- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.681
Canim temennim insallah kimyasal gebelik degildirArkadaşlar benim transferin 11. Günü sonuç 5.53 su 13.günü 22.9 bugün 18. Gunm değerin 155 benim gibi olan varmı aramızda değerin hic artmamis ikiye değil mi
Bende dun hissettim tam olarak ilk defo
oturuyordum koltukda icimde sanki kus kanatlarini cirpar ya ayni oyle hissettim 30 saniye felan surdu :) bakalim ikinciyi ne zaman hissedicem beklemedeyim :)
meraba kızlar ben 9 haftalıkken 48 kiloydm suan 47ye dusmusum hıcbısey canm ıstemıyr kusmam yok ama zorla 2 lokma yıyrum bayılmayaym dıye ıstah sıfır normalmı bu hep boylemı gtcek korkuyorm
merhaba hep boyle gitmez canm merak etme hem gebeligin ilk zamanlarinda olurmus bende mesela tam tersi istah vardi bebeginn seninle endise etmemeraba kızlar ben 9 haftalıkken 48 kiloydm suan 47ye dusmusum hıcbısey canm ıstemıyr kusmam yok ama zorla 2 lokma yıyrum bayılmayaym dıye ıstah sıfır normalmı bu hep boylemı gtcek korkuyorm
ben dün ve bugün inanılmaz arttığını hissediyorum hele de meyve ya da çikolata yedikten sonra bazen kollar bacaklar aynı anda çalışıyo sanki ilk hissettiğim günden beri daha sık yaşamaya başladım donup kalıyorum yüzümde sırıtık bi ifadeyle :))Bende dun hissettim tam olarak ilk defo
oturuyordum koltukda icimde sanki kus kanatlarini cirpar ya ayni oyle hissettim 30 saniye felan surdu :) bakalim ikinciyi ne zaman hissedicem beklemedeyim :)
elini koyunca hissedilmiyo mesela yemek masasında yemekten sonra hemen kalkma öne eğimli otur biraz 7-8 dk elini koymadan otur inşallah hissedersin karınca yürür ya vücudunda onun karnının derinliklerinden geleni aynı öyle bir his :)ya ben de tekme yemek istiyorum:) elim karnımda hazıroldayım ama pek bişey hissetmiyorum sanki:)
Kixlar bademciklerim sisti kotu oldum. Ne yapmam lazim fikri olan var mi. Ne iyi gelir?
Kixlar bademciklerim sisti kotu oldum. Ne yapmam lazim fikri olan var mi. Ne iyi gelir?
ay canm :) benimde gözumde buyuyor gerci esim bana is yaptirmiyor ama ben dayanamiyorum cocuk odasi yapacagim oda kagit kaplayacagiz duvarlara birde yatak odami istiyorum degisik olsun diye cam kapi perdeler var onlarida dedigin gibi yavas yavas yapacagiz birlikte ben kadin hic cagirmiyorum cunki evim buyuk degil gerek gormuyorum 3 tane cam var zaten doguma yakinda ailem gelir yardima insallah kendimizi son aylarda cok yormamak lazim Allah korusun erken dogumdan.Selam kizlar nasilsiniz kuzucuklarla
aranizda bahar temizligi yapanlar varmi bende esime artik baslayalim diyorum hergun bir odayi yapalim yoksa ben kendimi cok yorarim diye korkuyorum... nerden baslasam kararsiz kaldim
Benim evimde cok kucuk lojmandayiz 60 m2 sen dusun artik :) cocuk odasi yapmiycaz zaten seneye sarka gidicez nasipse..benimde esim yaptirmiyor iste onun evde oldugu gunler yavas yavas yapicaz artik ben yikanacaklari utulenecekleri ayarliycam yarindan baslayip:)ay canm :) benimde gözumde buyuyor gerci esim bana is yaptirmiyor ama ben dayanamiyorum cocuk odasi yapacagim oda kagit kaplayacagiz duvarlara birde yatak odami istiyorum degisik olsun diye cam kapi perdeler var onlarida dedigin gibi yavas yavas yapacagiz birlikte ben kadin hic cagirmiyorum cunki evim buyuk degil gerek gormuyorum 3 tane cam var zaten doguma yakinda ailem gelir yardima insallah kendimizi son aylarda cok yormamak lazim Allah korusun erken dogumdan.
Benim evimde cok kucuk lojmandayiz 60 m2 sen dusun artik :) cocuk odasi yapmiycaz zaten seneye sarka gidicez nasipse..benimde esim yaptirmiyor iste onun evde oldugu gunler yavas yavas yapicaz artik ben yikanacaklari utulenecekleri ayarliycam yarindan baslayip:)
İnsan dikkatetsede hastalaniyoBen de temizlige baslamadim.haftaya bi bayan cagirmayi dusunuyorun.insallah annem de gelecek haftaya .onunla yavas yavas yaptirirm artıkin. Ben bi is yapamiyorum zaten iki gundur burun akintiai bogaz agrisi baya silkeledi beni.
Bu arada bebisleriniz belirginlesti mi kizlar. Ben hareket hala hissedemiyorum.bazen korkuyorum bu durumdam ama bugun bi yazi okudum diyor ki ilk gebelikler 18-24.haftalarda hissedilmeye baslanirmis.yine annenin kilosu ve plasentanin durdugu konum da harwket hissedebilmeyi etkileywn faktorlermis. Ben de bebeğimi hissedebilecegim gunleri sabirsizlikla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?