2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Banada doktorum suyum az oldugu icin sol tarafina yat dedi sordum ben uyurken oyle yatiyorum sonra bakmisim hep sag taraftayim..hic birsey olmas istersen yuz ustu yat ben sadece gun icinde uzandiginda dinlenirken sola yat diyorum dedi..

Pazar gunu ilk hizli hareketi hissettim daha tikyok bizde bekliyorum bakalim :) ilk hamileliklerde 20.haftadan once hissedilmemesi cok normalmis kendimk böyle avutuyorum :)

Yüzukoyun bende yatiyorum ama yari sekilde benim karnim cok buyumeye basladi oyuzden srt agrilarim da uzun sure oturunca agriyo hayirlisiyla su 4 ay bi gecse insallah

amin kızlar hepiniz yine de yatarken de ayaktayken de dikkat edin Allaha emanetler ve Allahın bize emaneti onlar biz de onlara iyi bakıcaz..az önce tüp bebek tedavisinde berbaer transfer olup hastanede de karşı yataklarda yattığımız arkadaşım aradı.ben sonucumu öğrendiğimde onun negatif çıkmıştı aradan 3.5 ay geçti doğal yoldan hamile kalmış :) nasıl mutlu oldum anlatamam Allaha inanmayana ne demeli bilmem ama çok büyük Rabbim sabredenlerin yar ve yardımcısı çok şükür hepimize bu günleri yaşatan Rabbime...

E="adno28, post: 40862201, member: 566696"]Yüzukoyun bende yatiyorum ama yari sekilde benim karnim cok buyumeye basladi oyuzden srt agrilarim da uzun sure oturunca agriyo hayirlisiyla su 4 ay bi gecse insallah[/QUOTE

senin yukun daha ağır tabi canim daha zorlanirsin benim daha karnim hic cikmadi gibi eski gobegim sadece biraz sertlesmis gibi o da bir haftadir :) birde sicaklar iyice artacak dahada zorlanicaz rabbim sağlıkla vakti saatinde kavuştursunda cekicez her geleni basimiz gozumuz ustune :)

Ne guzel ne guzel ya rabbin el acip yakaran tum bekleyenlere yasatsin inşallah
dogal yolla hamile kalabilmek nasil bir duygudur acaba :) asla normal yolla hamile kalamam gibi geliyor hala bana 7 sene olmayinca hic :) tabiki rabbim ol dedimi tasa can verir ama senelerin psikolojisi benimki :)

ayy masallah ne guzel ya :) Allah tamamina erdirsin hepimizi insallah Rabbim cok buyuk şükürler olsun

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tüylerim ürperdi.Tanımıyorum ama çok mutlu oldum canım.Allahtan korkmayan taş olur diye boşuna dememişler o herşeye kadir, o isterse herşey olur.Hepimize hayırlı yazılar yazar inşallah.Amin....

Ya kixlar bisiy sorucam.doktorlariniz sizi kac haftada bi kontrole çağırıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…