- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.581
Günaydın canımm... suan sanırım tam hissetmiyorum hissediyorsam da anlamıyorum gibi geliyor.. ama karnına elimle dokundugumda Nerede olduklarını farkediyorum orasını hemen gerdiriyorlar seviyorum seviyorum sevdikce sevesin geliyor..iminnaklarım tepki vermeye başladıiçimden ikisi de kız gibi geçiyor ama cumartesi günü öğreneceğim inşallah..Bu arada beğendiğimiz isimleri de arada paylaşalım ki fikir olsun
Aynen canm hergece soluksuz ne ruyalar :)Günaydın bacılarr nasılsınız. ben bol rüyalı geceler geçiriyorum sanki her gece yeni bi film izleyip uyanıyorum :) karnımı artık saklayamıyorum alışmaya çalışıyorum :) gün içinde bebeğimle konuşşunca eşim beni ne zaman duycak diye kıskanma belirtileri göstermeye başladı :)
Amin canim cümlemizinkini insallah...Canim benim bin massallahhh :) iki tane aslan parcasi geliyorr yasasin :)) Allahim nazarlardan kem gozlerden saklasin sizi :))
normal sen ikiz taşıyosun bende bişeyler hissediyorum ama bebeğe yormak istemedim sanki küçük bi balığın kuyruğu çarpıyo bazen bilemedimAmin canim cümlemizinkini insallah...
Hareket konusunda çok derinlerden biseyler arada oluyo ama tam anlamiyla hissetmedim daha ama artk baslar heralde önumuzdeki gunlerde yanliz karnim 6 aylik gibi cabuk buyudu
ayy ben bi tek bende sanıyordum bendede ne rüyalar bide en önemlisi çok eskiden tanıdığım yıllardır görmediğim kişileri görüyorum hep nedense ama ne macerlar yaşıyorum her gece...:)Aynen canm hergece soluksuz ne ruyalar :)
Biri bitiyo biri basliyo hamilelikte cok gorulurmus.
bende isim bulamıyorum öyle fazla ciks isimler istemiyorum.Çok eskide olmasın.Çocuk büyüyüncede isminden memnun olsun geleceğinide düşünmeli.Birde cinsiyette netleşmedi daha ....halide25 günaydın canım çok sağol :)
isim konusunda ben yeni isimleri pek düşünmedim ama hosuma giden cok isimler var erkek isimleri Biz rahmetli abisinin ve babasinin ismi Hüseyini koyacagiz birine birine hüseyin koyupta dogerine yeni isimlerden olmaz diyorum Ve sevdigim ömer ismini koymak istedim HüseyinÖmer gayet uyumlu.
Ama sevdigim erkek isimleri Poyraz,Yusuf,Toprak Kızlarimiz olsaydi eger Eylül ve Yağmur olacaktı cok seviyorum bu isimleri
Zeynep favorilerimden :) cok isim var ama anlamlarina bakip ta koymak daha iyi olur diye dusunuyorum anlamsiz oyle cok isim varki insallah tez vakitte gecsin zaman alalim minikleri kucaklara :) insallahhbende isim bulamıyorum öyle fazla ciks isimler istemiyorum.Çok eskide olmasın.Çocuk büyüyüncede isminden memnun olsun geleceğinide düşünmeli.Birde cinsiyette netleşmedi daha ....
ama kızlarda Zeynep deniz öykü elif ceren isimlerini beğeniyoru.Erkeklerdede bora ege kemal isimlerini beğeniyorum.
valla kızlar aklına gelen söylesin birbirimizden feyz alalım...:)
Amin canım hayırlısıyla :)Zeynep favorilerimden :) cok isim var ama anlamlarina bakip ta koymak daha iyi olur diye dusunuyorum anlamsiz oyle cok isim varki insallah tez vakitte gecsin zaman alalim minikleri kucaklara :) insallahh
benim tanidigim efeler cok yaramaz :)) o ismi ele canm :)Isim konusunda çok kararsizim kızlar..gerçi daha cinsiyetleri bile netlesmedi ama şimdiden varsayımlarla bulmaya çalışıyorum..öykü &yağız. . Efe&Ece (ama tanıdığım bütün efe isimli ögrencilerim çok yaramazdi ) öykü &Melis. . Duru &Ece. .. secebildim mi tabiki Hayırama ikisinden
biri erkek olursa bir adını mutlaka Ahmet istiyorum..
Süper ya,ben de arada hafif kıpırdanmalar hissediyorum ama henüz tekme yemedim:)kızlaar öğleden önce ilk kez hareketini hissettimmm bi balık dolandı dolandı kuyruğunu çarptı sankiii
beyaz tenliyim çok fark yok ama etrafı büyüyo.karnımda geçen hafta başladı tüylenme.ya bide ben saraçoğlundan dinledim çatlağı tek önleyen şey badem yağıymış ama kimine tüylenme yapmış ben pahalı krem almak istemiyorum onlar da kimyasalkızlar size bir şey sorucam sizinde göğüslerinizde kahverengileşme oldumu birde göbeğimde tüy yoktu tüylenmeye başladı :)
canım benimkiler zaten 2 katına çıktı birde koyulaştılar.Senin ikizdi yanlış hatırlamıyorsam kızmıydı belli olmuşmuydu ???beyaz tenliyim çok fark yok ama etrafı büyüyo.karnımda geçen hafta başladı tüylenme.ya bide ben saraçoğlundan dinledim çatlağı tek önleyen şey badem yağıymış ama kimine tüylenme yapmış ben pahalı krem almak istemiyorum onlar da kimyasal
benim tek ve net olmamakla birlikte kız.bebe yağını bende kullanıyorum ama doğal bişeyle de desteklemek istiyorum çünkü bebe yağı duştayken güzel oluyo kurulanmadan sürüyorum geceleri de badem yağı sürcem deniycem tüylenme yaparsa bırakırım napıyımcanım benimkiler zaten 2 katına çıktı birde koyulaştılar.Senin ikizdi yanlış hatırlamıyorsam kızmıydı belli olmuşmuydu ???
bademyağının tüylenme yağtığını bende duydum,henüz bende krem almadım johnsons bebe yağı aldım şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?