- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.801
Günaydın kızlar inşallah iyisinizdir 19 haftalık oldum çok şükür bir dahaki hafta ayrıntılı ultrsona goricem inşallah herşey yolundadır bu aralar dış etlerim çok kötü kanıyor calsiyum eksikliğinden oluyormuş bacaklarından hafif kramplarda oluyor dr değişeceğini bu ay bakalım ne verecek su an omega ile cevahir içiyorum
Bende yazayım beni de listeye eklersek sevinirim ıstanbul 2.deneme bahceci fulya 06.10.2015 1kiz 1 erkek isim belli degil
Buyrunuz efendim:)Gelin adım adım neler yaptığımızı,bu tatlı sürecimizi beraber paylaşalım
[tr][td][/td][/tr]
İSİM ŞEHİR DENEME SAYISI TEDAVİ YERİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYET DÜŞÜNÜLEN İSİM halide25 İstanbul 1 İstanbul Şişli Memorial 21/10/2015 Kız Rukiye-? @asgu86 halide25 İstanbul 2 Ataşehir Memorial 15/10/2015 Kız Duru-Derin halide25 Bursa 6 Uludağ Üniversitesi 16/11/2015 ? ? adno28 Bursa 1 Uludağ Üniversitesi 20/10/2015 Erkek-Erkek Hüseyin-Ömer @tebessumcu İstanbul 1 Bahçeci 17/10/2015 Erkek ? @halgan Ankara 2 Başkent Ünv 18/10/2015 Kız ? meleklercenneti malatya 1 malatya doğu fertil 10/10/2015 kız?? ?? @mlk10 İstanbul 2 Şişli Memorial 10/10/2015 Kız-Erkek Kararsız yumuklagli İzmir 3 Ege Üniversitesi 22/10/2015 Kız ? sevecen86 İstanbul 2 Bahçeci Fulya 06/10/2015 Kız-Erkek ??
[/td] [td]
[tr]
[/tr][/td] [tr] [td]
[/td][/tr]
Massallah ne guzel isimler. Allah bagislasin :)Kızlar bende varım ilk deneme bahcelievler medicana doğum 24 ekim ins. Kızım olcak adı Alya Mira....
güzel sonuç alırsın inş. Hayırlısıyla. Çıktı mı sonucun. Üzmemeye çalış kendini iyi düşün iyi olsun dua edelim.Arkadaslar Merhaba uzun süredir giremiyordum foruma. Belki kaçırmış olabilirim. Ikili tarama sonucumuz riskli çıktı 1/ 160 1/195 1/239 gibi oranlar çıktı. Dr um amniyosentez veya kan testlerinden bahsetti. Bizde amniyosentez tehlikeli diye kan testini tercih ettik. Prena testi. Yurt dışına kan gidiyor. Sonuç bir hafta ile 10 gün içinde geliyormuş. Yarın bir hafta olacak beklemede yiz. Benim gibi bir durum yaşayan paylaşan var mı? Bilemiyorum. Cevaplarsaniz sevinirim. Hepimize sağlıklı kavusmalar diliyorum.
ekledim canım hoşgeldin bu arada,gelişmeler testler,ne yaşarsak paylaşalım,aynı yolun yolcularıyız ne de olsaellerine sağlık. Ben de varım eklersen sevinirim. Bursa-acıbadem has. 1.deneme 27.10.2015 cinsiyet ve isim henüz belli değil...
Merhaba herkese bugün sonucumuz geldi. Çok şükür bebeğimiz sağlıkliymis. Şimdi sırada rahim ağzı dikisi (serkulaj)var. Daha önceki gebeliğimde de yapılmıştı. Genel anestezi ile dikiş atılıyor. Cuma öğlen dualarinizi bekliyorum.güzel sonuç alırsın inş. Hayırlısıyla. Çıktı mı sonucun. Üzmemeye çalış kendini iyi düşün iyi olsun dua edelim.
Teşekkür ederim canım listeye göre eğer bebeklerimiz sağlıkla vaktinde doğaRSA ilk doğuran ben olucam sanırım sanki ilk kez doğuracak gibi heyecanlıyım bide bu sefer ikiz olunca daha farklı hissediyorum nasıl olucak nasıl bakıcam diye Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kolaylıkları versinBuyrunuz efendim:)
Amin canım cumlemiz in bebisini bağışlasin insMassallah ne guzel isimler. Allah bagislasin :)
gözünüz aydın sonuç beklemesi çok zor ve yıpratıcı olmuştur. Neyseki sonuç güzel. Hayırlı olsun.Bu arada tek miydi ikiz miydi senin canım?Merhaba herkese bugün sonucumuz geldi. Çok şükür bebeğimiz sağlıkliymis. Şimdi sırada rahim ağzı dikisi (serkulaj)var. Daha önceki gebeliğimde de yapılmıştı. Genel anestezi ile dikiş atılıyor. Cuma öğlen dualarinizi bekliyorum.
Listeye benide ekleyebilirsiniz 2. Deneme şehir elazığ tüp bebek merkezi Ankara Anatolia erkek bebek muhtemel doğum 10-15 ekim isim karasiz sanırım eksik yok selamlar herkese
Teşekkür ederim canım listeye göre eğer bebeklerimiz sağlıkla vaktinde doğaRSA ilk doğuran ben olucam sanırım sanki ilk kez doğuracak gibi heyecanlıyım bide bu sefer ikiz olunca daha farklı hissediyorum nasıl olucak nasıl bakıcam diye Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kolaylıkları versin
Bizim tek bir oglumuz olacak kismetsegözünüz aydın sonuç beklemesi çok zor ve yıpratıcı olmuştur. Neyseki sonuç güzel. Hayırlı olsun.Bu arada tek miydi ikiz miydi senin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?