2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

günaydın canlar .Bende özellikle yemek yedikten sonra bişiyler hissediyorum ama öyle tekme gibi bişiy değil içimde bi hareketlilik oluyo ,ama artık tekme yemek istiyorum :)
Bende taşıncağım için pek temizlikle ilgilenmiyorum.2 hafta önce bi bayan gelmişti inşallah yeni eve temizlik...
Halidecim çok geçmiş olsun bol limonlu ıhlamur iç birde boğaz pastili alabiliyormuşuz ben olduğumda dr. hiç sakıncası yok dedi aklında olsun canım....

Ben dun gece uyurken piy pit vuruslara uyandim. Once bagirsak faaliyeti mi diye baktim. Yok degildi :) bi sure oldu 6 7 saniye kadar. Sonra durdu.tabi o heyecanla kalktim bi de ne olsa beğenirsin. Ezan okundu. Ayy kuzumm ya beni namaza seslemis meger :) mubarek yavrum benim hihihi
İnsan dikkatetsede hastalaniyo Havalar da sasirtti bizleri ben hareket hissetmeys basladim ama nadiren oluyo birde kisa suruyo.

Arkadaslar Merhaba uzun süredir giremiyordum foruma. Belki kaçırmış olabilirim. Ikili tarama sonucumuz riskli çıktı 1/ 160 1/195 1/239 gibi oranlar çıktı. Dr um amniyosentez veya kan testlerinden bahsetti. Bizde amniyosentez tehlikeli diye kan testini tercih ettik. Prena testi. Yurt dışına kan gidiyor. Sonuç bir hafta ile 10 gün içinde geliyormuş. Yarın bir hafta olacak beklemede yiz. Benim gibi bir durum yaşayan paylaşan var mı? Bilemiyorum. Cevaplarsaniz sevinirim. Hepimize sağlıklı kavusmalar diliyorum.

Merhaba arkadaşım inşallah önemli bi durum yoktur, bu testlerde yanılma payı çok oluyormuş, ama doktorlar en iyisini bilir tabiki, inşallah herşey güzel olur, halgan arkadaşımızla sanki biraz risk çıkmıştı ne yaptı bilemiyorum

ben de maliyeti biraz yüksek ama amniyosentezden daha risksiz diye biliyorum istersen bu sitenin diğer konu başlıklarında bi ara canım

öncelikle çok geçmiş olsun inşallah hatalı bir sonuçtur.Benim bir arkadaşımda 2 li testi 4 kere yaptırdı hep sorunlu çıktı fakat yavrusu sağ salim hiçbirşeyi olmadan doğdu şimdi 5 yaşında.Benim doktorumda o kan testlerini önermişti sorun çıkarsa yapalım demişti. %99 doğru sonuç vermesi iç rahatlatıcı bir şey umarım seninde iyi çıkar sonucun.

kızlar ben de size bişey danışıcam gece genelde sol tarafıma yatıyorum tabi uyku hali sağa sola döndüğüm oluyo ben normalde de yan yatardım Allahtan ama sorun şu yan yatınca kasığıma kramp giriyo diğer bacağım ağır gelmeye mi başlıyo anlamadım sırtüstü de yatmayın deniyo bu krampa önlem var mıdır bazen küçük yastık koyuyorum bacaklarımın arasına ama çok etkili olmuyo sizde de varmı

Canim sag tarafa gebelikte yatinca sanirim oradaki ana damarlardan birine baski yapiyormus. Bu da rahatsizliga sebebiyet veriyor. Ben de genelde sola yatmaya çalışıyorum ama sirt ustu de yatiyorum. Sirt ustu yatmanin ne sakıncası var ki?
Canim

Canım benim de 436/1 çıktı. Bana da aynı şeyleri önerdiler. Doktorum detaylı ultrason yapalım dedi. Şükür bir sorun çıkmadı bebeğimde. Ben de başka test tercih etmedim. Bundan sonrası Allah'a kalmış. Amniyosentezi zaten yapamayız dedi çünkü kanamam devam ediyor sürekli yeniliyor. Ben de her şeyi sildim aklımdan ve kızımı bekliyorum.

sırtüstü yatınca da rahim baskı yapıyomuş bebeğe az oksijen gidiyomuş rahim büyüdükçe.ilk üç ay yatılabilir ama sonrasında sırtüstü yatmayın diyo dr. ben sağa yatmıyorum sola yatınca ya kasığımda yada kalça kemiğimde ağrı oluyo

Canim benim o kramplari doktoruna soyle çünki magnezyum eksikliginden oluyormus kramplar doktorun hap yazar magnezyum icin olmaz bida buarada bugun doktordaydim gebeliko egitimine gittim yemene icmene dikkat et dedi topuklu ayakkabi giyme dedi zaten giymiyorum kitapçıklar verdi v.s ikiz oldugu icin cinsel iliskiye ara verin dedi zaten yapmiyoruzki :) hic istemiyorum ben yarin ultrosonum var bakalim

Canim en guzeli bu kizini dusun :) masallah insallah hep boyle sorunsuz devam.eder.

Allah sağlık versin senin adına sevindim, inşallah kanamaları biter de rahatlarsın iyice

Ayy ben genelfe genelde sirt ustu yatiyorum. Gece uyandigimda kendimi iyle buluyom yani zaten uyurken tedirgindim.simdi iyice gerildim ya hu

Halgancim Allahin izniyle bisey olmaz minik kizina. Ben hic test yaptirmadim.27mayista detayli ultrasina gidicez. Insallah her sey yolundadir. Senin icin de insallah her sey cok cok daha guzel olur. Opuldunnn

Teşekkürler. Yine de insanın kafasındaki sorular bitmiyor. Çok duyuyorum bende çevremde çoğu insan aynı korkuları yaşadı. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıklı kavusalim inşallah hepimiz. Bizimde oglumuz olacak kismetse. Ablamiz kız beklesede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…