2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Adno demek grubumuza iki oglus daha ekleniyor hayırlı olsun

Kızlar banada dua edin yarın doktordan iyi haberlerle ayrilalim acayip stres yaptım inşallah kasik ağrılarım hayra alamettir

kızlar bugün hava sıcak olup da içecek bişey bulamayınca aklıma takıldı yaz geliyo hadi kışın neyse de biz yaz aylarında o sıcaklarda ne içicez herşey ya asitli ya katkılı bütün yaz ayran mı içicez evde olsam meyveli süt bişeylr yapayım.maden suyu ödem yapıyo gazozlar adı üstünde gazlı aklına seçenek gelen var mı :)

Adno demek grubumuza iki oglus daha ekleniyor hayırlı olsun

Kızlar banada dua edin yarın doktordan iyi haberlerle ayrilalim acayip stres yaptım inşallah kasik ağrılarım hayra alamettir
canim insallah hayirli haberlerle gel duamiz seninle kasik agrilari bendede oluyor bence kotu dusunme canm

bol bol su icecegizz :)) canm

kızlar merhaba, ya benimde 2 -3 gündür bir defa sarı su gibi akıntım oldu . biraz korktum açıkçası eyvah dedim kan leke geilcek dedim ama çok şükür gelmedi sadece su gibi sarı akıntı geldi. sizleerde de bu haftalrada olmuşmuydu kızlar..
gerçi cumartesi kontrolümüz var inşlh herşey yolundadır...

herhalde bol bol ayran su içicez :)) başkada alternatif yok gibi

Bazen canım böyle asitli meyveli bişey içmek istiyo sonra gözümün önüne gazdan uyumayan bi bebek geliyo dayanıyorum suya

Benimde yeni basladi beyaz akinti normaldir bence koyu olmadigi surece endise etme canm

benim başlarda olmuştu şimdilik bişy yok ama belli dönemlerde artacak diye biliyorum panik yapma

valla canım ben yaz olunca alıyorum meyveleri şeftali erik kayısı yada ne varsa karıştırıp doğal meyve suyu yapıyorum tavsiye ederim hem sağlıklı hem güzel...Ama dışardayken mecbur ayran soda ....

valla canım ben yaz olunca alıyorum meyveleri şeftali erik kayısı yada ne varsa karıştırıp doğal meyve suyu yapıyorum tavsiye ederim hem sağlıklı hem güzel...Ama dışardayken mecbur ayran soda ....
bu gidişle bende yazın yanımda işe götürmek üzere meyveli buzlu süt falan yapıcam uğraşmak vicdan azabından iyidir

canim insallah hayirli haberlerle gel duamiz seninle kasik agrilari bendede oluyor bence kotu dusunme canm
Canim benim bin massallahhh :) iki tane aslan parcasi geliyorr yasasin :)) Allahim nazarlardan kem gozlerden saklasin sizi :))

Kizlar gunaydin nasilsinjz? Biz iyiyiz cok sukur :) bebiklerinin ya da bebisinin hareketini hissedenler var mi?? Hissettiyseniz kacinci haftanizda hissettiniz hatunlar??

Kizlar gunaydin nasilsinjz? Biz iyiyiz cok sukur :) bebiklerinin ya da bebisinin hareketini hissedenler var mi?? Hissettiyseniz kacinci haftanizda hissettiniz hatunlar??
Günaydın canımm... suan sanırım tam hissetmiyorum hissediyorsam da anlamıyorum gibi geliyor.. ama karnına elimle dokundugumda Nerede olduklarını farkediyorum orasını hemen gerdiriyorlar seviyorum seviyorum sevdikce sevesin geliyor..iminnaklarım tepki vermeye başladı içimden ikisi de kız gibi geçiyor ama cumartesi günü öğreneceğim inşallah..Bu arada beğendiğimiz isimleri de arada paylaşalım ki fikir olsun

Benim oglusumda bazen baloncuk patlatiyo sanki ya da bana oyle geliyor bilemiyoum. Ama elim hep karnimda inanilmaz bi sey. Sabah esimle de dalga geciyorum kapida ugurluyo bizi oglumu da alip gidiyorum sen kal isim konusu da tam bi muallak bizim icin valla paylasalim isimsiz kahramanlarimiza isim bulalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…