- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.461
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et ıhlamur iç limonlu , inşallah en kısa zamanda geçer...Arkadaşlar bugun bi tuhaftim sıkıntıliydim çok şiddetli istifra ettim bilemiyorum niye boyle oldum hamilelik kusmasi degil bu midemi üşüttum sanirim havalar bi sicak bi soguk aman dikkat edin ben etmedim
İyidir annesi merak etme Allahın izniyle yarın güzel haberlerini verirsin...:)Ben de yarin doktora gidicem kizlar. Demir hapi falan kullanmiyorum. Bakalim yarin neler olacak. Insallah minigim iyidir kızlar dua edin bana da e mi
maşallah maşallah bayaaa büyümüşlerr...16 cm olmuşlar
Sagol canm insallah.C
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et ıhlamur iç limonlu , inşallah en kısa zamanda geçer...
Güzel haberlerle dön inşallah demir eksikliği çıkmazsa vermiyolar inşallah gerek kalmaz canım hayırlı haberler olsunBen de yarin doktora gidicem kizlar. Demir hapi falan kullanmiyorum. Bakalim yarin neler olacak. Insallah minigim iyidir kızlar dua edin bana da e mi
Demir hapi banada vermedi bir dahaki ay geldigonde tekrar konusuruz dedi ayaklarimda cok azda olsa kasilma kramp oluyo diye magnezyum basladik decavit omega3 tiroid icin ilac simdide magnezyum dedem gibi ilac posetiyle gezer oldumBen de yarin doktora gidicem kizlar. Demir hapi falan kullanmiyorum. Bakalim yarin neler olacak. Insallah minigim iyidir kızlar dua edin bana da e mi
canım bende hamileler ilaç kullanmaz sanırdım dediğin gibi 1 torba ilacım var bazen içtimmi acaba sıra hangisinde diye şaşırıyorum...:)Demir hapi banada vermedi bir dahaki ay geldigonde tekrar konusuruz dedi ayaklarimda cok azda olsa kasilma kramp oluyo diye magnezyum basladik decavit omega3 tiroid icin ilac simdide magnezyum dedem gibi ilac posetiyle gezer oldum
Maşallah canim Rabbim bagislasinKizlaaaarrr biz doktor amcamizdan geldik. Cok sukur her sey yolundaymis. Veee kızımiz olacagini soyledi.Allahimiza binlerce kez sukurler olsun bugunu gördük . Rabbim tamamina erdirir insallahhhh. Bir de kan ilaci ve decavit verdi.
gözünaydınn Allah sağlık sıhhatle kavuştursunKizlaaaarrr biz doktor amcamizdan geldik. Cok sukur her sey yolundaymis. Veee kızımiz olacagini soyledi.Allahimiza binlerce kez sukurler olsun bugunu gördük . Rabbim tamamina erdirir insallahhhh. Bir de kan ilaci ve decavit verdi.
gözün aydın canım hep iyi haberlerini paylaşalım inşallah...Kizlaaaarrr biz doktor amcamizdan geldik. Cok sukur her sey yolundaymis. Veee kızımiz olacagini soyledi.Allahimiza binlerce kez sukurler olsun bugunu gördük . Rabbim tamamina erdirir insallahhhh. Bir de kan ilaci ve decavit verdi.
Hadi gözün aydın canım çok şükürbiz de geldik, cok şükür herşey yolunda ama cinsiyeti görünmedi, olsun durumu iyi dedi ya yeter bize:)
Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama doktorum beni istanbul /Bakırköy de bu konuda uzman bir doktora yönlendirdi.ikiz bebek 500 tl olarak fiyat verdiler..Henüz vakti gelmediği için yaptirmadım ama oraya gideceğim. .Dr ayrintili ultrason icin 20. Haftada cektirelim dedi ama gittigim tup bebek merkezinde tek olsa 540 ikiz oldugundan 790 tl para istediler sok o,dum cok degilmi bu para yoksa baska hastanelerdede bu kadarmi tedVi bizi rende etti zaten bu kadar para veremem bide ikiz olunca fiyatin artmasida gereksiz geldi bana cektiren varsa ne kadara cektirdiniz
Gözünaydın canım..hayırlı evlat olsun inşallah..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlaaaarrr biz doktor amcamizdan geldik. Cok sukur her sey yolundaymis. Veee kızımiz olacagini soyledi.Allahimiza binlerce kez sukurler olsun bugunu gördük . Rabbim tamamina erdirir insallahhhh. Bir de kan ilaci ve decavit verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?