2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Arkadaşlar benim transferin 11. Günü sonuç 5.53 su 13.günü 22.9 bugün 18. Gunm değerin 155 benim gibi olan varmı aramızda değerin hic artmamis ikiye değil mi

meraba kızlar ben 9 haftalıkken 48 kiloydm suan 47ye dusmusum hıcbısey canm ıstemıyr kusmam yok ama zorla 2 lokma yıyrum bayılmayaym dıye ıstah sıfır normalmı bu hep boylemı gtcek korkuyorm

Arkadaşlar benim transferin 11. Günü sonuç 5.53 su 13.günü 22.9 bugün 18. Gunm değerin 155 benim gibi olan varmı aramızda değerin hic artmamis ikiye değil mi
Canim temennim insallah kimyasal gebelik degildir insallah yavas yavas artmistir belki doktorun ne diyo ?

meraba kızlar ben 9 haftalıkken 48 kiloydm suan 47ye dusmusum hıcbısey canm ıstemıyr kusmam yok ama zorla 2 lokma yıyrum bayılmayaym dıye ıstah sıfır normalmı bu hep boylemı gtcek korkuyorm
merhaba hep boyle gitmez canm merak etme hem gebeligin ilk zamanlarinda olurmus bende mesela tam tersi istah vardi bebeginn seninle endise etme

Bende dun hissettim tam olarak ilk defo
oturuyordum koltukda icimde sanki kus kanatlarini cirpar ya ayni oyle hissettim 30 saniye felan surdu :) bakalim ikinciyi ne zaman hissedicem beklemedeyim :)
ben dün ve bugün inanılmaz arttığını hissediyorum hele de meyve ya da çikolata yedikten sonra bazen kollar bacaklar aynı anda çalışıyo sanki ilk hissettiğim günden beri daha sık yaşamaya başladım donup kalıyorum yüzümde sırıtık bi ifadeyle :))

ya ben de tekme yemek istiyorum:) elim karnımda hazıroldayım ama pek bişey hissetmiyorum sanki:)
elini koyunca hissedilmiyo mesela yemek masasında yemekten sonra hemen kalkma öne eğimli otur biraz 7-8 dk elini koymadan otur inşallah hissedersin karınca yürür ya vücudunda onun karnının derinliklerinden geleni aynı öyle bir his :)

Kixlar bademciklerim sisti kotu oldum. Ne yapmam lazim fikri olan var mi. Ne iyi gelir?

Canim ihlamur iciyorum ama gunde bi bardak. Bal yiyip ihlamur iciyom su an. Ayy ilacsiz tedavi enteresanmis :S

sıcağa yakın ılık limonlu su ve adaçayı ile gargara da benim tavsiyelerim hamilelikten önce çok şişerdi hiç ilaç kullanmadım bunlar indirirdi

Selam kizlar nasilsiniz kuzucuklarla

aranizda bahar temizligi yapanlar varmi bende esime artik baslayalim diyorum hergun bir odayi yapalim yoksa ben kendimi cok yorarim diye korkuyorum... nerden baslasam kararsiz kaldim

Selam kizlar nasilsiniz kuzucuklarla

aranizda bahar temizligi yapanlar varmi bende esime artik baslayalim diyorum hergun bir odayi yapalim yoksa ben kendimi cok yorarim diye korkuyorum... nerden baslasam kararsiz kaldim
ay canm :) benimde gözumde buyuyor gerci esim bana is yaptirmiyor ama ben dayanamiyorum cocuk odasi yapacagim oda kagit kaplayacagiz duvarlara birde yatak odami istiyorum degisik olsun diye cam kapi perdeler var onlarida dedigin gibi yavas yavas yapacagiz birlikte ben kadin hic cagirmiyorum cunki evim buyuk degil gerek gormuyorum 3 tane cam var zaten doguma yakinda ailem gelir yardima insallah kendimizi son aylarda cok yormamak lazim Allah korusun erken dogumdan.

Benim evimde cok kucuk lojmandayiz 60 m2 sen dusun artik :) cocuk odasi yapmiycaz zaten seneye sarka gidicez nasipse..benimde esim yaptirmiyor iste onun evde oldugu gunler yavas yavas yapicaz artik ben yikanacaklari utulenecekleri ayarliycam yarindan baslayip:)

kutu gibi :) ne guzel iste isler cabucak biter Kolay gelsin sana canm..

Ben de temizlige baslamadim.haftaya bi bayan cagirmayi dusunuyorun.insallah annem de gelecek haftaya .onunla yavas yavas yaptirirm artıkin. Ben bi is yapamiyorum zaten iki gundur burun akintiai bogaz agrisi baya silkeledi beni.
Bu arada bebisleriniz belirginlesti mi kizlar. Ben hareket hala hissedemiyorum.bazen korkuyorum bu durumdam ama bugun bi yazi okudum diyor ki ilk gebelikler 18-24.haftalarda hissedilmeye baslanirmis.yine annenin kilosu ve plasentanin durdugu konum da harwket hissedebilmeyi etkileywn faktorlermis. Ben de bebeğimi hissedebilecegim gunleri sabirsizlikla bekliyorum.

İnsan dikkatetsede hastalaniyo Havalar da sasirtti bizleri ben hareket hissetmeys basladim ama nadiren oluyo birde kisa suruyo.

Günaydın bacılarım nasılsınız.yeni taşındığım için bahar temizliği kadar olmasa da bu hafta cam pencere dip köşe giricem nasip olursa.doğum iznine ayrıldığımda da son hazırlık olarak kadın çağırıp koltukların silinmesine kadar yaptırırım diye düşünüyorum bebek odasının rengi erkekse değişecek kızsa sabit kalacak :) bu arada biz her yemekte kıpır kıpırız maşallah sağ tarafı kendine mesken belledi yemek borum açılınca uyanıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…