- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.741
gözunaydin canm benim masallah bizimkilerde iyiler :) ellerinden operler teyzeleriBiz dr. dan geldik kızlar 170 gr olmuşuz ve kızmışız :) çok şükür şimdilik yolundaymış.O kadar kıpır kıpırki dr. yakalamak için uğraştı. 3 lü için kan verdik haftaya çıkıcak sonuçlar.
hersey yolunda birbirlerine toks yapiyorlardi :))Biz dr. dan geldik kızlar 170 gr olmuşuz ve kızmışız :) çokl şükür şimdilik yolundaymış.O kadar kıpır kıpırki dr. yakalamak için uğraştı. 3 lü için kan verdik haftaya çıkıcak sonuçlar.
Çooookkkkk hafiften hissediyorum canım ama 1 aya daha netleşçek dedi dr.gözünüzaydııın bir kızçe daha geliyoo :) hissediyomusun o kıpırtıları
ben ayda bir gidiyorum zaten bi sıkıntı yoksa normali bu diye biliyorum sen
Çooookkkkk hafiften hissediyorum canım ama 1 aya daha netleşçek dedi dr.
Amin canım onları bize bizi onları bağışlasın inşallah :)Massallah canim benim :) Allahim kizini size bagislasin anali babali buyutsun insallah :)
enerjik olsun canım sağlıklı bebek hareketli olurmuş öyle dedi doktorumuz.Zaten 1 aya bana ihtiyacın kalmaz daha net hissedersin sürekli gelmek istemezsin dedi çok mutlu oldum.Bana kalsa 2 haftada bir gidicem çünkü:)benim karnımın solunda kollar sağında ayaklar oynuyo dün paso uyudu bugün enerjik :)
Ay maşallah,ne güzel bir haber,Rabbim sizlere bağışlasın tatlı kızınıBiz dr. dan geldik kızlar 170 gr olmuşuz ve kızmışız :) çok şükür şimdilik yolundaymış.O kadar kıpır kıpırki dr. yakalamak için uğraştı. 3 lü için kan verdik haftaya çıkıcak sonuçlar.
Aminnn canım .Allah hepimizinkini bizlere bağışlasın ...Ay maşallah,ne güzel bir haber,Rabbim sizlere bağışlasın tatlı kızını
Kiz massallahhh . Nasillar durumlari iyidir insallahhh??
Kiz massallahhh . Nasillar durumlari iyidir insallahhh??
benim de aynı hatta sürekli sert diyebilirim....Sağol canm iyiler çok şükür :) aksamlari karnim acayip sert oluyo sizdede oluyormu ? Kızlar
Sağol canm iyiler çok şükür :) aksamlari karnim acayip sert oluyo sizdede oluyormu ? Kızlar
evet ya bi tablo yapalım bence de formatı bilen var mı nasıl yapılıyor.ben de bu hafta nasipse cinsiyet öğrenicemKizlar naber nasilsiniz? Bu topik daha onceden daha mi kalabalikti ne :) bu arada bizim listemiz var mi? Soyle muhtemel dogum tarihi cinsiyet isiM tarzinda bi liste yapalim olmaz mi? Takip ederiz haberlesiriz
ne güzel hissediyosun....bu arada dün yazamadım dişçiye gittim dolgu için baktım direk temizliyicileri ayarlıyo korkuyla anestezi?? dedim ilaçsız deneyelim çok ağrırsa yaparız dedi sağolsun eli de hafif ilaç almadan acısız dolgu yaptırdım içim rahatladı bebişim de karnımda tepinip durdu :)bugün de bahar temizliğimi yaptım benden rahatı yok şuan yorgun bi kuş gibiyim :) artık ev işi yaparken de hareket ediyo bebek önceden kaskatı olurdu karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?