2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Günaydın bacılarr nasılsınız. ben bol rüyalı geceler geçiriyorum sanki her gece yeni bi film izleyip uyanıyorum :) karnımı artık saklayamıyorum alışmaya çalışıyorum :) gün içinde bebeğimle konuşşunca eşim beni ne zaman duycak diye kıskanma belirtileri göstermeye başladı :)

halide25 günaydın canım çok sağol :)
isim konusunda ben yeni isimleri pek düşünmedim ama hosuma giden cok isimler var erkek isimleri Biz rahmetli abisinin ve babasinin ismi Hüseyini koyacagiz birine birine hüseyin koyupta dogerine yeni isimlerden olmaz diyorum Ve sevdigim ömer ismini koymak istedim Hüseyin Ömer gayet uyumlu.
Ama sevdigim erkek isimleri Poyraz,Yusuf,Toprak Kızlarimiz olsaydi eger Eylül ve Yağmur olacaktı cok seviyorum bu isimleri

Aynen canm hergece soluksuz ne ruyalar :)
Biri bitiyo biri basliyo hamilelikte cok gorulurmus.

Canim benim bin massallahhh :) iki tane aslan parcasi geliyorr yasasin :)) Allahim nazarlardan kem gozlerden saklasin sizi :))
Amin canim cümlemizinkini insallah...
Hareket konusunda çok derinlerden biseyler arada oluyo ama tam anlamiyla hissetmedim daha ama artk baslar heralde önumuzdeki gunlerde yanliz karnim 6 aylik gibi cabuk buyudu

Amin canim cümlemizinkini insallah...
Hareket konusunda çok derinlerden biseyler arada oluyo ama tam anlamiyla hissetmedim daha ama artk baslar heralde önumuzdeki gunlerde yanliz karnim 6 aylik gibi cabuk buyudu
normal sen ikiz taşıyosun bende bişeyler hissediyorum ama bebeğe yormak istemedim sanki küçük bi balığın kuyruğu çarpıyo bazen bilemedim

bende isim bulamıyorum öyle fazla ciks isimler istemiyorum.Çok eskide olmasın.Çocuk büyüyüncede isminden memnun olsun geleceğinide düşünmeli.Birde cinsiyette netleşmedi daha ....
ama kızlarda Zeynep deniz öykü elif ceren isimlerini beğeniyoru.Erkeklerdede bora ege kemal isimlerini beğeniyorum.
valla kızlar aklına gelen söylesin birbirimizden feyz alalım...:)

benim kızım olursa adını Beste koymak istiyorum.erkek isimlerinden de Uğur koymak isterim bize uğurlu gelsin diye ya da Umut.doktor yüzde 60 kız diyince Besteye yöneldim :)

Ben bi de isim karakter iliskisine inaniyorum. Okulda bi suru cocuk gorunce isimle yaramazligi hemen bagdasttiriyorum yooook olmaz diye bi ara Yankkı ismi cok hosuma gitmisti onu da esim begenmedi. Bakalim daha var buluruz elbet. Ama doga isimleri bende de ust sirada. Ruzgar, Toprak : Ege gibii

Zeynep favorilerimden :) cok isim var ama anlamlarina bakip ta koymak daha iyi olur diye dusunuyorum anlamsiz oyle cok isim varki insallah tez vakitte gecsin zaman alalim minikleri kucaklara :) insallahh

Isim konusunda çok kararsizim kızlar..gerçi daha cinsiyetleri bile netlesmedi ama şimdiden varsayımlarla bulmaya çalışıyorum..öykü &yağız. . Efe&Ece (ama tanıdığım bütün efe isimli ögrencilerim çok yaramazdi ) öykü &Melis. . Duru &Ece. .. secebildim mi tabiki Hayır ama ikisinden biri erkek olursa bir adını mutlaka Ahmet istiyorum..

benim tanidigim efeler cok yaramaz :)) o ismi ele canm :)
Duru yegenimin ismi cok guzel isim kendide ismi gibi guzel duru :)

kızlar size bir şey sorucam sizinde göğüslerinizde kahverengileşme oldumu birde göbeğimde tüy yoktu tüylenmeye başladı :)
beyaz tenliyim çok fark yok ama etrafı büyüyo.karnımda geçen hafta başladı tüylenme.ya bide ben saraçoğlundan dinledim çatlağı tek önleyen şey badem yağıymış ama kimine tüylenme yapmış ben pahalı krem almak istemiyorum onlar da kimyasal

canım benimkiler zaten 2 katına çıktı birde koyulaştılar.Senin ikizdi yanlış hatırlamıyorsam kızmıydı belli olmuşmuydu ???
bademyağının tüylenme yağtığını bende duydum,henüz bende krem almadım johnsons bebe yağı aldım şimdilik...

benim tek ve net olmamakla birlikte kız.bebe yağını bende kullanıyorum ama doğal bişeyle de desteklemek istiyorum çünkü bebe yağı duştayken güzel oluyo kurulanmadan sürüyorum geceleri de badem yağı sürcem deniycem tüylenme yaparsa bırakırım napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…