2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

gözunaydin canm benim masallah bizimkilerde iyiler :) ellerinden operler teyzeleri
hersey yolunda birbirlerine toks yapiyorlardi :))

Canim ben de en son gittigimde 15 haftalikti. Doktor 20.haftasinda detayli ultrasona git dedi. Ama sankin2 haftada bi gitmem gerekiyomus gibi geliyo :)
ben ayda bir gidiyorum zaten bi sıkıntı yoksa normali bu diye biliyorum sen

benim karnımın solunda kollar sağında ayaklar oynuyo dün paso uyudu bugün enerjik :)
enerjik olsun canım sağlıklı bebek hareketli olurmuş öyle dedi doktorumuz.Zaten 1 aya bana ihtiyacın kalmaz daha net hissedersin sürekli gelmek istemezsin dedi çok mutlu oldum.Bana kalsa 2 haftada bir gidicem çünkü:)

Ay maşallah,ne güzel bir haber,Rabbim sizlere bağışlasın tatlı kızını

ben de davul gibiyimm herkes kocaman olmuş diyo ama sabah kimse görmüyo beniii sabahları inceciğiimmm:))

Kizlar naber nasilsiniz? Bu topik daha onceden daha mi kalabalikti ne :) bu arada bizim listemiz var mi? Soyle muhtemel dogum tarihi cinsiyet isiM tarzinda bi liste yapalim olmaz mi? Takip ederiz haberlesiriz

Kizlar naber nasilsiniz? Bu topik daha onceden daha mi kalabalikti ne :) bu arada bizim listemiz var mi? Soyle muhtemel dogum tarihi cinsiyet isiM tarzinda bi liste yapalim olmaz mi? Takip ederiz haberlesiriz
evet ya bi tablo yapalım bence de formatı bilen var mı nasıl yapılıyor.ben de bu hafta nasipse cinsiyet öğrenicem

bu arada dün yazamadım dişçiye gittim dolgu için baktım direk temizliyicileri ayarlıyo korkuyla anestezi?? dedim ilaçsız deneyelim çok ağrırsa yaparız dedi sağolsun eli de hafif ilaç almadan acısız dolgu yaptırdım içim rahatladı bebişim de karnımda tepinip durdu :)bugün de bahar temizliğimi yaptım benden rahatı yok şuan yorgun bi kuş gibiyim :) artık ev işi yaparken de hareket ediyo bebek önceden kaskatı olurdu karnım

ne güzel hissediyosun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…