- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.641
Günaydınlar bacılar,benim de yarin doktor kontrolum var,insallah hersey yolundadir,cinsiyet de kesinleşir artik,ayrica üclü tarama yaptiricam,dualarinizi bekliyorum ,siz de dualarimdasiniz,hepimiz zorlu bir yoldan gecip evlatlarimizi kavustuk insallah ,Rabbim kucagimizi da sagsalim almayi nasip eder
inşallah canım,sana da hayırlı cumalar,benim bebeğin eşi kısmen aşağıda idi 10 gün önce,kanımda koyu çıktı,kafamda deli sorularla yarın doktoruma görünücem,10 günlük hibor 5000 kullandım ,inşallah yoluna girmiştir herşey çok korkuyorum,bu aradaHayirli cumalar güzel annisler
Su içmekten midem bulanıyor o derece tiksindim resmen ama yinede 2,5 litreye tamamlamadan günü kapatmiyorum
İnşallah üç hafta sonra gittiğimizde suyum artmış olur
Banada doktor belki suyun çoğalmasına yardimci olur diye clexane iğne verdi bakalım üç hafta sonra gittigimizde sonuç ne olacak..esigin yukarı çıkması için ne yapilabilirmis...inşallah hersey yolundadır senin içinde canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla en azından 7 ayı tamamlasaydik belki bir nefes alırdıkinşallah canım,sana da hayırlı cumalar,benim bebeğin eşi kısmen aşağıda idi 10 gün önce,kanımda koyu çıktı,kafamda deli sorularla yarın doktoruma görünücem,10 günlük hibor 5000 kullandım ,inşallah yoluna girmiştir herşey çok korkuyorum,bu aradahalgan ne durumdasın canım,inşallah amniyosenteze gerek kalmaz,bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde gelişir inşallah
canım sana üçlüyü neden gerek gördüler bebeğin eşi ve kanından dolayı mıinşallah canım,sana da hayırlı cumalar,benim bebeğin eşi kısmen aşağıda idi 10 gün önce,kanımda koyu çıktı,kafamda deli sorularla yarın doktoruma görünücem,10 günlük hibor 5000 kullandım ,inşallah yoluna girmiştir herşey çok korkuyorum,bu aradahalgan ne durumdasın canım,inşallah amniyosenteze gerek kalmaz,bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde gelişir inşallah
yok canım o sebebten dolayı değil,ikili testten sonra sırada üçlü test geldiği için,bu da 16-20. haftalarda yapılıyormuşcanım sana üçlüyü neden gerek gördüler bebeğin eşi ve kanından dolayı mı
oh oh iyice stres atmışsındır maşşallah:),rukiye ismi çok güzel,adıyla yaşasın kızımızSelam kizlar biz addalara gittik bugun :) insallah hepiniz iyisinizdir.
Ben ikili test yaptirmadim. Uclu de yaptirmam heralde. 20.haftada detayli taramaya gidicez. Insallah iyiyizdir. Isim olarak Peygamber Efendimizin kizlarindan Rukiye annemizin adini insallah koyucazAllahim nasip ederse tabi
Maşallah canm rukiye ismi cok guzel :)Selam kizlar biz addalara gittik bugun :) insallah hepiniz iyisinizdir.
Ben ikili test yaptirmadim. Uclu de yaptirmam heralde. 20.haftada detayli taramaya gidicez. Insallah iyiyizdir. Isim olarak Peygamber Efendimizin kizlarindan Rukiye annemizin adini insallah koyucazAllahim nasip ederse tabi
Maşallah canım adıyla yaşasın prensesin.. Yarın ben de kontrole gideceğim inşallah meleklerim cinsiyetlerini gösterir de kesinleşir artık..Rukiyenin yanina bi isim daha ariyoruz :) bakalim artikin nihai karar ne olucak :) Allahim saglikla sureci tamamlatip saglikla yavrularimizi kucagimiza almamizi nasip eylesin insallah :) amiinn :))
Insallah canim. Oncelikle saglikli olduklarini sonra da cinsiyetlerini ogrenirsin insallah kuzu :)Maşallah canım adıyla yaşasın prensesin.. Yarın ben de kontrole gideceğim inşallah meleklerim cinsiyetlerini gösterir de kesinleşir artık..
Canım gözünaydın maşallahKizlar doktordan geldik,cok sükür olumsuzluk pek yok, plasentamiz cok iyi yerde olmasa da,kötü yerde de degil,kan koyulugum gecmis ultrasonda siyah siyah görüntüler vardi öncesinde,simdi gecmis cok sükür,cinsiyet kıza benziyo ama yine yuzde yuz kiz degil,saglikli olsun da cinsiyet önemli degil,dualarimdasiniz
Maşallah canim Rabbim sana bagışlasın,kızlarimiz cogaldi ,ne güzelKızlar merhabadoktordan geldik Rabbime binlerce şükürler olsun ikisi de çok iyi 1 hafta önden geliyorlar..180 gr olmuşlar bile veee iki tane minik prensesim geliyor
Cok sukur bu xamanlara canim. Cinsiyet konusunda da hakkinizda hayirlisi olur insallah :)Kizlar doktordan geldik,cok sükür olumsuzluk pek yok, plasentamiz cok iyi yerde olmasa da,kötü yerde de degil,kan koyulugum gecmis ultrasonda siyah siyah görüntüler vardi öncesinde,simdi gecmis cok sükür,cinsiyet kıza benziyo ama yine yuzde yuz kiz degil,saglikli olsun da cinsiyet önemli degil,dualarimdasiniz
Massallah massallah :) kizima arkadaslar geliyo :)Kızlar merhabadoktordan geldik Rabbime binlerce şükürler olsun ikisi de çok iyi 1 hafta önden geliyorlar..180 gr olmuşlar bile veee iki tane minik prensesim geliyor
maşallahhh bu sene kız ağırlıklı gibi görünüyo ama yine de bence tam anlamıyla karma bir yıl Rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin benim net olarak öğrenmeme 10 gün kaldı paso geri sayımlardayım ben ya :)Kızlar merhabadoktordan geldik Rabbime binlerce şükürler olsun ikisi de çok iyi 1 hafta önden geliyorlar..180 gr olmuşlar bile veee iki tane minik prensesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?