2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canim doktorunu dinle kafani takma kizcen hayirli olsun

Ben varım canım bende kullanıyorum dediğin gibi bende birde kabızlık yapıyor dr. yapar dedi.Ama en son bırakçağım ilaçmış ve içmem gerekliymiş

Hep sorucam bende unutuyorum
Bende tam aksi afedersiniz tam ishal degil ishale yakin oldu diskim ve simsiyah herkes kabizlik yapiyor diyince bende baska bir sorunmu var acaba diye dusunmeye basladim

Hep sorucam bende unutuyorum
Bende tam aksi afedersiniz tam ishal degil ishale yakin oldu diskim ve simsiyah herkes kabizlik yapiyor diyince bende baska bir sorunmu var acaba diye dusunmeye basladim
valla ben hep kabızım canım belki başka arkadaşlar vardır senin gibi,ama benimde simsiyah çıkıyo bende sizlerin siyah olunca rahatladım...

Asgu
Hayirli olsun canim listeye bir kiz daha eklendi :) saglijla gelsin inşallah bende cok okusum o kist olayini ama geciyormus hic kafana takma zaten ayrintilida rahatlarsin

valla ben hep kabızım canım belki başka arkadaşlar vardır senin gibi,ama benimde simsiyah çıkıyo bende sizlerin siyah olunca rahatladım...

Bende doktoruma gidince sorucam bakalim magnezyum felanmi yapiyor veya decavit mi
Birde cok su iciyorum belkide ondan boyle bilemiyorumki

kabiz olan arkadaslar kivi cok iyi geliyor tavsiye ederim bende de ayniydi kabiz sorunu kivi yersem duzenli cikiyorum wc ye kan hapi yapiyor cunki sevecen sende ishalsen muz ye canm

Kızlar merhaba
A asgu86 hayırlı olsun canım meleğin. .bir prenses daha gelecek aramıza @melegimgelsin eline sağlık canım..Liste çok güzel olmuş..
Yavaş yavaş alışverişe başladık kızlar..Avent elektronik süt pompası aldık. . Bugün netten bebek arabası siparişi verdik..istediğimiz modeli bulamadık yurt dışından gelecekmis birkaç ay sonra..Ankara da bir yerde kalmış en azından alıp taksitleri yarılayalım dedik..birkaç tane de cicili tulum aldık. .dayanmak çok zor gercekten

ikiz bebek arabası mı nerden ne kadar aldınız canm

kabiz olan arkadaslar kivi cok iyi geliyor tavsiye ederim bende de ayniydi kabiz sorunu kivi yersem duzenli cikiyorum wc ye kan hapi yapiyor cunki sevecen sende ishalsen muz ye canm
Muz hemen hemen hergun yiyorum canim zaten bebege kilo aldiriyor diye artjk haftaya doktoruma anlaticam durumu..

Bizde bakiyoruz bebek arabalarina ama aklimiza yatan olmadi daha nasil alacagimiza karar veremedik hafif olsun kullanisli olsun diyoruz birde puset takilip cikanlar nasil kullanislimidir acaba ? Fiyatlarida bazi markarin cok uçuk

mlk10 ilk defa resim yükledim ama umarım olmuştur canım..
Çok araştırdık çok baktık ama hem az yer kaplaması hem de araba için güvenli olmasi açısından jane aldık canım. .istanbulda hiçbir yerde yoktu. 1-2 aya kadar gelir dediler ama beklemek istemedik..

Bizde bakiyoruz bebek arabalarina ama aklimiza yatan olmadi daha nasil alacagimiza karar veremedik hafif olsun kullanisli olsun diyoruz birde puset takilip cikanlar nasil kullanislimidir acaba ? Fiyatlarida bazi markarin cok uçuk
Biz de pusetli aldık canım. . Tek bebek olsaydı maclaren düşünüyordum ama ikiz olunca travel sistem daha mantıklı geldi. .arabada vs.. ikisine birden hakim olamazdım

Guzelmis bu ama canim bana yan yana olanlardan alin ddiler çuunki biraz buyuyunce arkada olmak istemezler dedi basedemezsin dediler :) biz cok kaba olmayan yan yana olanlardan dusuniyoruz daha dogrusu hediye gelcek bize aslinda bize cok sey hediye gelcek Allahin izniyle veletler bizi fazla masrafa sokmayacak oyun parki gelecek buyuk iki tane salincakli besik ufak lardan sut sagma makinasi vb.hep gelecek masrafa girmeyecegiz zaten hersey okadar pahaliki napardik bilmem maddi durumlarda cokiyi degildi ama Cocuklar riziklariyla gelirmis buna inandim ben Allah hepimizin yardimcisi olsun hele su ikiz arabalari acayip pahali

Maşallah canım bereketli geliyor bebişler
Biz de doğan kadar yavaş yavaş taksitleri ödemiş oluruz diye aldık. .acele mi ettik bilmiyorum ama nasibimiz de bu varmış diyorum artık

Maşallah canım bereketli geliyor bebişler
Biz de doğan kadar yavaş yavaş taksitleri ödemiş oluruz diye aldık. .acele mi ettik bilmiyorum ama nasibimiz de bu varmış diyorum artık
yok canim iyi yapmissin bunu kullanmak daha rahat aslinda yan yana olanlarda yurutmek mesele hafif bisey olsun diyorum ama olmadi bende arkali onlu alirim bakacagiz artk gule gule kullanmak nasip olsun insallah acelede etmemissin bence ikiz oldugu icin2 ay sonra cok fazla gezemeyiz zaten havalar sicak yavas yavas almakda fayda var.

oldu canım oldu güzel beğendik biz de olabilir iyi günlerde kullanın bebişlerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…