2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar hepiniz cok cok sagolun guzel dua ve dilekleriniz icin. Kiz senesi mi bilmiyorum ama benim cevremde o kadar cok hamile var ki hepsi de erkek kocacim simdiden kiskanmaya basladi .diyo ki acaba oturmalara daha mi az gitsen artik dogunca ne etcez bilmiyomm

halide gözün aydın canım bizede hep kız gibi geliyor niyeyse :)
haftaya çarşamba bizde ogrenicez rabbim nasip ederse
rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu yasadiklarimizi inşallah

halide gözün aydın canım bizede hep kız gibi geliyor niyeyse :)
haftaya çarşamba bizde ogrenicez rabbim nasip ederse
rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu yasadiklarimizi inşallah
Sagol tatlim insallah gönlünüzden nasil geciyorsa Mevlam onu size nasip eylesin :) amin amin aminn canim. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin insallah

Canım gözün aydın çok sevindim Allah ım kucagimizada almayi nasip etsin sağlıkla

Sagol tatlim insallah gönlünüzden nasil geciyorsa Mevlam onu size nasip eylesin :) amin amin aminn canim. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin insallah
Amin canim ya :)) cok sevindim canim ne guzel banada icime kiz doguyor benimkiler hayirlisi :) saglikli olsunlarda insallah 7 mayista gidicem nasipse 4 olcaz belli olur artk ins. Buarada iyiyim duzeldim cok sukurr :)

Canım gözün aydın çok sevindim Allah ım kucagimizada almayi nasip etsin sağlıkla
Amin Allah razi olsun kuzucuk :) insallah sağlıkla huzurla aliriz minikleri kucaklarimiza :)
Amin canim ya :)) cok sevindim canim ne guzel banada icime kiz doguyor benimkiler hayirlisi :) saglikli olsunlarda insallah 7 mayista gidicem nasipse 4 olcaz belli olur artk ins. Buarada iyiyim duzeldim cok sukurr :)
Canim insallah Rabbim gonlunden gecen muradi verir :) massallah kocaman oldu senin minikler kuzum :) Allaha sukur toparlanmana sevindim :)))

Amin Allah razi olsun kuzucuk :) insallah sağlıkla huzurla aliriz minikleri kucaklarimiza :)

Canim insallah Rabbim gonlunden gecen muradi verir :) massallah kocaman oldu senin minikler kuzum :) Allaha sukur toparlanmana sevindim :)))

Amin canım cümlemize inşallahh ;-)

Kizlaaaarrr biz doktor amcamizdan geldik. Cok sukur her sey yolundaymis. Veee kızımiz olacagini soyledi. Allahimiza binlerce kez sukurler olsun bugunu gördük. Rabbim tamamina erdirir insallahhhh. Bir de kan ilaci ve decavit verdi.

Canım benim gözünüz aydın. Çok şükür, Maşallah! Kız olacak demek ne kadar güzel bir haber bu :) Erkek olsa da çok güzeldi. Sağlıklı olsun da fark etmez ama hep ilk çocuk kız olsun derler ya sizin de öyle olmuş.

Sagol canim. Aynen kiz erkek farketmiyor cunku biz zaten evlat hasreti ile yandigimiz icin cinsiyet bizi cook baglamiyor. Mevlam saglikli hayirli ahlakli evlatlar versin insallah cumlemize seker :)

Reactions: 9ay
Kizlar gunaydinnn kandilimiz mubarek olsun insallah. Bu mubarek günlerin hurmetine Rabbim evlat hasreti ceken cumle muslumanin evladina saglikli imanli hayirli ahlakli evlatlar verir insallah. Hamilelerimize Rabbim saglikli bir gebelik gecirip saglikli imanli ahlakli evlatlar dunyaya getirebilmeyi nasip eder insallahhh... Anali babali buyutebilmemizi nasip eder insallah amin amin aminnn

Amin Amin Amin inşallah canım Rabbim nice kandillerde buluştursun tüm sevdiklerimizle birlikte inşallah..
Dualarımız kabul olsun inşallah...

Arkadaslar bana yardimci olurmusunuz cumartesi doktor kese gormeye cagirdi ama bende hic belirti yok sadece goguslerde hasasiyet sislik gibi bel agrisi batma vs gibi yok pozitif sonuc aldiktan sonra sizlerde kese gorene kadar belirti varmiydi normalmi benim yasadiklarim kandiliniz mubarek olsun rabbim ne dilegimiz istegimiz varsa gerceklestirsin ammmin

Canim masallah pozitif haberi almissin. Belirti falan arama. Hamileligin tadini cikar. Her sey yolundadir insallah. 3 aylikken bisey hissetmiyosun kaldi ki daha mini minnakken biseyler hissedebilesin. O yuzden rahatla ve kese gunu kalp atisini bekle. Insallah her sey guzel olucak

Arkadaslar bana yardimci olurmusunuz cumartesi doktor kese gormeye cagirdi ama bende hic belirti yok sadece goguslerde hasasiyet sislik gibi bel agrisi batma vs gibi yok pozitif sonuc aldiktan sonra sizlerde kese goren
Ammmin canim cok saol insallah

Canim kendini hic strese sokma ben dede hic belirti olmamisti hatta mide bulantim bile cok nadir oldu insallah bebegin seninle..

kızlarrrr nasılsınızzzz? bizlerin uçak yolculuğu yapmasında sakınca var mı bilen var mı? takriben 20. haftadamda 1 saatlik yolculuk uçak yolculuğu yapmam lazım. yorumu olan var mı?

kızlarrrr nasılsınızzzz? bizlerin uçak yolculuğu yapmasında sakınca var mı bilen var mı? takriben 20. haftadamda 1 saatlik yolculuk uçak yolculuğu yapmam lazım. yorumu olan var mı?
Ben transferden sonraki 4.gun ucakla istanbuldan trabzona gelmistim. O yuzden 20haftalik gebelikte sanirim sorun olmuyor.sadece x ray cihazlarindan gecme

Ben transferden sonraki 4.gun ucakla istanbuldan trabzona gelmistim. O yuzden 20haftalik gebelikte sanirim sorun olmuyor.sadece x ray cihazlarindan gecme

Onun icin rapor almayi dusunuyoruz cnm. Biletlerimizi aldik, cumartesi kontrolum var dooktora da bi soralm . Bakalim biz de senin gibi cinsiyetini ogrenebilecek miyiz prensesin annesi ;-)

Daha belirti icin cok erken hamileligin tadini cikar insallah saglikla kesesini kalp atisinida gorursun

Hayirli olsun prensesin olacakmis saglikla sihatla dogsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…