- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #2.841
Canim doktorunu dinle kafani takma kizcen hayirli olsunBacılarım kontrolden geldik kızçemiz geliyo yüzde doksan dedi bugün :) aslında öncesinde dr bişeyden bahsedince moralimiz biraz bozuldu bebeğin beyninde küçük kist gördü dr ama bu 24.haftaya kadar kendiliğinden kaybolur ama size bahsetmesem de olmazdı dedi belki başka bi dr a gidersiniz sizi korkutur kist var der korkulcak bişey değil detaylı ultrasonda başka bir belirti görmedikçe bebeğin zekasından bu kistle şüphelenmeyiz dedi.akabinde cinsiyeti söyledi ama bizim kafa gitmişti tabi... neyse çıktıktan sonra int de araştırdım çoğunluğa söylenmiş bu ama yüzde doksanının gebelik ilerledikçe kaybolmuş tevekkel Allah kafamı buna takmıycam... magnezyum yazmadı çok şikayetin yoksa boşuna fazla ilaç alma dedi. sadece omega 3 verdi.yazın içeceklerin hepsi serbest zararlı olanları 1 bardağı geçirme dedi. tahmini tarihi sormayı unuttum ama tabloya eklenebilir artık Eskişehir ESOGÜ 1.deneme beklenen tarih en son 27 ekim 2015 denmişti detaylıdan sonra netleştiririm kız isim belli değil
Ben varım canım bende kullanıyorum dediğin gibi bende birde kabızlık yapıyor dr. yapar dedi.Ama en son bırakçağım ilaçmış ve içmem gerekliymiş
valla ben hep kabızım canım belki başka arkadaşlar vardır senin gibi,ama benimde simsiyah çıkıyo bende sizlerin siyah olunca rahatladım...Hep sorucam bende unutuyorum
Bende tam aksi afedersiniz tam ishal degil ishale yakin oldu diskim ve simsiyah herkes kabizlik yapiyor diyince bende baska bir sorunmu var acaba diye dusunmeye basladim
valla ben hep kabızım canım belki başka arkadaşlar vardır senin gibi,ama benimde simsiyah çıkıyo bende sizlerin siyah olunca rahatladım...
valla ben hep kabızım canım belki başka arkadaşlar vardır senin gibi,ama benimde simsiyah çıkıyo bende sizlerin siyah olunca rahatladım...
deniyeyim canımm saolasın....kabiz olan arkadaslar kivi cok iyi geliyor tavsiye ederim bende de ayniydi kabiz sorunu kivi yersem duzenli cikiyorum wc ye kan hapi yapiyor cunkisevecen sende ishalsen muz ye canm
Gelin adım adım neler yaptığımızı,bu tatlı sürecimizi beraber paylaşalımListemizin son hali kızlarr
[tr][td][/td][/tr]
İSİM ŞEHİR DENEME SAYISI TEDAVİ YERİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYET DÜŞÜNÜLEN İSİM @halide25 İstanbul 1 İstanbul Şişli Memorial 21/10/2015 Kız Rukiye-? A asgu86 Eskişehir 1 Osmangazi Ünv 27/10/2015 Kız ? @yOosuN İstanbul 2 Ataşehir Memorial 15/10/2015 Kız Duru-Derin @blowhole25 Bursa 6 Uludağ Üniversitesi 16/11/2015 ? ? adno28 Bursa 1 Uludağ Üniversitesi 20/10/2015 Erkek-Erkek Hüseyin-Ömer @tebessumcu İstanbul 1 Bahçeci 17/10/2015 Erkek ? @halgan Ankara 2 Başkent Ünv 18/10/2015 Kız ? meleklercenneti malatya 1 malatya doğu fertil 10/10/2015 kız?? ?? mlk10 İstanbul 2 Şişli Memorial 10/10/2015 Kız-Erkek Kararsız yumuklagli İzmir 3 Ege Üniversitesi 22/10/2015 Kız ? sevecen86 İstanbul 2 Bahçeci Fulya 06/10/2015 Kız-Erkek ?? @mirabebis İstanbul 1 Bahçelievler Medicana 24/10/2015 Kız Alya Mira sevecen86 İstanbul 1 Emsey Hospital 12/10/2015 ? ? sevecen86 Elazığ 2 Ankara Anatolia 10-15/10/2015 Erkek ? @beyazbulut16 Bursa 1 Acıbadem 27/10/2015 ? ?
[/td] [td]
[tr]
[/tr][/td] [tr] [td]
[/td][/tr]
ikiz bebek arabası mı nerden ne kadar aldınız canmKızlar merhaba
A asgu86 hayırlı olsun canım meleğin. .bir prenses daha gelecek aramıza@melegimgelsin eline sağlık canım..Liste çok güzel olmuş..
Yavaş yavaş alışverişe başladık kızlar..Avent elektronik süt pompası aldık. . Bugün netten bebek arabası siparişi verdik..istediğimiz modeli bulamadık yurt dışından gelecekmis birkaç ay sonra..Ankara da bir yerde kalmış en azından alıp taksitleri yarılayalım dedik..birkaç tane de cicili tulum aldık. .dayanmak çok zor gercekten
Muz hemen hemen hergun yiyorum canim zaten bebege kilo aldiriyor diye artjk haftaya doktoruma anlaticam durumu..kabiz olan arkadaslar kivi cok iyi geliyor tavsiye ederim bende de ayniydi kabiz sorunu kivi yersem duzenli cikiyorum wc ye kan hapi yapiyor cunkisevecen sende ishalsen muz ye canm
Bizde bakiyoruz bebek arabalarina ama aklimiza yatan olmadi daha nasil alacagimiza karar veremedik hafif olsun kullanisli olsun diyoruz birde puset takilip cikanlar nasil kullanislimidir acaba ? Fiyatlarida bazi markarin cok uçukKızlar merhaba
A asgu86 hayırlı olsun canım meleğin. .bir prenses daha gelecek aramıza@melegimgelsin eline sağlık canım..Liste çok güzel olmuş..
Yavaş yavaş alışverişe başladık kızlar..Avent elektronik süt pompası aldık. . Bugün netten bebek arabası siparişi verdik..istediğimiz modeli bulamadık yurt dışından gelecekmis birkaç ay sonra..Ankara da bir yerde kalmış en azından alıp taksitleri yarılayalım dedik..birkaç tane de cicili tulum aldık. .dayanmak çok zor gercekten
ikiz bebek arabası mı nerden ne kadar aldınız canm
Biz de pusetli aldık canım. . Tek bebek olsaydı maclaren düşünüyordum ama ikiz olunca travel sistem daha mantıklı geldi. .arabada vs.. ikisine birden hakim olamazdımBizde bakiyoruz bebek arabalarina ama aklimiza yatan olmadi daha nasil alacagimiza karar veremedik hafif olsun kullanisli olsun diyoruz birde puset takilip cikanlar nasil kullanislimidir acaba ? Fiyatlarida bazi markarin cok uçuk
Maşallah canım bereketli geliyor bebişlerGuzelmis bu ama canim bana yan yana olanlardan alin ddiler çuunki biraz buyuyunce arkada olmak istemezler dedi basedemezsin dediler :) biz cok kaba olmayan yan yana olanlardan dusuniyoruz daha dogrusu hediye gelcek bize aslinda bize cok sey hediye gelcek Allahin izniyle veletler bizi fazla masrafa sokmayacak oyun parki gelecek buyuk iki tane salincakli besik ufak lardan sut sagma makinasi vb.hep gelecek masrafa girmeyecegiz zaten hersey okadar pahaliki napardik bilmem maddi durumlarda cokiyi degildi ama Cocuklar riziklariyla gelirmis buna inandim ben Allah hepimizin yardimcisi olsun hele su ikiz arabalari acayip pahali
yok canim iyi yapmissin bunu kullanmak daha rahat aslinda yan yana olanlarda yurutmek mesele hafif bisey olsun diyorum ama olmadi bende arkali onlu alirim bakacagiz artk gule gule kullanmak nasip olsun insallah acelede etmemissin bence ikiz oldugu icin2 ay sonra cok fazla gezemeyiz zaten havalar sicak yavas yavas almakda fayda var.Maşallah canım bereketli geliyor bebişler
Biz de doğan kadar yavaş yavaş taksitleri ödemiş oluruz diye aldık. .acele mi ettik bilmiyorum ama nasibimiz de bu varmış diyorum artık
oldu canım oldu güzel beğendik biz de olabilir iyi günlerde kullanın bebişlerle:)mlk10 ilk defa resim yükledim ama umarım olmuştur canım..
Çok araştırdık çok baktık ama hem az yer kaplaması hem de araba için güvenli olmasi açısından jane aldık canım. .istanbulda hiçbir yerde yoktu. 1-2 aya kadar gelir dediler ama beklemek istemedik..
hangi adresten aldınız:)ben bulamadım tam olarakMaşallah canım bereketli geliyor bebişler
Biz de doğan kadar yavaş yavaş taksitleri ödemiş oluruz diye aldık. .acele mi ettik bilmiyorum ama nasibimiz de bu varmış diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?