2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

benimde net olmamakla birlikte kız bakalım bu gidişimizde belki netleşir...:)
bende başlıyım olmazsa dediğin gibi tüyler çoğalırsa bırakırız...

Selam canlar geldik hastaneden bebisimiz iyi çok şükür kasik ağrılarımi anlattım idrar ve kültür verdik idrar temiz çıktı kültür üç gün sonra..suyumun azligi dışında bir sorunumuz yok çok şükür onun içinde clexane iğneye tekrar basladik belki ise yarar diye.kasik ağrım için magnezyum verdi birde decaviti ekledi kan hapının yanına ee coraspin ve troid ilacimda var içip durucam artık :)
Cinsiyet yine belli değil bacaklarını sımsıkı kapatıyor dedi doktor eşimin hayalleri yöne suyu düştü :) inşallah bir sorun olmazsa bir dahaki kontrol 3 hafta sonraya

Bu arada 160 gram olmuşuz ☺
Havuç suyu icmemi söyledi günde bir çay bardağı yeterliymis sizlerde için canlar suyunuz bol olsun :)

canım gözün aydın kuzucuğunu görmüşsün.Testinin iyi çıkmasına sevindim inşallah kültürde tertemiz çıkar.Annesi bence o büyüdükçe ağrı yapıyordur.

Gözünaydın canım..inşallah suyun da artacaktır..bol bol su içmeye çalış..Bebeğin nazli olacak annesi..

canım gözün aydın kuzucuğunu görmüşsün.Testinin iyi çıkmasına sevindim inşallah kültürde tertemiz çıkar.Annesi bence o büyüdükçe ağrı yapıyordur.
Sağolasın canım
Evet doktorda bebek büyüdükçe rahime baskı yapar dedi plasentamiz felan yukardaymis iyiymiş çok şükür..nasılda içimiz gidiyor birsey olacak diye rabbim vakti zamaninda sağlıkla kucaklarimiza aldirsin hepimize inşallah

Ayy kizlarrr ben de zannediyodum ki bu hormon igneleri kullandik ya ondan oldu gobegimdeki tuylenme. Beni de gobegi killi ana adaylari sinifina yazabilirsiniz hatta bu killarla liste basi bile olabilirim ruya konusunda da ayniyiz. Benim ruyalarla da 1 senelik dizi cikar
sevecen86 canim masallah senin bebisinin kilosunu sevsinler e mi cinsiyeti de kiz gibi icime dogdu ama hayirlisi insallah. Gonlunuzden nasil geciyosa oyle olsun hayirlisi ile. Bu arada masallah test temiz cikmis.umarim kulturden de sonuc temiz gelir.
havuc suyunu transferden sonra her gun sabah aksam icmistim. Yine basliyim o zaman faydaliysa.
bi de kizlar ben de su icemiyorum ama gun icinde maden suyu, cok cok acik cay ve ayran iciyorum.umarim faydasi oluodur.
Ve bi soru daha. Limon yiyor musunuz. Ben bi gunde yarim limon yiyorumdur. Bosey olur mu ki acep??

Canim bende cok limon yedim :) ama simdi biraktim tansiyonun düserr dediler :) yedik eksiyi hep gelenler Hakkınin soyundan

Benimde göbek çok killi hatta aşağı tarafini utandigimdan alıyorum valla
Sağol canım insallah
Bizede hep kız gibi geliyor
Hatta gostermedigini söylediğim herkes kesin kızdır diyor ama gorucez rabbim sağlık versin kız erkek hiç farketmez hele bizler için
Limondan bişey olmaz sanırım canım herhalde

Canim bende cok limon yedim :) ama simdi biraktim tansiyonun düserr dediler :) yedik eksiyi hep gelenler Hakkınin soyundan
İlk üç ay bende çok eksi yedim yaa tatlı diye portakal tatlı elma yiyemedim bakalım bizden ne cikacak
Sen artık mavileri dizmeye başla canım

Kızlar,sık sık tuvalete gidiyorum ya,gece hic kalkmayan ben,bir uyaniyorum ki idrar torbam patlayacak gibi:) sizde de var mi böyle bir durum
İlk iki ay ben gece beş kez kalktığımi biliyorum
Şimdide azcık gelmiş olsa bile sanki çok var gibi koşuyorum hatta o yüzden idrar tahlili yaptırdım bugün
Rahimden baskı oluyormus normal yani

İlk üç ay bende çok eksi yedim yaa tatlı diye portakal tatlı elma yiyemedim bakalım bizden ne cikacak
Sen artık mavileri dizmeye başla canım

:) saglikla gelsinlerde ama senin kiz doguyo icime benim bakalim :) hayirlisi gecen gun birertane aldim mavili :) ama alisveris icin daha erken 6 ay bitsin oyle nasipse insallah..

:) saglikla gelsinlerde ama senin kiz doguyo icime benim bakalim :) hayirlisi gecen gun birertane aldim mavili :) ama alisveris icin daha erken 6 ay bitsin oyle nasipse insallah..
Hayırlısı bakalım bana herkes kız diyor bakalım kutumdan ne çıkacak
Benim eşim sabirsiz 2 aylıkken bir sarı takım geçen hafta bir sarılı takım daha almış bende sarı bir battaniye aldım
Zaten bu gidişle bende 6.ayda anca öğrenicem cinsiyeti rabbim nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…