- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.561
canim insallah hayirli haberlerle gel duamiz seninle kasik agrilari bendede oluyor bence kotu dusunme canmAdno demek grubumuza iki oglus daha ekleniyor hayırlı olsun
Kızlar banada dua edin yarın doktordan iyi haberlerle ayrilalim acayip stres yaptım inşallah kasik ağrılarım hayra alamettir
bol bol su icecegizz :)) canmkızlar bugün hava sıcak olup da içecek bişey bulamayınca aklıma takıldı yaz geliyo hadi kışın neyse de biz yaz aylarında o sıcaklarda ne içicez herşey ya asitli ya katkılı bütün yaz ayran mı içicez evde olsam meyveli süt bişeylr yapayım.maden suyu ödem yapıyo gazozlar adı üstünde gazlı aklına seçenek gelen var mı :)
canım inşlh güzel haberlere gelirsin...Adno demek grubumuza iki oglus daha ekleniyor hayırlı olsun
Kızlar banada dua edin yarın doktordan iyi haberlerle ayrilalim acayip stres yaptım inşallah kasik ağrılarım hayra alamettir
kızlar bugün hava sıcak olup da içecek bişey bulamayınca aklıma takıldı yaz geliyo hadi kışın neyse de biz yaz aylarında o sıcaklarda ne içicez herşey ya asitli ya katkılı bütün yaz ayran mı içicez evde olsam meyveli süt bişeylr yapayım.maden suyu ödem yapıyo gazozlar adı üstünde gazlı aklına seçenek gelen var mı :)
Benimde yeni basladi beyaz akinti normaldir bence koyu olmadigi surece endise etme canmkızlar merhaba, ya benimde 2 -3 gündür bir defa sarı su gibi akıntım oldu . biraz korktum açıkçası eyvah dedim kan leke geilcek dedim ama çok şükür gelmedi sadece su gibi sarı akıntı geldi. sizleerde de bu haftalrada olmuşmuydu kızlar..
gerçi cumartesi kontrolümüz var inşlh herşey yolundadır...
benim başlarda olmuştu şimdilik bişy yok ama belli dönemlerde artacak diye biliyorum panik yapmakızlar merhaba, ya benimde 2 -3 gündür bir defa sarı su gibi akıntım oldu . biraz korktum açıkçası eyvah dedim kan leke geilcek dedim ama çok şükür gelmedi sadece su gibi sarı akıntı geldi. sizleerde de bu haftalrada olmuşmuydu kızlar..
gerçi cumartesi kontrolümüz var inşlh herşey yolundadır...
valla canım ben yaz olunca alıyorum meyveleri şeftali erik kayısı yada ne varsa karıştırıp doğal meyve suyu yapıyorum tavsiye ederim hem sağlıklı hem güzel...Ama dışardayken mecbur ayran soda ....kızlar bugün hava sıcak olup da içecek bişey bulamayınca aklıma takıldı yaz geliyo hadi kışın neyse de biz yaz aylarında o sıcaklarda ne içicez herşey ya asitli ya katkılı bütün yaz ayran mı içicez evde olsam meyveli süt bişeylr yapayım.maden suyu ödem yapıyo gazozlar adı üstünde gazlı aklına seçenek gelen var mı :)
bu gidişle bende yazın yanımda işe götürmek üzere meyveli buzlu süt falan yapıcam uğraşmak vicdan azabından iyidirvalla canım ben yaz olunca alıyorum meyveleri şeftali erik kayısı yada ne varsa karıştırıp doğal meyve suyu yapıyorum tavsiye ederim hem sağlıklı hem güzel...Ama dışardayken mecbur ayran soda ....
Siskinlik olmuştur canım...en garanti sabah tartılmak. . Sabah tartildigin kilo doğrudur. .Yaaaa ben sabah okula giteden 61!7 kiloydum simdi 63.4 olmusum. Bu kadar degisim olmaz di mi :-!
Canim benim bin massallahhh :) iki tane aslan parcasi geliyorr yasasin :)) Allahim nazarlardan kem gozlerden saklasin sizi :))canim insallah hayirli haberlerle gel duamiz seninle kasik agrilari bendede oluyor bence kotu dusunme canm
Günaydın canımm... suan sanırım tam hissetmiyorum hissediyorsam da anlamıyorum gibi geliyor.. ama karnına elimle dokundugumda Nerede olduklarını farkediyorum orasını hemen gerdiriyorlar seviyorum seviyorum sevdikce sevesin geliyor..iminnaklarım tepki vermeye başladıKizlar gunaydin nasilsinjz? Biz iyiyiz cok sukur :) bebiklerinin ya da bebisinin hareketini hissedenler var mi?? Hissettiyseniz kacinci haftanizda hissettiniz hatunlar??
Günaydın canımm... suan sanırım tam hissetmiyorum hissediyorsam da anlamıyorum gibi geliyor.. ama karnına elimle dokundugumda Nerede olduklarını farkediyorum orasını hemen gerdiriyorlar seviyorum seviyorum sevdikce sevesin geliyor..iminnaklarım tepki vermeye başladıiçimden ikisi de kız gibi geçiyor ama cumartesi günü öğreneceğim inşallah..Bu arada beğendiğimiz isimleri de arada paylaşalım ki fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?