- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.721
Banada doktorum suyum az oldugu icin sol tarafina yat dedi sordum ben uyurken oyle yatiyorum sonra bakmisim hep sag taraftayim..hic birsey olmas istersen yuz ustu yat ben sadece gun icinde uzandiginda dinlenirken sola yat diyorum dedi..
Pazar gunu ilk hizli hareketi hissettim daha tikyok bizde bekliyorum bakalim :) ilk hamileliklerde 20.haftadan once hissedilmemesi cok normalmis kendimk böyle avutuyorum :)
Inşallah canım. Tesekkür ederim. Hepimize sorunsuz bir hamilelik diliyorum.Canim en guzeli bu kizini dusun :) masallah insallah hep boyle sorunsuz devam.eder.
Inşallah canım. Tesekkür ederim. Hepimize sorunsuz bir hamilelik diliyorum.
amin kızlar hepiniz yine de yatarken de ayaktayken de dikkat edin Allaha emanetler ve Allahın bize emaneti onlar biz de onlara iyi bakıcaz..az önce tüp bebek tedavisinde berbaer transfer olup hastanede de karşı yataklarda yattığımız arkadaşım aradı.ben sonucumu öğrendiğimde onun negatif çıkmıştı aradan 3.5 ay geçti doğal yoldan hamile kalmış :) nasıl mutlu oldum anlatamam Allaha inanmayana ne demeli bilmem ama çok büyük Rabbim sabredenlerin yar ve yardımcısı çok şükür hepimize bu günleri yaşatan Rabbime...
ayy masallah ne guzel ya :) Allah tamamina erdirsin hepimizi insallah Rabbim cok buyuk şükürler olsunamin kızlar hepiniz yine de yatarken de ayaktayken de dikkat edin Allaha emanetler ve Allahın bize emaneti onlar biz de onlara iyi bakıcaz..az önce tüp bebek tedavisinde berbaer transfer olup hastanede de karşı yataklarda yattığımız arkadaşım aradı.ben sonucumu öğrendiğimde onun negatif çıkmıştı aradan 3.5 ay geçti doğal yoldan hamile kalmış :) nasıl mutlu oldum anlatamam Allaha inanmayana ne demeli bilmem ama çok büyük Rabbim sabredenlerin yar ve yardımcısı çok şükür hepimize bu günleri yaşatan Rabbime...
Sanada canım Hayırlı Cumalar..Hayırlı cumalar kizlar
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tüylerim ürperdi.Tanımıyorum ama çok mutlu oldum canım.Allahtan korkmayan taş olur diye boşuna dememişler o herşeye kadir, o isterse herşey olur.Hepimize hayırlı yazılar yazar inşallah.Amin....amin kızlar hepiniz yine de yatarken de ayaktayken de dikkat edin Allaha emanetler ve Allahın bize emaneti onlar biz de onlara iyi bakıcaz..az önce tüp bebek tedavisinde berbaer transfer olup hastanede de karşı yataklarda yattığımız arkadaşım aradı.ben sonucumu öğrendiğimde onun negatif çıkmıştı aradan 3.5 ay geçti doğal yoldan hamile kalmış :) nasıl mutlu oldum anlatamam Allaha inanmayana ne demeli bilmem ama çok büyük Rabbim sabredenlerin yar ve yardımcısı çok şükür hepimize bu günleri yaşatan Rabbime...
hayırlı günde hayırlı haberlerle gel inşallah bacımHerkese hayırlı cumalar diliyorum.Bugün kontrolümüz var çok çok heyecanlıyım kızlar inşallah herşey yolundadır...
dualarınızı bekliyorum...
ben ayda bir gidiyorum zaten bi sıkıntı yoksa normali bu diye biliyorum senYa kixlar bisiy sorucam.doktorlariniz sizi kac haftada bi kontrole çağırıyor?
Amin bacım Amin saolasın...hayırlı günde hayırlı haberlerle gel inşallah bacım
bende ayda 1 gidiyorum ama çok uzun geliyor bana kalsa 2 haftada bir gidicem.Ama dr. yurtdışında en fazla 4 kere ultrasona gidildiğini en fazla bizim ülkemizde girildiğini söylüuor...ben ayda bir gidiyorum zaten bi sıkıntı yoksa normali bu diye biliyorum sen
Canım ben en son gidişimde 20 gün sonra gelmemi söylediYa kixlar bisiy sorucam.doktorlariniz sizi kac haftada bi kontrole çağırıyor?
Ya kixlar bisiy sorucam.doktorlariniz sizi kac haftada bi kontrole çağırıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?