- 3 Kasım 2014
- 954
- 914
- 78
- 44
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.661
Hayırli olsun :) topikte cogunuzun kız benimkiler erkek bir tek :) Maşallah guzel iki kizin olmasiKızlar merhabadoktordan geldik Rabbime binlerce şükürler olsun ikisi de çok iyi 1 hafta önden geliyorlar..180 gr olmuşlar bile veee iki tane minik prensesim geliyor
canım yukarda isminin yazılı olduğu yere gel kişisel bilgilerinize tıkla aşağı doğru in tahmini doğum tarihi göreceksin oraya yazabilirsinİyi geceler kizlar? Yardima ihtiyacim var doğum tarihimi değiştirmem gerek yanlislik olmus hamilelik gunlugumu olusturmak istiyom ama nazil olacagini bilemiyorum bilgisi olan varsa bana cvb yazabilir mi ...
canım yukarda isminin yazılı olduğu yere gel kişisel bilgilerinize tıkla aşağı doğru in tahmini doğum tarihi göreceksin oraya yazabilirsin
napıyonuz kızlar nasılsınız? herkes addalara gitti sanırsamkimsenin sesi çıkmayiii
yaaaa ben de ses seda yokk....Biz gittik canm çokda dolasmadik ama yoruluyom hemen eski performansim yok artk :) buarada hareketler basladi artk bugun daha iyi hissettim :) sizler naparsiniz
Kiz nasil oluyo n gibi oluyo. Kasinti batma???Biz gittik canm çokda dolasmadik ama yoruluyom hemen eski performansim yok artk :) buarada hareketler basladi artk bugun daha iyi hissettim :) sizler naparsiniz
Kiz nasil oluyo n gibi oluyo. Kasinti batma???
Canim sanki icinde minik bi balik yuzuyor sonra pit pit diye minik atislar oluyo ben ozellikle yemek yedikten sonra hissediyom ama surekli degil yani bugun iki kere oldu 20.haftaya kadar hissedilmemesi normalmis bazilari gec hissedermis canmKiz nasil oluyo n gibi oluyo. Kasinti batma???
yaaaa ben de ses seda yokk....
aynı bende de öyle oluyo bazen 4-5 saniye bazen 2-3 dakika pıt pıt seyirmeler bazen sola bazen sağa geçiyo hangi tarafta olduğunu anlıyorum yemekten sonra dinlenirken oluyo hiç bitmesin istiyorum muhteşem bi duyguuuCanim sanki icinde minik bi balik yuzuyor sonra pit pit diye minik atislar oluyo ben ozellikle yemek yedikten sonra hissediyom ama surekli degil yani bugun iki kere oldu 20.haftaya kadar hissedilmemesi normalmis bazilari gec hissedermis canm
günaydın bacım senin durumun gibi hem oturcak yer hem de ilk aklıma gelen tuvalet var mıdır sorusu :)kızlar herkese günaydın ,güzel bir hafta diliyorum.Benimde cumadan şehirdışından misafirlerim geldi dün gittiler hep attalara gittik onalrıda kendimizde gezdirdik ama halide dediğin gibi hemen yoruluyorum hep totomu koycak biyer arıyorum eskiden olsa talan ederdim:)
Aynen :) Allah dileyen herkese tattirsin insallah canm..aynı bende de öyle oluyo bazen 4-5 saniye bazen 2-3 dakika pıt pıt seyirmeler bazen sola bazen sağa geçiyo hangi tarafta olduğunu anlıyorum yemekten sonra dinlenirken oluyo hiç bitmesin istiyorum muhteşem bi duyguuu
sorma canım tuvalet ayrı dert bide ben kabızım sürekli misafirleri apar topar eve götürdüm :)günaydın bacım senin durumun gibi hem oturcak yer hem de ilk aklıma gelen tuvalet var mıdır sorusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?