- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.761
Evet az kisi yazmaya basladik :) iyi olurdu aslinda dedigin canmKizlar naber nasilsiniz? Bu topik daha onceden daha mi kalabalikti ne :) bu arada bizim listemiz var mi? Soyle muhtemel dogum tarihi cinsiyet isiM tarzinda bi liste yapalim olmaz mi? Takip ederiz haberlesiriz
hiç merak etme aynen katılıyorum 20.haftaya kadar hissedilmemesi normal ama 20.hafta da şart değil bir anda ben burdayım deyiverir sana :)inşallah canım yakındır herhalde:)
çok şükür canım gözünaydınnKızlar üçlü testimizin sonucunu aldık çok şükür düşük risk çıktı, bi derin nefes daha aldık , bu arada şu tablo işiyle uğraşayım iyi olur gibi
İSİM | ŞEHİR | DENEME SAYISI | TEDAVİ YERİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | DÜŞÜNÜLEN İSİM |
| ||||||
A asgu86 | ||||||
| ||||||
| ||||||
T tebessumcu | ||||||
| malatya | 1 | malatya doğu fertil | 10/10/2015 | kız?? | ?? |
| ||||||
| ||||||
| ||||||
Güzel olmus canim eline saglik :)kızlar çok beceremedim ama:) bilgilerinizi verirsen tabloya eklemeye çalışırım
Yaw sen supersin :) masallahkızlar çok beceremedim ama:) bilgilerinizi verirsen tabloya eklemeye çalışırım
Niyeooooooooooooooooofffffffffffffffff.cnm sklıooooooooo.....................................((((((((((((((((
eslem ve ebrar :))tawsiye sadece:))Yaw sen supersin :) masallah
Halide25 istanbul şişli memorial tup bebek merkesi-1.Deneme - mutemel dogum tarıhı 21 ekim - cinsiyet kız - isim rukiye
Ikınci isim arıyozzz :)
adet olamadım göbegm şişti kocaman oldu:))
adet olamadım göbegm şişti kocaman oldu:))
1.ci düşük 2.ci dondrlmuş adet olamadım adetı beklıomTedaviye basladin nmi
Cinsiyet erkek Hüseyin&Ömer muhtemel dogum tarihi ekim 20 ama ikiz oldugu icin erken alinacak kismetseGüzel olmus canim eline saglik :)
Bursa 1.deneme Uludag üniversitesi tip fakultesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?