- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.601
benimde net olmamakla birlikte kız bakalım bu gidişimizde belki netleşir...:)benim tek ve net olmamakla birlikte kız.bebe yağını bende kullanıyorum ama doğal bişeyle de desteklemek istiyorum çünkü bebe yağı duştayken güzel oluyo kurulanmadan sürüyorum geceleri de badem yağı sürcem deniycem tüylenme yaparsa bırakırım napıyım
canım gözün aydın kuzucuğunu görmüşsün.Testinin iyi çıkmasına sevindim inşallah kültürde tertemiz çıkar.Annesi bence o büyüdükçe ağrı yapıyordur.Selam canlar geldik hastaneden bebisimiz iyi çok şükür kasik ağrılarımi anlattım idrar ve kültür verdik idrar temiz çıktı kültür üç gün sonra..suyumun azligi dışında bir sorunumuz yok çok şükür onun içinde clexane iğneye tekrar basladik belki ise yarar diye.kasik ağrım için magnezyum verdi birde decaviti ekledi kan hapının yanına ee coraspin ve troid ilacimda var içip durucam artık :)
Cinsiyet yine belli değil bacaklarını sımsıkı kapatıyor dedi doktor eşimin hayalleri yöne suyu düştü :) inşallah bir sorun olmazsa bir dahaki kontrol 3 hafta sonraya
offfff ne kadarda ağırsınız öyle vay beeeee :)Bu arada 160 gram olmuşuz ☺
Havuç suyu icmemi söyledi günde bir çay bardağı yeterliymis sizlerde için canlar suyunuz bol olsun :)
Gözünaydın canım..inşallah suyun da artacaktır..bol bol su içmeye çalış..Bebeğin nazli olacak annesi..Selam canlar geldik hastaneden bebisimiz iyi çok şükür kasik ağrılarımi anlattım idrar ve kültür verdik idrar temiz çıktı kültür üç gün sonra..suyumun azligi dışında bir sorunumuz yok çok şükür onun içinde clexane iğneye tekrar basladik belki ise yarar diye.kasik ağrım için magnezyum verdi birde decaviti ekledi kan hapının yanına ee coraspin ve troid ilacimda var içip durucam artık :)
Cinsiyet yine belli değil bacaklarını sımsıkı kapatıyor dedi doktor eşimin hayalleri yöne suyu düştü :) inşallah bir sorun olmazsa bir dahaki kontrol 3 hafta sonraya
Sağolasın canımcanım gözün aydın kuzucuğunu görmüşsün.Testinin iyi çıkmasına sevindim inşallah kültürde tertemiz çıkar.Annesi bence o büyüdükçe ağrı yapıyordur.
offfff ne kadarda ağırsınız öyle vay beeeee :)
Sağol canım insallah artar en az 1.5 içiyorum ama artık 2 den aşağı icmiycem inşallahGözünaydın canım..inşallah suyun da artacaktır..bol bol su içmeye çalış..Bebeğin nazli olacak annesi..
Canim bende cok limon yedim :) ama simdi biraktim tansiyonun düserr dediler :) yedik eksiyi hep gelenler Hakkınin soyundanAyy kizlarrr ben de zannediyodum ki bu hormon igneleri kullandik ya ondan oldu gobegimdeki tuylenme. Beni de gobegi killi ana adaylari sinifina yazabilirsiniz hatta bu killarla liste basi bile olabilirimruya konusunda da ayniyiz. Benim ruyalarla da 1 senelik dizi cikar
sevecen86 canim masallah senin bebisinin kilosunu sevsinler e mi cinsiyeti de kiz gibi icime dogdu ama hayirlisi insallah. Gonlunuzden nasil geciyosa oyle olsun hayirlisi ile. Bu arada masallah test temiz cikmis.umarim kulturden de sonuc temiz gelir.
havuc suyunu transferden sonra her gun sabah aksam icmistim. Yine basliyim o zaman faydaliysa.
bi de kizlar ben de su icemiyorum ama gun icinde maden suyu, cok cok acik cay ve ayran iciyorum.umarim faydasi oluodur.
Ve bi soru daha. Limon yiyor musunuz. Ben bi gunde yarim limon yiyorumdur. Bosey olur mu ki acep??
Canim bende cok limon yedim :) ama simdi biraktim tansiyonun düserr dediler :) yedik eksiyi hep gelenler Hakkınin soyundan
Sende ters tepki verdi ya huuuutabi onemli olan saglikli hayirli ahlakli olmalari caanimmm
Benimde göbek çok killi hatta aşağı tarafini utandigimdan alıyorum vallaAyy kizlarrr ben de zannediyodum ki bu hormon igneleri kullandik ya ondan oldu gobegimdeki tuylenme. Beni de gobegi killi ana adaylari sinifina yazabilirsiniz hatta bu killarla liste basi bile olabilirimruya konusunda da ayniyiz. Benim ruyalarla da 1 senelik dizi cikar
sevecen86 canim masallah senin bebisinin kilosunu sevsinler e mi cinsiyeti de kiz gibi icime dogdu ama hayirlisi insallah. Gonlunuzden nasil geciyosa oyle olsun hayirlisi ile. Bu arada masallah test temiz cikmis.umarim kulturden de sonuc temiz gelir.
havuc suyunu transferden sonra her gun sabah aksam icmistim. Yine basliyim o zaman faydaliysa.
bi de kizlar ben de su icemiyorum ama gun icinde maden suyu, cok cok acik cay ve ayran iciyorum.umarim faydasi oluodur.
Ve bi soru daha. Limon yiyor musunuz. Ben bi gunde yarim limon yiyorumdur. Bosey olur mu ki acep??
İlk üç ay bende çok eksi yedim yaa tatlı diye portakal tatlı elma yiyemedimCanim bende cok limon yedim :) ama simdi biraktim tansiyonun düserr dediler :) yedik eksiyi hep gelenler Hakkınin soyundan
İlk iki ay ben gece beş kez kalktığımi biliyorumKızlar,sık sık tuvalete gidiyorum ya,gece hic kalkmayan ben,bir uyaniyorum ki idrar torbam patlayacak gibi:) sizde de var mi böyle bir durum
İlk üç ay bende çok eksi yedim yaa tatlı diye portakal tatlı elma yiyemedimbakalım bizden ne cikacak
Sen artık mavileri dizmeye başla canım
Aynen canm bende sendenim :)Kızlar,sık sık tuvalete gidiyorum ya,gece hic kalkmayan ben,bir uyaniyorum ki idrar torbam patlayacak gibi:) sizde de var mi böyle bir durum
Hayırlısı bakalım bana herkes kız diyor bakalım kutumdan ne çıkacak:) saglikla gelsinlerde ama senin kiz doguyo icime benim bakalim :) hayirlisi gecen gun birertane aldim mavili :) ama alisveris icin daha erken 6 ay bitsin oyle nasipse insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?