2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Korkma canım içini ferah tut. Allahın izniyle hiçbişey olmaz.. çok ciddi bir durum olsaydı mutlaka müdahele edici birseyler uygulardi. Doktorlar bu gibi durumlara alısıklar. Zaten söylemiş büyüdükçe çıkar diye.. kendini üzme...

Canım Allahın izniyle hiç bişe olmaz. Maşallah Neguzel saglikliymis dert etme

Kızlar ne zamandır yazamıyorum. Bazı şeyleri kendi içimde aşmam gerekti. Uzunca bir süre... Genetik testte ben de çıkan sorundan sonra, eşimde 5. Kromozom anomalisi çıktı ve amniyosentez önerildi. Ikili testimiz 436/1 olduğundan korkuyorum. Kendi doktorum 16. Hafta detaylı ulstrason yapacağıni ve 4lü tarama yapacağını bir şey çıkarsa amniyosentez yapılabilecegini şimdilik her şeyin yolunda oldugunu söyledi. Tabiki bu kadar zor bulmuşken yavrumu korkuttu her şey beni. Bunun ustune bu persembe 3. Kez yogun kanamam oldu ve hastanede kaldım. Kanamanin ardından ultrasonla bakıldığında bebeğimin iyi oldugu ve yüzde 90 kız oldugü söylenildi. Neye niyet neye kısmet anlayacağınız. Şimdi bekliyorum bu perşembeki ultrasonumu. Dua ediyorum ve korkuyorum. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin yavrumu insallah. Hepinize de iyi bir hamilelik süreci ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Canım Allah sifalar versin,Rabbim yavrunu sana bağışlasin,dua edicez,bu ara cok fazla duaya ihtiyacımız var sanirim,ben de çok stresliyim ,bol bol ya mubdi çekiyorum,sen de mutlaka çek bence,inşallah bebegin gayet sağlıklı çıkacak,testlerin yanilma payi cok oluyomuş

Inşallah canım inşallah. Aynı zamanda benim bebegimin esi de asagida. Birkac haftaya cikarmis. Ona takma kafani canim. Tek derdin o olsun insallah. Dualarim hepimizle.

Amin canim insallah..
Rabbim sorunsuz birsekilde evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah Tez vakitte hersey düzelir insallah

Teşekkür ederim kızlar. Benim kadar sabırsız ve tez canlı bir insan daha yoktur hayatta. Bu süreç bana sabrı öğretti. Dayanmayı ve güçlü olmayı. Kendi içime döndüm belki de biraz da. Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin hiçbirimize inşallah.

Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna gircek sıkma canını sen bebeğinde üzülmesin inşallah amniyosentezede gerek kalmaz...

Selamlar kızlar herkes iyidir inşallah
Sorunu olanların bir An önce duzelmesini diliyorum..
Benimde salı gününden beri biraz moralim bozuk..kendi doktoruma geçen haftaya randevu alamadığım için Mah de tip merkezinde kadın doğumcuya gittim çok şükür bebeğim gayet iyi ama suyunu az buldum diye kaç defa söyledi..eve gelip doktorumu arayip durumu anlattım korkulacak bişey olmadığını bol su icmemi havuç suyu icmemi Sol tarafima yatıp dinlenmemi söyledi..suyumun az olduğunu kafamda kurarken 4 gündür çok fazla kasik ağrım başladı bazen bıçak gibi göbeğime doğru çıkan bazen afedersiniz makatima bile vuran bir ağrı..hele yarım saatten fazla oturursam ve birazcik ayakta kalırsam acayip moralim bozuk crsmba kontrolüm var..bu ağrı neden olur kızlar diyorum herhalde usuttum idrar yolu enfeksiyonu felan mi yarın sağlık ocağına gidicem orda idrar tahlili yapiyorlarmi acaba ? Rabbim zor bulmusken acılarını göstermesin hepimize inşallah

Canim cok gecmis olsun sakin ol ama lutfen. Doktorunu dinle sen bol su ic. Kasik agrilarin enfeksiyondan olabilir oonun da tek ilaci zaten bol su icmek. Usutmus de olabilirsin. Gonlunu ferah tut cnm. . Hem doktorunla da gorusmussun. Allah korusun olummsuz bi sey gorseydi direkt muayneye cagirirdi. Sen simdi sakince doktorunu dinle canim. Eger icin rahat etmezse yakin zamana kendi doktoruna randevu al. Ama bol su icmeyi ihmal etme cnm. Coook gecmis olsun

Sağolasın canım
Zaten crsmbaya randevum var doktoruma söyledim acil birseyse geleyim diye korkmana gerek yok demişti ama kasik ağrım yoktu..On saniye geliyor sızı geçiyor sürekli bir sızı hissediyorum..hamile kaldığım günden beri bir kere bile kasik ağrısı yasamamistim..nette okuyoruz rahim genişlerkende olurmuş böyle ağrılar...yarın sabah sağlık ocağına gidicem enfeksiyon için tahlil yapamiyorlarsa acile gidicem bakalım ne çıkacak

Gecmis olsun canim insallah onemli birsey degildir bendede oluyo kasik agrisi bol su icmek gerekiyor bende cok su icmiyorum bundan sonra icicem insallah Allah korusun hepimizi ve miniklerimizi..

çok çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçer ağrıların.Eğer suyun azlığı sıkıntı yaratçak bir durum olsa dr. söylerdi sanırım ama sen yinede kendi doktoruna bir görün için rahat etsin.Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin ....Aminn...

Kızlar rabbim derdi olanlara deva versin. Canınızı Sıkma yın buda büyük sıkıntı. Ins hayirlisiyla bebislerimize kucagimiza alacağız. Ben bişey soracam kilo aldiniz mi 15. Haftaya yim ben almadım. Dr almaman iyi diyor ama bilemedim.

canım ben 14. haftadayım sadece 1 kiloya yakın aldım doktor zaten ilk 3 ay alma demişti şimdide çok alma diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…