- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
- 123
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.821
iyi akşamlar yemek vakti sanırım ses seda yok. Ben iyiyim. Okuldan gelip yemek yedim. Şimdi Uzanıyorum tv karşısında ( sol tarafıma) buradaki yorumlardan öğrendim. Senden nbr?naber kızlar nasılsınız?
Kızlar,akşam yemeği resmen kabusum,davul gibi şişiyorum,netcem bilemedim:)bu arada 3 gündür midem iyiydi,bugün yine kustum,bi bitse Allahın izniyle ben de rahatlasam,henüz bebişin hareketini de hissetmiyorum,acaba iyi mi diye hep bi stres içindeyim,off off...
ben de akşam yemeğinden sonra şiş oluyorum sabah inmiş oluyo karnım. Ama pantolonlar iç çamaşırları olmuyo üç kilo aldım ben hamile kaldığımdan beri hamile için olanlardan aldım onlar rahat. bütün evi temizlenmişsiniz güle güle oturun oh mis.. Dinlen uzan artık bence.. Ben pek yapamıyorum eşim yapıyor sağolsun Brz yardım ediyorum.Aksamlari sislik bendde oluyor karnim midem tas gibi semsert ve sis oluyor sanki zor nefes aliyorum gec saate bırakmamaya çalışıyorum aksam yemegini...hareketleri bende hissetmiyorum cok nadir oluyor hafif..
Bir haftadir süren dip kose temizligimizi bugun bitirdik eşimle cok şükür kendimi yormamaya çalıştim ama yinede baya yoruldum belim ayagim ağrıyor
Ben varım canım bende kullanıyorum dediğin gibi bende birde kabızlık yapıyor dr. yapar dedi.Ama en son bırakçağım ilaçmış ve içmem gerekliymişGünaydın kızlar demir hapina başladım. Başlamaz olaydım çok karın ağrısı halsizlik yapıyor. Dışkı bile siyaha döndü bunları yaşayanlarıniz var mi? Offfff offf.
ben de kullanıyorum,gıcık bir hap ,hep simsiyah görüntü:)Günaydın kızlar demir hapina başladım. Başlamaz olaydım çok karın ağrısı halsizlik yapıyor. Dışkı bile siyaha döndü bunları yaşayanlarıniz var mi? Offfff offf.
ben de akşam yemeğinden sonra şiş oluyorum sabah inmiş oluyo karnım. Ama pantolonlar iç çamaşırları olmuyo üç kilo aldım ben hamile kaldığımdan beri hamile için olanlardan aldım onlar rahat. bütün evi temizlenmişsiniz güle güle oturun oh mis.. Dinlen uzan artık bence.. Ben pek yapamıyorum eşim yapıyor sağolsun Brz yardım ediyorum.
Canım korkulacak bişey olmamasına sevindim sende kafana takıp güzel kızınıda üzme.:)Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin prensesini :)....Bacılarım kontrolden geldik kızçemiz geliyo yüzde doksan dedi bugün :) aslında öncesinde dr bişeyden bahsedince moralimiz biraz bozuldu bebeğin beyninde küçük kist gördü dr ama bu 24.haftaya kadar kendiliğinden kaybolur ama size bahsetmesem de olmazdı dedi belki başka bi dr a gidersiniz sizi korkutur kist var der korkulcak bişey değil detaylı ultrasonda başka bir belirti görmedikçe bebeğin zekasından bu kistle şüphelenmeyiz dedi.akabinde cinsiyeti söyledi ama bizim kafa gitmişti tabi... neyse çıktıktan sonra int de araştırdım çoğunluğa söylenmiş bu ama yüzde doksanının gebelik ilerledikçe kaybolmuş tevekkel Allah kafamı buna takmıycam... magnezyum yazmadı çok şikayetin yoksa boşuna fazla ilaç alma dedi. sadece omega 3 verdi.yazın içeceklerin hepsi serbest zararlı olanları 1 bardağı geçirme dedi. tahmini tarihi sormayı unuttum ama tabloya eklenebilir artık Eskişehir ESOGÜ 1.deneme beklenen tarih en son 27 ekim 2015 denmişti detaylıdan sonra netleştiririm kız isim belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?