2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canim kendini hic strese sokma ben dede hic belirti olmamisti hatta mide bulantim bile cok nadir oldu insallah bebegin seninle..
Ammmin canim stres ettim belirti olmayinca cumartesi gidicem kese gormeye dua edin bana benimde saglikli bir sekilde hamileligim olup kucagima alabileyim hepimiz kucagimiza almak nasip olsun ammin

Günaydın bacılarım cumanız ve geçmiş kandiliniz mübarek olsun ben dün sabah miniğimi kutladım kuzucuklarımızın da bayramı kutlu olsun :)
Allah nice kandillere bayramlara evlatlarımızla sevdiklerimizle sağlıkla erişmeyi nasip etsin...

Amiiiinn insallah seker

Günaydın hayırlı sabahlar hayirli cumalar olsun inşallah kızlar. Rabbim bu gunun hurmwtine evlat hasreti ceken cumle muslumanin evladina hayirli imanli saglikli ahlakli evlatlar versin inşallah. Hamilelerimize de Mevlam saglikli bir gebelik gecirip saglikla hayirlarla dogum yapip yavrularini kucaklarina almayi nasip etsin insallahhh tabi icinde de bize de nasip etsin insallah Allahim. Amin amin amin

Kızlar merhaba,moralim bayağı bozuk,çarşamba günü doktor kontrolüm vardı,bebeğin eşi rahim ağzını kısmen kapatmış dedi,rahim büyüdükçe çıkar dedi ama yine de canım sıkıldı,bir de hemogram testinde ınr değeri yani kanımın koyuluğuna bakıldı,referans aralığı 1-1.5 olması gerekirken 0.94 çıktı ,hibor 5000 e başladım 10 günlük kullanıcam tekrar kontrol,coraspin kullanıyodum tüp bebek tedavisi devamı için,bitince bırakabilirsin dediler,10 gün bekledik vücut attı aspirini,ve tekrar yapılan hemogramda kanım koyulaşmış,önce 1.18 idi,şimdi 0.94,Allahtan bebeğim iyiydi,cinsiyeti kız gibi falan dedi ama hemen bacağını kapattı utangaç bebiş

Sıkma canını zaten dr yukarı çıkar demiş kan için de hapa devam dedi mi

Aramiza bi prenses daha geliyor sanirim cok sukur her sey yolundaymis cnm. Peki senin mide bulantilarin coktu doktorun ona ne dedi ve merak ettim dosun asagida olmasinin ne gibi bi etkisi oluyoomus

iğne daha etkili ben transferden beri yapıyodum yeni kestiler ama pıhtılaşma riskini sormuştum iğne vurdukça korkma iğneyi keserlerse de normalde içtiğinden çok daha fazla su içmeye çalış kanımız pıhtılaşmaya müsait

Aramiza bi prenses daha geliyor sanirim cok sukur her sey yolundaymis cnm. Peki senin mide bulantilarin coktu doktorun ona ne dedi ve merak ettim dosun asagida olmasinin ne gibi bi etkisi oluyoomus
Bulantım kısmen azaldi ,hergün 3 defa çıkaran ben 2 günde bir falan kusuyorum,plasenta asagida olmasi istenilen bir durum degil,normal dogum yapamiyosun,fazla bisey de bilmiyorum,rahim büyüdükce yukarı çikabilir dedi,bakalim yaşayip görücez

Haklisin canim,suya limon da sıkıyorum o da iyi geliyormus,bebegin gelisimi iyiydi,gittigim gün 3 gün ilerideydi ve 130 gramdi

Anladim cnm, ama doktor demis ya cikar yukari diye. Merak etme sen. Gucluuu anne adaylariyiz biz neler neler atlattik cok sukur, insallah bu ve bunun gibiler de gececek

Haklisin canim,suya limon da sıkıyorum o da iyi geliyormus,bebegin gelisimi iyiydi,gittigim gün 3 gün ilerideydi ve 130 gramdi
maşallahı var güzel gelişiyo hiç merak etme pıhtılaşma çözülebilir bi durum Allah esirgesin ama doğurana kadar kullancan deseler kullanmazmıyız iğne yada hap onlar için dayanırız Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…