2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Günaydın kızlar inşallah iyisinizdir 19 haftalık oldum çok şükür bir dahaki hafta ayrıntılı ultrsona goricem inşallah herşey yolundadır bu aralar dış etlerim çok kötü kanıyor calsiyum eksikliğinden oluyormuş bacaklarından hafif kramplarda oluyor dr değişeceğini bu ay bakalım ne verecek su an omega ile cevahir içiyorum
Bende yazayım beni de listeye eklersek sevinirim ıstanbul 2.deneme bahceci fulya 06.10.2015 1kiz 1 erkek isim belli degil

Günaydin kizlar disetlerim onceden cok kanardi ama masallag hamileligim boyunca hic kanamadi ama peynir,ayran ,sut cok iciyorum kasilmalar magnezyum eksikliginden olurmus bende kan hapima devam elevit iciyorum bi ilac daha yazdi bugun alicam arkadasim var oda ayrintili ultrosona girecek doktoru demiski 5 dilim baklava ye gel :)) baska tatli olmaz demis ilginc ve komik geldi :)

Baklavami iyiymiş Bende peynir çok yiyorum ma yoğurt ve sut akstiyorum sanırım ondan çünkü kızında hiç olmmisti bunlar BiDe ikiz yaa iki koldan emiyolar calsiyumumu sanırım artık tam olarak hareketlerini hissetmek istiyorum tekme yemek istiyorum benim karnım çok büyüdü görenler yarın doğuma gidecekmisim gibi davranıyor moralim. Bozuluyor dr normal sen ikiz hamilesin diyor ama ...

Buyrunuz efendim:)

güzel sonuç alırsın inş. Hayırlısıyla. Çıktı mı sonucun. Üzmemeye çalış kendini iyi düşün iyi olsun dua edelim.

Iyi aksamlar canlar liste yapilmis pek guzel olmus eline saglik canim
1.deneme istanbul emsey hospital 12.10.2015 cinsiyet belli degil haftaya inşallah gosterirse bu sefer ogrenicez :)

Bu arada 16.haftada magnezyuma baslatti doktorum beni kasiklarimda agri olmustu cok sukur gecti kan hapi ve decavit iciyorum tiroid ilacım coraspin ve clexane igne ilac posetiyle geziyorum tabiri caizse :)
Haftaya gidince omega hapini sorucam doktoruma

güzel sonuç alırsın inş. Hayırlısıyla. Çıktı mı sonucun. Üzmemeye çalış kendini iyi düşün iyi olsun dua edelim.
Merhaba herkese bugün sonucumuz geldi. Çok şükür bebeğimiz sağlıkliymis. Şimdi sırada rahim ağzı dikisi (serkulaj)var. Daha önceki gebeliğimde de yapılmıştı. Genel anestezi ile dikiş atılıyor. Cuma öğlen dualarinizi bekliyorum.
Listeye benide ekleyebilirsiniz 2. Deneme şehir elazığ tüp bebek merkezi Ankara Anatolia erkek bebek muhtemel doğum 10-15 ekim isim karasiz sanırım eksik yok selamlar herkese

Buyrunuz efendim:)
Teşekkür ederim canım listeye göre eğer bebeklerimiz sağlıkla vaktinde doğaRSA ilk doğuran ben olucam sanırım sanki ilk kez doğuracak gibi heyecanlıyım bide bu sefer ikiz olunca daha farklı hissediyorum nasıl olucak nasıl bakıcam diye Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kolaylıkları versin

gözünüz aydın sonuç beklemesi çok zor ve yıpratıcı olmuştur. Neyseki sonuç güzel. Hayırlı olsun.Bu arada tek miydi ikiz miydi senin canım?

Amin insallahh senden sonrada ben olurum :) cok sismeye basladim simdiden sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…