2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar bizde bugün doktor amcadan geldik iyi çok şükür. Erkeğe benzetti.diger cinsiyet leri belli olan arkadaşlarında hayırlı olsun. .

ben artık günde birkaç kez hissediyorum miniğimi ya yemek yer yemez sofrada kıpırdanıyo yada işyerimde masada hissediyorum.arkaya yaslandıkça hissedilmiyo öne meyilli oturunca sıkışıp rahatsız oluyo basıyo tekmeleri heralde :))

İyi geceler kizlar? Yardima ihtiyacim var doğum tarihimi değiştirmem gerek yanlislik olmus hamilelik gunlugumu olusturmak istiyom ama nazil olacagini bilemiyorum bilgisi olan varsa bana cvb yazabilir mi ...

İyi geceler kizlar? Yardima ihtiyacim var doğum tarihimi değiştirmem gerek yanlislik olmus hamilelik gunlugumu olusturmak istiyom ama nazil olacagini bilemiyorum bilgisi olan varsa bana cvb yazabilir mi ...
canım yukarda isminin yazılı olduğu yere gel kişisel bilgilerinize tıkla aşağı doğru in tahmini doğum tarihi göreceksin oraya yazabilirsin

canım yukarda isminin yazılı olduğu yere gel kişisel bilgilerinize tıkla aşağı doğru in tahmini doğum tarihi göreceksin oraya yazabilirsin

Denedim ama bir kere yazildiktan sonra yanlislik olsa bile değiştirme olmuyormus yöneticiyle irtibate geçin gibi bi yazi varrr

napıyonuz kızlar nasılsınız? herkes addalara gitti sanırsam kimsenin sesi çıkmayiii

Kiz nasil oluyo n gibi oluyo. Kasinti batma???
Kiz nasil oluyo n gibi oluyo. Kasinti batma???
Canim sanki icinde minik bi balik yuzuyor sonra pit pit diye minik atislar oluyo ben ozellikle yemek yedikten sonra hissediyom ama surekli degil yani bugun iki kere oldu 20.haftaya kadar hissedilmemesi normalmis bazilari gec hissedermis canm

Arkadaslar az once ard arda kalp çarpıntim oldu 3-4 defa sizdede oluyormu ? cok nadir de olsa eskiden olmustu ama bu ard arda olunca endise ettim normalmidir hamilelikte?

kızlar herkese günaydın ,güzel bir hafta diliyorum.Benimde cumadan şehirdışından misafirlerim geldi dün gittiler hep attalara gittik onalrıda kendimizde gezdirdik ama halide dediğin gibi hemen yoruluyorum hep totomu koycak biyer arıyorum eskiden olsa talan ederdim:)

Canim sanki icinde minik bi balik yuzuyor sonra pit pit diye minik atislar oluyo ben ozellikle yemek yedikten sonra hissediyom ama surekli degil yani bugun iki kere oldu 20.haftaya kadar hissedilmemesi normalmis bazilari gec hissedermis canm
aynı bende de öyle oluyo bazen 4-5 saniye bazen 2-3 dakika pıt pıt seyirmeler bazen sola bazen sağa geçiyo hangi tarafta olduğunu anlıyorum yemekten sonra dinlenirken oluyo hiç bitmesin istiyorum muhteşem bi duyguuu

günaydın bacım senin durumun gibi hem oturcak yer hem de ilk aklıma gelen tuvalet var mıdır sorusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…