2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Gunaydin guzel anne adaylariiii adayliktan siyrilip kuzucuklarimizla anneler gunumuzu kutlayacagimiz nice saglikli, huzur dolu, mutlu gunlerimiz olsunnnnnn.
meleklercenneti tablo icin cokkk sagol cnmmm bizim evimize de insallah yakisikli bi prens gelecek. Isim konusu belirsiz ama kismetse dogum 17 ekim gibi gorunuyor.

Herkese kocaman öpücük lerle Günaydın :) bende dün ikili testi mi aldım Allahım binlerce Cok sşükür düşük risk çıktı. Dr diğer teste gerek yok dedi.22 haftada renkli ultrason yapılacak inşlh Rabbim sağlık la kucagimiza almayida nasip etsin.
Melegimgelsin canım tabloya beni eklermisin.
6.deneme bursa uludağ Üniversitesi cinsiyet tam belli değil

Kızlar üçlü testimizin sonucunu aldık çok şükür düşük risk çıktı, bi derin nefes daha aldık , bu arada şu tablo işiyle uğraşayım iyi olur gibi
Hadi gözün aydın canım darısı başımıza.
Benim 3. Deneme izmir ege üniversitesi kızımız olcak inşallah. Adına henü karar vermedik...

Bugun uyandigimda ilk kez boynum bukulmedi gun bir an once bitsin demedim ilk anneler gunum herkes beni de kutlai rabbime sukurler olsun simdi tek dilegim sneye bebegimle birlkte saglikla huzurla kutlamak hepimizin gunu kutlu olsun bizler bana gore henuz dogurmamis olsak da anneyiz onlar icin kendimize bakiyorsak anneyiz...

Son halimiz:)

günaydın güzel annelerr nasılsınızz ben çarşamba günü nasip olursa kontrole gidicem dr ileriki haftalarda magnezyum başlarız demişti kullanan var mı ağrı şikayetim vardı ama süte yoğurda ağırlık verince azaldı yine de istemeli miyim magnezyumu bunu rutin veriyolar mı

günaydın canım valla ptesi sendromu yaşıyorum hafta sonu çok çabuk geçti. Bana cuma gittiğimde omega ilave etti bebeğin gelişimi için önemliymiş ama magnezyumdan bahsetmedi.Birde demir ilacı ve vitamin kullanıyorum...

ben sadece vitamin kullanıyorum omegayı da sorucam çünkü balığı kış boyunca tiksinerek yedim yazın hiç yiyemiycem zaten balık da kalmıyo çeşit olarak.

Gunaydin kizlar. Banai doktor 20.haftada gel demisti ama dayanamiycam sanırım carsamba gidicem doktora.
omega ne kullaniyorsunuz. Ben marincap omega 3 iciyorum ama doktor vermemisti. Hamileligin basindan beri iki uc gunde bir aksamlari aliyorum. Ama bi kac gunden beri her aksam almaya basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…