- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.621
Bende de yeni başladı canım. .normalde bende hiç uyanmazdim ama şimdi koşa koşa gidiyorum :) bir de bu aralar içim çok yanıyor aşırı susuyorum..Kızlar,sık sık tuvalete gidiyorum ya,gece hic kalkmayan ben,bir uyaniyorum ki idrar torbam patlayacak gibi:) sizde de var mi böyle bir durum
o bende de oluyo gece 3 civarı bi uyanıyorum kuzenim gece uyandığın saatleri takip et doğunca aynı saatlerde uyancak demişti bu teoriye göre gece 1 kere uyanan bebek biraz hayal gibi geliyo ama bakalım :)Kızlar,sık sık tuvalete gidiyorum ya,gece hic kalkmayan ben,bir uyaniyorum ki idrar torbam patlayacak gibi:) sizde de var mi böyle bir durum
ozaman ben yandım en az 4 defa uyanıyorum :)o bende de oluyo gece 3 civarı bi uyanıyorum kuzenim gece uyandığın saatleri takip et doğunca aynı saatlerde uyancak demişti bu teoriye göre gece 1 kere uyanan bebek biraz hayal gibi geliyo ama bakalım :)
maşallah canım, gözün aydın.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin..Arkadaşlar bugun doktora gittik :) bebislerim erkekmiss :))) ben kendime kiza hazirlamistim sanki biraz bozuldum ilk duyunca ama saglikli olsunlarda :)) erkeklerim kafa kafaya vermisti surekli hareket halindeler kendi kendime diyorum belji kordonu gormustur diye ama 7 mayisda tekrar gitcem bakalim o nediyecek bugun gittigim baska bir doktordu hayirlisi artk Ömer-hüseyin isimleri dusunduk :)
buarada 15.hafta bitmis 4 e girdik
canım maden suyu gaz yapsa da oldukça faydalı, içine limon sıkıp içebilirsin. ya da ayrana maden suyu ekleyerek değişik lezzetler oluyor. Aklıma dün düşünürken içebileceğimiz başka bir içecek LİMONATA da geldi :)kızlar bugün hava sıcak olup da içecek bişey bulamayınca aklıma takıldı yaz geliyo hadi kışın neyse de biz yaz aylarında o sıcaklarda ne içicez herşey ya asitli ya katkılı bütün yaz ayran mı içicez evde olsam meyveli süt bişeylr yapayım.maden suyu ödem yapıyo gazozlar adı üstünde gazlı aklına seçenek gelen var mı :)
benim bir kızım bir oğlum olacak. İsim konusu hala muamma :) Kız için Eylül, Alya, Defne, Güneşhalide25 günaydın canım çok sağol :)
isim konusunda ben yeni isimleri pek düşünmedim ama hosuma giden cok isimler var erkek isimleri Biz rahmetli abisinin ve babasinin ismi Hüseyini koyacagiz birine birine hüseyin koyupta dogerine yeni isimlerden olmaz diyorum Ve sevdigim ömer ismini koymak istedim HüseyinÖmer gayet uyumlu.
Ama sevdigim erkek isimleri Poyraz,Yusuf,Toprak Kızlarimiz olsaydi eger Eylül ve Yağmur olacaktı cok seviyorum bu isimleri
Massallah Mevlam sizlere bagislasin insallah :)) isimler de guzelmis bu arada kiz :))benim bir kızım bir oğlum olacak. İsim konusu hala muamma :) Kız için Eylül, Alya, Defne, Güneş
Erkek için: Toprak, Poyraz, Rüzgar, Çınar ... bakalım karar vermedik daha :)
Bu arada 160 gram olmuşuz ☺
Havuç suyu icmemi söyledi günde bir çay bardağı yeterliymis sizlerde için canlar suyunuz bol olsun :)
gözün aydın; havuç suyunu neden önerdi doktor canım?Bu arada 160 gram olmuşuz ☺
Havuç suyu icmemi söyledi günde bir çay bardağı yeterliymis sizlerde için canlar suyunuz bol olsun :)
amin canım hepimizin inşallah :)Massallah Mevlam sizlere bagislasin insallah :)) isimler de guzelmis bu arada kiz :))
Ekşi-Ayşe teoremi tutmadı değil mi canım? Valla ben de çok limon yedim, hala da yiyorum arada. Bir kız bir erkek, neyse bir kısmından tutturduk :))))Canim bende cok limon yedim :) ama simdi biraktim tansiyonun düserr dediler :) yedik eksiyi hep gelenler Hakkınin soyundan
Ekşi-Ayşe teoremi tutmadı değil mi canım? Valla ben de çok limon yedim, hala da yiyorum arada. Bir kız bir erkek, neyse bir kısmından tutturduk :))))[/QUOTE
:))) masallah canm
Aksam erkenden uyumusum :) Herkese Hayırlı bir Cuma günü Diliyorum.Iyi geceler kizlar nerelerdesiniz :)
Amin insallahh iki isimde guzel :) benimkilerde erkek ben cok derinlerden hissediyorum sanki :) nadiren oluyo biraz daha buyusunler de cok tekme yiyecegiz insallah :)Hayirli cumalar herkese ....kizlar dun gittimdr 16haftaligiz cinsiyetinin erkek allahim hayirlisiyla kucagimizada almaya nasip eylesin...isim olarak daha yeni arastiriyorum biri Eymen bide Berkay bu isimler bana farklı geldi sizce nesil Daha araştırmaya devam sizlerin fikirlerinizi de merak ederim ....parmaklarini nazil oynatiyordu ...maşallah...bu haftalar da bebek hareketlerini hisseden varmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?