2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar,sık sık tuvalete gidiyorum ya,gece hic kalkmayan ben,bir uyaniyorum ki idrar torbam patlayacak gibi:) sizde de var mi böyle bir durum
Bende de yeni başladı canım. .normalde bende hiç uyanmazdim ama şimdi koşa koşa gidiyorum :) bir de bu aralar içim çok yanıyor aşırı susuyorum..

Kızlar,sık sık tuvalete gidiyorum ya,gece hic kalkmayan ben,bir uyaniyorum ki idrar torbam patlayacak gibi:) sizde de var mi böyle bir durum
o bende de oluyo gece 3 civarı bi uyanıyorum kuzenim gece uyandığın saatleri takip et doğunca aynı saatlerde uyancak demişti bu teoriye göre gece 1 kere uyanan bebek biraz hayal gibi geliyo ama bakalım :)

maşallah canım, gözün aydın.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin..

canım maden suyu gaz yapsa da oldukça faydalı, içine limon sıkıp içebilirsin. ya da ayrana maden suyu ekleyerek değişik lezzetler oluyor. Aklıma dün düşünürken içebileceğimiz başka bir içecek LİMONATA da geldi :)

benim bir kızım bir oğlum olacak. İsim konusu hala muamma :) Kız için Eylül, Alya, Defne, Güneş
Erkek için: Toprak, Poyraz, Rüzgar, Çınar ... bakalım karar vermedik daha :)

Ben de gece 3 civarlarinda kalkiyorum bi de saat 6 da :) dersim varsa uyuymak uyumak uyumak istiyorum ama dersim yoksa erkenden kalkip baska seylerle ugrasiyorum kucuk cocuklar gibi okula gitmedigim gun erken kalkip tvde cizgi film ama okul gunu yatmayi istemek
benim bebe de gecede 2 kere kalksa akilli usli bi bebik olsa be iyi olur de mi ama asgu nun da dedigi gibi hayal sanki gece az uyanan bebis

benim bir kızım bir oğlum olacak. İsim konusu hala muamma :) Kız için Eylül, Alya, Defne, Güneş
Erkek için: Toprak, Poyraz, Rüzgar, Çınar ... bakalım karar vermedik daha :)
Massallah Mevlam sizlere bagislasin insallah :)) isimler de guzelmis bu arada kiz :))

Bu arada 160 gram olmuşuz ☺
Havuç suyu icmemi söyledi günde bir çay bardağı yeterliymis sizlerde için canlar suyunuz bol olsun :)
Bu arada 160 gram olmuşuz ☺
Havuç suyu icmemi söyledi günde bir çay bardağı yeterliymis sizlerde için canlar suyunuz bol olsun :)
gözün aydın; havuç suyunu neden önerdi doktor canım?

ya kızlar sorucaktım geçer dedim de geçmiyo sabahtan beri karnım taş gibi o kadar gergin ve sert ki normal mi sizce resmen yürürken gerilmeden canım yanıyo

Hayirli cumalar herkese ....kizlar dun gittimdr 16haftaligiz cinsiyetinin erkek allahim hayirlisiyla kucagimizada almaya nasip eylesin...isim olarak daha yeni arastiriyorum biri Eymen bide Berkay bu isimler bana farklı geldi sizce nesil Daha araştırmaya devam sizlerin fikirlerinizi de merak ederim ....parmaklarini nazil oynatiyordu ...maşallah...bu haftalar da bebek hareketlerini hisseden varmi ??

Amin insallahh iki isimde guzel :) benimkilerde erkek ben cok derinlerden hissediyorum sanki :) nadiren oluyo biraz daha buyusunler de cok tekme yiyecegiz insallah :)

Günaydınlar bacılar,benim de yarin doktor kontrolum var,insallah hersey yolundadir,cinsiyet de kesinleşir artik,ayrica üclü tarama yaptiricam,dualarinizi bekliyorum ,siz de dualarimdasiniz,hepimiz zorlu bir yoldan gecip evlatlarimizi kavustuk insallah ,Rabbim kucagimizi da sagsalim almayi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…