu ne zaman biraktiniz

bakirkoy bahcelievler civarinda olup hangi doktora gidiyorsunuz acaba yardimmm ne olur

Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama doktorum beni istanbul /Bakırköy de bu konuda uzman bir doktora yönlendirdi.ikiz bebek 500 tl olarak fiyat verdiler..Henüz vakti gelmediği için yaptirmadım ama oraya gideceğim. .

Gözünaydın canım..hayırlı evlat olsun inşallah..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…