- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.701
günaydın canlar .Bende özellikle yemek yedikten sonra bişiyler hissediyorum ama öyle tekme gibi bişiy değil içimde bi hareketlilik oluyo ,ama artık tekme yemek istiyorum :)Günaydın bacılarım nasılsınız.yeni taşındığım için bahar temizliği kadar olmasa da bu hafta cam pencere dip köşe giricem nasip olursa.doğum iznine ayrıldığımda da son hazırlık olarak kadın çağırıp koltukların silinmesine kadar yaptırırım diye düşünüyorum bebek odasının rengi erkekse değişecek kızsa sabit kalacak :) bu arada biz her yemekte kıpır kıpırız maşallah sağ tarafı kendine mesken belledi yemek borum açılınca uyanıyo :)
İnsan dikkatetsede hastalaniyoHavalar da sasirtti bizleri ben hareket hissetmeys basladim ama nadiren oluyo birde kisa suruyo.
Merhaba arkadaşım inşallah önemli bi durum yoktur, bu testlerde yanılma payı çok oluyormuş, ama doktorlar en iyisini bilir tabiki, inşallah herşey güzel olur,Arkadaslar Merhaba uzun süredir giremiyordum foruma. Belki kaçırmış olabilirim. Ikili tarama sonucumuz riskli çıktı 1/ 160 1/195 1/239 gibi oranlar çıktı. Dr um amniyosentez veya kan testlerinden bahsetti. Bizde amniyosentez tehlikeli diye kan testini tercih ettik. Prena testi. Yurt dışına kan gidiyor. Sonuç bir hafta ile 10 gün içinde geliyormuş. Yarın bir hafta olacak beklemede yiz. Benim gibi bir durum yaşayan paylaşan var mı? Bilemiyorum. Cevaplarsaniz sevinirim. Hepimize sağlıklı kavusmalar diliyorum.
öncelikle çok geçmiş olsun inşallah hatalı bir sonuçtur.Benim bir arkadaşımda 2 li testi 4 kere yaptırdı hep sorunlu çıktı fakat yavrusu sağ salim hiçbirşeyi olmadan doğdu şimdi 5 yaşında.Benim doktorumda o kan testlerini önermişti sorun çıkarsa yapalım demişti. %99 doğru sonuç vermesi iç rahatlatıcı bir şey umarım seninde iyi çıkar sonucun.Arkadaslar Merhaba uzun süredir giremiyordum foruma. Belki kaçırmış olabilirim. Ikili tarama sonucumuz riskli çıktı 1/ 160 1/195 1/239 gibi oranlar çıktı. Dr um amniyosentez veya kan testlerinden bahsetti. Bizde amniyosentez tehlikeli diye kan testini tercih ettik. Prena testi. Yurt dışına kan gidiyor. Sonuç bir hafta ile 10 gün içinde geliyormuş. Yarın bir hafta olacak beklemede yiz. Benim gibi bir durum yaşayan paylaşan var mı? Bilemiyorum. Cevaplarsaniz sevinirim. Hepimize sağlıklı kavusmalar diliyorum.
Canimkızlar ben de size bişey danışıcam gece genelde sol tarafıma yatıyorum tabi uyku hali sağa sola döndüğüm oluyo ben normalde de yan yatardım Allahtan ama sorun şu yan yatınca kasığıma kramp giriyo diğer bacağım ağır gelmeye mi başlıyo anlamadım sırtüstü de yatmayın deniyo bu krampa önlem var mıdır bazen küçük yastık koyuyorum bacaklarımın arasına ama çok etkili olmuyo sizde de varmı
Canım benim de 436/1 çıktı. Bana da aynı şeyleri önerdiler. Doktorum detaylı ultrason yapalım dedi. Şükür bir sorun çıkmadı bebeğimde. Ben de başka test tercih etmedim. Bundan sonrası Allah'a kalmış. Amniyosentezi zaten yapamayız dedi çünkü kanamam devam ediyor sürekli yeniliyor. Ben de her şeyi sildim aklımdan ve kızımı bekliyorum.Arkadaslar Merhaba uzun süredir giremiyordum foruma. Belki kaçırmış olabilirim. Ikili tarama sonucumuz riskli çıktı 1/ 160 1/195 1/239 gibi oranlar çıktı. Dr um amniyosentez veya kan testlerinden bahsetti. Bizde amniyosentez tehlikeli diye kan testini tercih ettik. Prena testi. Yurt dışına kan gidiyor. Sonuç bir hafta ile 10 gün içinde geliyormuş. Yarın bir hafta olacak beklemede yiz. Benim gibi bir durum yaşayan paylaşan var mı? Bilemiyorum. Cevaplarsaniz sevinirim. Hepimize sağlıklı kavusmalar diliyorum.
sırtüstü yatınca da rahim baskı yapıyomuş bebeğe az oksijen gidiyomuş rahim büyüdükçe.ilk üç ay yatılabilir ama sonrasında sırtüstü yatmayın diyo dr. ben sağa yatmıyorum sola yatınca ya kasığımda yada kalça kemiğimde ağrı oluyoCanim sag tarafa gebelikte yatinca sanirim oradaki ana damarlardan birine baski yapiyormus. Bu da rahatsizliga sebebiyet veriyor. Ben de genelde sola yatmaya çalışıyorum ama sirt ustu de yatiyorum. Sirt ustu yatmanin ne sakıncası var ki?
Canim
Canim benim o kramplari doktoruna soyle çünki magnezyum eksikliginden oluyormus kramplar doktorun hap yazar magnezyum icin olmaz bida buarada bugun doktordaydim gebeliko egitimine gittim yemene icmene dikkat et dedi topuklu ayakkabi giyme dedi zaten giymiyorum kitapçıklar verdi v.s ikiz oldugu icin cinsel iliskiye ara verin dedi zaten yapmiyoruzki :) hic istemiyorum ben yarin ultrosonum var bakalimsırtüstü yatınca da rahim baskı yapıyomuş bebeğe az oksijen gidiyomuş rahim büyüdükçe.ilk üç ay yatılabilir ama sonrasında sırtüstü yatmayın diyo dr. ben sağa yatmıyorum sola yatınca ya kasığımda yada kalça kemiğimde ağrı oluyo
Canim en guzeli bu kizini dusun :) masallah insallah hep boyle sorunsuz devam.eder.Canım benim de 436/1 çıktı. Bana da aynı şeyleri önerdiler. Doktorum detaylı ultrason yapalım dedi. Şükür bir sorun çıkmadı bebeğimde. Ben de başka test tercih etmedim. Bundan sonrası Allah'a kalmış. Amniyosentezi zaten yapamayız dedi çünkü kanamam devam ediyor sürekli yeniliyor. Ben de her şeyi sildim aklımdan ve kızımı bekliyorum.
Allah sağlık versin senin adına sevindim, inşallah kanamaları biter de rahatlarsın iyiceCanım benim de 436/1 çıktı. Bana da aynı şeyleri önerdiler. Doktorum detaylı ultrason yapalım dedi. Şükür bir sorun çıkmadı bebeğimde. Ben de başka test tercih etmedim. Bundan sonrası Allah'a kalmış. Amniyosentezi zaten yapamayız dedi çünkü kanamam devam ediyor sürekli yeniliyor. Ben de her şeyi sildim aklımdan ve kızımı bekliyorum.
Halgancim Allahin izniyle bisey olmaz minik kizina. Ben hic test yaptirmadim.27mayista detayli ultrasina gidicez. Insallah her sey yolundadir. Senin icin de insallah her sey cok cok daha guzel olur. OpuldunnnCanım benim de 436/1 çıktı. Bana da aynı şeyleri önerdiler. Doktorum detaylı ultrason yapalım dedi. Şükür bir sorun çıkmadı bebeğimde. Ben de başka test tercih etmedim. Bundan sonrası Allah'a kalmış. Amniyosentezi zaten yapamayız dedi çünkü kanamam devam ediyor sürekli yeniliyor. Ben de her şeyi sildim aklımdan ve kızımı bekliyorum.
Teşekkürler. Yine de insanın kafasındaki sorular bitmiyor. Çok duyuyorum bende çevremde çoğu insan aynı korkuları yaşadı. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıklı kavusalim inşallah hepimiz. Bizimde oglumuz olacak kismetse. Ablamiz kız beklesede :)Canım benim de 436/1 çıktı. Bana da aynı şeyleri önerdiler. Doktorum detaylı ultrason yapalım dedi. Şükür bir sorun çıkmadı bebeğimde. Ben de başka test tercih etmedim. Bundan sonrası Allah'a kalmış. Amniyosentezi zaten yapamayız dedi çünkü kanamam devam ediyor sürekli yeniliyor. Ben de her şeyi sildim aklımdan ve kızımı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?