2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Sağolun kızlar mesajlarınız için..sabah sağlık ocağına gittim hemşireyle konuştum enfeksiyon için orda yapılan idrar tahlilinin pek iyi sonuç vermediğini söyledi..bende crsmba zaten kontrolüm var kendi doktorum ne isterse istesin orda yaptirayim kafam rahat eder dedim..iki gündür biraz azaldı batmalarim çok şükür bugün daha az..Allahım hepimize sağlıkla sihhatle zamanında kucağımiza aldirsin inşallah

Ben ilk başta dört Kilo vermiştim onun üçünü aldım daha artı Kilo eklemedik 16.haftaya girdim bugün çok şükür
Zaten Kilo alımını ilk üç ay istemiyor doktorlar

Merhaba bacılarım sıkıntıları olanlara ferahlık sağlık diliyorum. ben geçen hafta doktorumdan izin alarak diş dolgusu için dişçiye gittim çünkü ciddi boşluk var dişimde ve bu haftalarda tedavi serbest sonradan başımı ağrıtsın istemedim.dişçi risk almadı ve kadın doğum dr umdan yazılı kağıt istedi o kağıdı almak ve fırsat bulursam bebeğimi görmek için bugün hastanedeydik.kağıdı imzalattım bebişimi de gördüm her gittiğimde kafa başka yöne dönmüş buluyorum :) gerinip duruyodu ( bu hafta evde de yorulduğum için korkmuştum iyi oldu gördüğüm ) neyse bahsettiğiniz kasık ve bacak krampları bende de başladı dr a sordum önümüzdeki ay magnezyum vericez ama sen yoğurda ağırlık ver dedi.pastörize meselesini sordum çok iyi kaynatılmışsa ev yoğurdu tavsiye ediyorum dedi.benim kafama takılan tek şey 15 nisan 12+6 demişti aradan 12 gün geçti ultrasonda 13+6 yazıyo bana göre bugün tam 14+4.dolayısıyla dr bebek haftasına göre önden gidiyo dedi nasıl olur da 12 günde 1 hafta atmış görünür cihazda anlamadım fikri olan varsa söylesin. bi de diş etlerim sanki kendini saldı bişey çiğnerken dişlerim sallanıyomuş gibi geliyo.onun dışında şükürler olsun iyiyiz :)

herşeyin iyi olmasına sevindim canım bldiğim onlar son adet tarihine göre hesaplıyorlar ve daha büyükse önden gidiyor diyolar.Ama seninkini bende anlayamadım.Benim dişetlerim çok fena kanıyor fırçalarken lavabo kan içinde kalıyor....Şimdiden dolgunu yaptırman çok iyi olmuş.

bakalım 13 mayısta gidicem tekrar kaç çıkıcak bide muhtemel doğum tarihini tekrar sorucam değişiklik var mı diye hafta hesabım karıştı iyice

Arkadaşlar bugun doktora gittik :) bebislerim erkekmiss :))) ben kendime kiza hazirlamistim sanki biraz bozuldum ilk duyunca ama saglikli olsunlarda :)) erkeklerim kafa kafaya vermisti surekli hareket halindeler kendi kendime diyorum belji kordonu gormustur diye ama 7 mayisda tekrar gitcem bakalim o nediyecek bugun gittigim baska bir doktordu hayirlisi artk Ömer-hüseyin isimleri dusunduk :)
buarada 15.hafta bitmis 4 e girdik

Bak sen afacanlaraaaa Allahim saglikla, zamaninda kucaginiza almayi nasip etsin insallah cnm. Bizim de cumartesi kontrolumuz vardi bizim de hayirlisiyla oglumuz olacak. Insallah hepimiz icin herkes icin herr sey yolunda gider.
Ne kadar farkli duygular. Biz birbirini hic tanimayan insanlar, her asamayi birlikte yasiyoruz. Insallah daha nice mutluluklarimizi birlikte yasariz

Amin canm ya aynen nice guzel haberleri birlikte paylasmak dilegiyle Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu bizede kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah saglikla mutlulukla.

Hayırlı olsun sağlıkla dogsunlar inşallah

Maşallah canim,ne güzel haber verdin bize,Rabbim evlatlarını size bağışladin

Canımm hayırlısı olsunn bazen içimizden geçenin tersini duymak garip geliyo ama ne olursa olsunlar onlar bizim en kıymetlilerimiz inşallah sağlık ve hayırlı olurlar ben tekrar gözünaydın diycem :)

Günaydın kızlar inşallah güzel haberler alacağımız bir gün olur.. adno28 gözünaydın canım..hayırlı olsun paşaların Bu cumartesi ben de gideceğim doktora inşallah ben de cinsiyetleri kesin olarak öğrenirim

Canımm hayırlısı olsunn bazen içimizden geçenin tersini duymak garip geliyo ama ne olursa olsunlar onlar bizim en kıymetlilerimiz inşallah sağlık ve hayırlı olurlar ben tekrar gözünaydın diycem :)
Aynen canm öyle inanki biz bu ani cok bekledik yeterki saglikli salih evlatlar olsunlar hepimizinki insallah çok sağoll :))

Sağol canım :) Amin bakalim seninkiler ne :) hayirli haberlerle gel insallah

ay yerim ben onları maşllah onlarar Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel şeylermiş bunlar ya :Hiç tanımadığım halde kendimin gibi seviniyorum.Allahım güzel haberlerimizi paylaşmayı daim etsin.
banada geçen gittiğimde kesin değil ama kız gibi demişti değişirmi acaba şimdi ne dersin ???

kızlar hep böyle güzel haberler alalım inşallah,bebişlerimiz bizlere sımsıkı sarılsın,bırakmasınlar bizleri,bu arada bana da kız gibi demişti ama kesin değil,kız senesi galiba:) unutmadan üçlü test yaptıran var mı ben haftasonu üçlü test yaptırıcam

henüz yaptırmadım ama onunla ilgili bişey sorcam ayrıntılı ultrason ne zaman oluyo yada üçlü teste bağlı mı oluyo ayrıntılı da 17-20. haftalar arası yazıyo

Amin canım cümlemizin evlatlari saglikli sihhatli olsunlar insallah :) kesin degilse belki degisebilir canm arkadasimada 3.5 aylikken erkek dedi daha sonra kiz oldugu kesinlesti hayirlisi :) kiz erkek farketmez .

henüz yaptırmadım ama onunla ilgili bişey sorcam ayrıntılı ultrason ne zaman oluyo yada üçlü teste bağlı mı oluyo ayrıntılı da 17-20. haftalar arası yazıyo

Ayrintili icin doktorum bana 20!haftada yaptir dedi. Bi de bana 3luyu yaptirmadan direkt bu haftasonu 4lu testi yaptirmami soyledi. Bu haftasonu kismetse 16!hafta olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…